מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם הוא נפצע, אז למה שיהיה מאוכזב ממעמדו בשלב מוקדם של העונה ויבקש לעבור ליריבה? למה שבתקשורת ובקהל יבקרו את המועדון על זה שלא נותנים לו דקות?

אני לא טוען שבהכרח הוא לא נפצע והמועדון משקר. אני טוען שבין אם הוא היה פצוע ובין אם לא, המועדון שילב אותו מול מכבי ת״א וישלב אותו היום גם בגלל לחצים חיצוניים. קשה להתעלם מהצמידות בין הדקות שקיבל וכנראה יקבל היום לשריקות הבוז לקאני.
אני כן טוען שהוא "נפצע". גם אצל הסרדינים לפני שעבר אלינו. זה הסוג של הבן אדם.

מוזמנים להתרשם מהטיימליין של החודש האחרון:

22/8 - ספורט 5: "גיא מלמד נותר מחוץ לסגל לאחר ששב לאימונים מלאים רק ביומיים האחרונים".
22/8 - מחזור 1: לא כשיר.

25/8 - ספורט 5: "מכבי חיפה נערכת למשחק בשני נגד מכבי תל אביב... כאשר גיא מלמד השלים אימונים מלאים וצפוי להיכלל בסגל למשחק הקרוב".
26/8 - ספורט 1: "מכבי תל אביב עוקבת אחר גיא מלמד, שאינו זוכה לקרדיט משמעותי בשורות הירוקים".
27/8 - ישראל היום: "ברק בכר העיר, גיא מלמד לא יישם... בכרמל מספרים על 'הרבה מאד אסיפות' שבהן ברק ביקש דברים ספציפיים מהחלוצים שלו, מבחינתו משחק הלחץ מתחיל מהם"
28/8 - ספורט 5: "במהלך הבוקר קיבלו הירוקים בשורה מאכזבת מכיוונו של גיא מלמד, שסבל מכאבים בשריר התאומים ולא השתתף באימון. הוא נמצא בספק גדול למכבי תל אביב."
31/8 - מחזור 2: לא כשיר.

2/9 - ספורט 5: "גיא מלמד ידרוש ממכבי חיפה לעזוב מיידית למכבי ת"א"
5/9 - מחזור 3: קאני עולה בחילוף, הקהל שורק בוז ומעודד את מלמד שעולה ל-6 דקות בפעימה האחרונה.

7/9 - וואלה ספורט: "החלוץ יעבור בדיקת אולטראסאונד לאחר ששוב לא התאמן בעקבות הפציעה הטורדנית בשריר התאומים, על רקע ההתעניינות מצד הצהובים... בשלב זה הוא לא מתאמן ולא ברור מתי יוכל לחזור לאימונים"
9/9 - ONE: "בדיקת האולטראסאונד שעבר החלוץ הראתה כי החלים מהפציעה ממנה סבל, אך עדיין נותרה בצדקת באזור השריר. בשל החשש מפציעה חוזרת, ישוב לאימונים חלקיים".
14/9 - מחזור 4: לא כשיר. הקהל שורק בוז כשקאני עולה בחילוף.

16/9 - סגירת חלון ההעברות.
19/9 - מחזור 5: מדווח שקאני סובל מכאבים בברך ומלמד חוזר לספסל.

חזרה
למעלה