אולי הכוונה לשחק עם בטאיי מגן שמאלי ( בבלגיה שיחק מגן שמאלי 34 משחקים )וואט
איך הוא כקשר אחורי או מגן שמאלי?
לגבי ב"ש - באירופה הוא לא יכל לשחק בכל מקרה. הרישום נסגר.תמיד חשבתי שדסה אוברייטד. אני גם חושב שחוזה של 600 אלף לשתי עונות הוא טריקי.
לצד זאת, שאפו למועדון. החתמה של שחקן בכיר ומנוסה בעמדה שצריכה עומק. מה גם שההיגיון הראשוני היה כנראה שיעבור לקבוצות שהוא עבר בהן כבר או לב״ש שמציעה גם קמפיין אירופאי.
עמדה שצריכה איכות להרכב. בטאיי הוא בדיחה עצובה. החתמה מעולהתמיד חשבתי שדסה אוברייטד. אני גם חושב שחוזה של 600 אלף לשתי עונות הוא טריקי.
לצד זאת, שאפו למועדון. החתמה של שחקן בכיר ומנוסה בעמדה שצריכה עומק. מה גם שההיגיון הראשוני היה כנראה שיעבור לקבוצות שהוא עבר בהן כבר או לב״ש שמציעה גם קמפיין אירופאי.
המגן של ב"ש גיא מזרחי יותר טוב מבטאי. גם בבלגיה לדעתי הוא תפקד יותר כבלם ימני ולא כמגן תוקף מה שאנחנו צריכים, ככה שבנקודה הזאת פה יהיה לדסה הרבה יותר מקום לשחקתמיד חשבתי שדסה אוברייטד. אני גם חושב שחוזה של 600 אלף לשתי עונות הוא טריקי.
אני בדעה שבטאי שחקן טוב. האיכות שלו לא מספיק טובה (או ליתר דיוק - יציבה) כי הקבוצה לא נראית טוב, כי אין לו תחרות וכי הוא סובל מבעיה כרונית בברך.עמדה שצריכה איכות להרכב. בטאיי הוא בדיחה עצובה. החתמה מעולה
החשש שלי מדסה הוא בפן ההגנתי. אנחנו צריכים לקוות שההשפעה ההתקפית שלו תדחוף את השמיכה קדימה ולא נהיה חשופים כמו שאנחנו כרגע עם ההגנה הלא מתואמת והקישור הפריך.המגן של ב"ש גיא מזרחי יותר טוב מבטאי. גם בבלגיה לדעתי הוא תפקד יותר כבלם ימני ולא כמגן תוקף מה שאנחנו צריכים, ככה שבנקודה הזאת פה יהיה לדסה הרבה יותר מקום לשחק
אתה טועה או מתבלבל.המגן של ב"ש גיא מזרחי יותר טוב מבטאי. גם בבלגיה לדעתי הוא תפקד יותר כבלם ימני ולא כמגן תוקף מה שאנחנו צריכים, ככה שבנקודה הזאת פה יהיה לדסה הרבה יותר מקום לשחק
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!