נטע יודע לעשות הכל, השאלה מה המצב הפיזי והמנטלי שלו אם וכאשר יחזור (הוא דיבר המון על הנושא המנטלי ושהיה לו פה קשה מאוד עם כל הלחץ והציפיות והדרישות, לא סתם הוא נשאר בליגה ביפן "ונהנה").
אני חושב שאנחנו קודם כל צריכים לעמוד יותר טוב ומסודר כקבוצה משחקן כזה או אחר שישפיע על המשחק ההגנתי שלנו.
לג'אבר יש אופציה לעונה נוספת בחוזה, צריך לראות מה יהיה שם.
אני לא חושב שחלאיילי מספיק טוב כרגע להיות רוטציה ראשונה בכנף בקבוצה עם שאיפות אבל כן חלק מהסגל, בטח שהוא סוגר הרבה עמדות.
באופן כללי גם כתבתי את זה קודם, יש תמיד לא מעט שחקנים מקבוצות תחתית-אמצע טבלה בליגה שמסיימים חוזה ואפשר "לתפוס" אותם בזמן ולהביא אותם בחינם כשעושים מהלך נכון ולא ללכת "ולהיסחט" על מגן מחליף מנתניה או קבוצה כזו או אחרת בחצי מיליון יורו.
סתם דוגמה, שחקנים ישראלים שמסיימים חוזה העונה: עומר כץ, עידו שרון, אליאל פרץ, זערורה, דין דוד, ספורי, עידו כהן, נועם מלמוד, ירדן כהן, פרדה, דיבה, שי בן דוד שירצקי.
אלה "המוכרים". עכשיו אני לא אומר שכולם טובים וצריך להביא את כולם, אבל אפשר לנסות לסמן שחקנים כאלה ואחרים בעמדות בעייתיות אצלנו ולנסות לשפר אותם. למשל, הייתי מסמן כבר מעכשיו שוערים שאמורים להיות חופשיים בעונה בעונה הבאה כמו עומר כץ ועידו שרון.