מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נראה לי שההייפ סביבו בזמנו גם היה מרדיו חיפה בעיקר? או שהוא באמת סומן כמישהו שיכול להיות חלוץ בקבוצה הבוגרת?

נראה לי שההייפ סביבו בזמנו גם היה מרדיו חיפה בעיקר? או שהוא באמת סומן כמישהו שיכול להיות חלוץ בקבוצה הבוגרת?
עוד שחקן סתמי שסיים מלך שערים בליגה לנוער ולא באמת ברמה למכבי חיפה.
אושרי גיטא, שובל גוזלן, סתיו נחמני, עומר דהן

ירין לוי, נועם שטייפמן(זימון בכורה), איתן אזולאי, ועומרי גלזר זומנו למשחקי הנבחרת הבוגרת לקראת חלון משחקי ליגת האומות.

איאד חלאילי, נבות רטנר וניב גבאי זומנו למשחקי בנבחרת הצעירה לקראת חלון משחקי מוקדמות אליפות אירופה u21.

הרבה זמן לא היו לנו 4 שחקנים מוזמנים לנבחרת, וזה מראה על חיזוק השלד הישראלי (אם כי צריך להיות הוגנים ולהגיד שחלק גדול מהשחקנים מזומנים בעיקר בגלל ענייני פציעות של שחקנים אחרים).

ירין לוי, נועם שטייפמן(זימון בכורה), איתן אזולאי, ועומרי גלזר זומנו למשחקי הנבחרת הבוגרת לקראת חלון משחקי ליגת האומות.

איאד חלאילי, נבות רטנר וניב גבאי זומנו למשחקי בנבחרת הצעירה לקראת חלון משחקי מוקדמות אליפות אירופה u21.

הרבה זמן לא היו לנו 4 שחקנים מוזמנים לנבחרת, וזה מראה על חיזוק השלד הישראלי (אם כי צריך להיות הוגנים ולהגיד שחלק גדול מהשחקנים מזומנים בעיקר בגלל ענייני פציעות של שחקנים אחרים).
אובר/אנדר 4 מהם חוזרים עם פציעה?

צונאמי(פציעה) וקאני(מקצועי) מחוץ לסגל.
מלמד ופדראו חוזרים לסגל.

ושוב ההרכב ידוע מראש. רעה חולה.
מניח שהרגישות במפשעה היא יותר הזדמנות להושיב זר בחוץ מאשר עניין פיזיולוגי מהותי.

כמו במשחקים הקודמים, גם הפעם קל להמר מי יקבל דקות מהספסל בגלל לחצים חיצוניים ולא בגלל הצורך על המגרש.

מאמין שמלמד יקבל דקות על חשבון קאני מחר (ולא בגלל כאבים של קאני בברך).

בקישור זה יותר מבלבל הפעם - רטנר לא קיבל מספיק הזדמנויות ותכף הפגרה, אבל ירין קיבל מחמאות בתקשורת וברשתות על ההופעה שלו וגם עלה סרטון לאינטרנט שהקהל שר לו. ההימור שלי - ירין עולה סביב דקה 60 ורטנר עולה כתלות בתוצאה או בסביבות דקה 70 או לקראת הסיום.

לגבי ההרכב, זה פשוט מביך.
נראה גם שאין רצון לטפל בזה.

לא מבין אתכם לגבי ההרכב
זה לא שיש מלא אופציות, אנחנו יודעים בדיוק איזה הרכב הוא הכי טוב בסגל הנוכחי
לגבי ההדלפות: ככה זה כשיש צוותים ישראלים, כל אחד מקורב למישהו אחר ומקבל ממנו את האינפורמציה

רוצים להפסיק עם זה? שהמועדון יעבוד רק עם זרים. בעלים זר, מנכ"ל זר, צוות מקצועי זר, מנהל מקצועי זר

לא מבין אתכם לגבי ההרכב
זה לא שיש מלא אופציות, אנחנו יודעים בדיוק איזה הרכב הוא הכי טוב בסגל הנוכחי
לגבי ההדלפות: ככה זה כשיש צוותים ישראלים, כל אחד מקורב למישהו אחר ומקבל ממנו את האינפורמציה

רוצים להפסיק עם זה? שהמועדון יעבוד רק עם זרים. בעלים זר, מנכ"ל זר, צוות מקצועי זר, מנהל מקצועי זר
אתייחס למלמד כדוגמה למה שאני טוען:

ברור שברק לא מתלהב ממלמד. הוא העדיף לתת צ׳אנס לקאני שאמנם לא היה מדהים, אבל נתן לו שני בישולים ושער בנבדל.

גם אסטרטגית, בעייתי לתת למלמד דקות משמעותיות. הוא יסיים חוזה בסוף העונה וסביר שבינואר יסגור במכבי ת״א. אז, המועדון יהיה בפלונטר - הוא לא יהיה בעמדת כוח למו״מ, כשמכירה שלו בסכום נמוך וכשאין חלוצים ישראלים בשוק תביא לפגיעה מקצועית פוטנציאלית ולביקורות וכשהשארה שלו בסגל תייצר הרבה רעש בחצי השני של העונה והמועדון ישלם לו את השכר על ישיבה בצד ברוב הזמן (כי להעלות אותו לדשא יהיה בעייתי).

העניין הוא שהקהל דורש שיתנו לו לשחק ואנחנו שמענו בתקופה האחרונה גם לא מעט מסרים מהצד שלו דרך התקשורת. הליץ על המועדון לשלב אותו גדול. במשחק מול מכבי ת״א, הקהל שרק בוז בחילוף ומלמד קיבל דקות בפעימה האחרונה. הפעם, הקהל שרק בוז ומלמד מחלים וחלק מהסגל.

המועדון טוען לעניינים פיזיולוגיים ודברר שנערכו שיחות עם מלמד, אבל המסרים מבחוץ הם אחרים. אז או שהמועדון מתחמק מלהגיד שפשוט לא רוצים לשלב אותו כי יהיו לזה מחירים, אבל מתקפל מול הלחץ, או שאכן יש בעיות כשירות וכולם מבקרים את המועדון סתם בנוגע לשילוב של מלמד בתחילת העונה.

אתייחס למלמד כדוגמה למה שאני טוען:

ברור שברק לא מתלהב ממלמד. הוא העדיף לתת צ׳אנס לקאני שאמנם לא היה מדהים, אבל נתן לו שני בישולים ושער בנבדל.

גם אסטרטגית, בעייתי לתת למלמד דקות משמעותיות. הוא יסיים חוזה בסוף העונה וסביר שבינואר יסגור במכבי ת״א. אז, המועדון יהיה בפלונטר - הוא לא יהיה בעמדת כוח למו״מ, כשמכירה שלו בסכום נמוך וכשאין חלוצים ישראלים בשוק תביא לפגיעה מקצועית פוטנציאלית ולביקורות וכשהשארה שלו בסגל תייצר הרבה רעש בחצי השני של העונה והמועדון ישלם לו את השכר על ישיבה בצד ברוב הזמן (כי להעלות אותו לדשא יהיה בעייתי).

העניין הוא שהקהל דורש שיתנו לו לשחק ואנחנו שמענו בתקופה האחרונה גם לא מעט מסרים מהצד שלו דרך התקשורת. הליץ על המועדון לשלב אותו גדול. במשחק מול מכבי ת״א, הקהל שרק בוז בחילוף ומלמד קיבל דקות בפעימה האחרונה. הפעם, הקהל שרק בוז ומלמד מחלים וחלק מהסגל.

המועדון טוען לעניינים פיזיולוגיים ודברר שנערכו שיחות עם מלמד, אבל המסרים מבחוץ הם אחרים. אז או שהמועדון מתחמק מלהגיד שפשוט לא רוצים לשלב אותו כי יהיו לזה מחירים, אבל מתקפל מול הלחץ, או שאכן יש בעיות כשירות וכולם מבקרים את המועדון סתם בנוגע לשילוב של מלמד בתחילת העונה.
בוא נעשה פה רגע סדר מבחינת עובדות (אני כן מסכים שבכר באופן כללי לא מחזיק ממנו):
הרוטציה שלנו בכניסה לגביע הטוטו הייתה אדם גרימברג חלוץ ראשון, מלמד חלוץ שני וסילבה קאני החלוץ השלישי כביכול.

במשחקים הראשונים גרימברג ומלמד פתחו לסירוגין והחליפו אחד את השני ואם אני לא טועה עד המחזור ה3-4 קאני בכלל לא שותף בגביע הטוטו (היה היחיד בסגל שלא שותף), עד שמלמד נפצע ואני חושב שגם גרימברג היה קצת עמוס ואז סילבה קאני נכנס להרכב "בעל כורחו".

הוא התחיל את העונה מחוץ לרוטציה לגמרי (וזה עוד כשנובאקוביץ' לא היה בעניינים) ואז הבקיע שני שערים בגביע הטוטו ובישל עוד שניים בליגה (טוב, לא טוב, תורם, לא תורם, זה עובדה).

אז בזמן שגרימברג פחות הרשים ויצא מהעניינים ומלמד היה חצי פצוע במהלך ההכנה וחצי מצוברח, המשיכו עם קאני שהיה החלוץ הפותח כברירת מחדל והבקיע בטוטו. תרשה לי להניח שאם מלמד לא היה נפצע בטוטו והיה משחק וגם מבקיע, הוא לא היה "מאבד" את מקומו.

חזרה
למעלה