כובע קש אמר:Kandaurov אמר:אז מה נפל הזר שהיה סגור?
או שמלכתחילהלא היה זר סגור
אני יודע כבר מעל שבוע שיש זר סגור.
מוזר הקטע פה כי גם אנשי המדיה וראשי המועדון בפולין. אז וולאקם נקבל כנראה שבוע הבא או בשישי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:Kandaurov אמר:אז מה נפל הזר שהיה סגור?
Nirgreen אמר:כובע קש אמר:Kandaurov אמר:אז מה נפל הזר שהיה סגור?
אני יודע כבר מעל שבוע שיש זר סגור.
מוזר הקטע פה כי גם אנשי המדיה וראשי המועדון בפולין. אז וולאקם נקבל כנראה שבוע הבא או בשישי
אם כל הגדולות החתימו חלוץ ואף אחת לכאורה אפילו לא פנתה אליו כנראה שיש סיבה (אולי לא רוצה לחזור, אולי לא מחזיקים ממנו)silvas אמר:במקרה ראיתי עכשיו ששון וייסמן בן 29, הייתי בטוח שהוא באיזור 32+.
אם לא ניסו לפנות אליו, זה טמטום. היו צריכים להחתים אותו במקום יובאנוביץ'.
WIN-WIN.
Kozmo אמר:מישהו יודע מתי ייגמר צום ט באב?
Greengo אמר:אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
Greengo אמר:אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
אני מסכים. אין פה שום עניין של "הגבלה" בגלל זר כזה או אחר להערכתי.Gutti אמר:Greengo אמר:אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
לא רלוונטי, פדראו לא רשום. אפשר ועוד איך להחתים
אני דיי בטוח שיגיע קשר 6 בסופו של דבר, אבל ממש לא סגור ובטח לא עד רביעי כמו שרשמו פה כל המקורבים
KevinDurant אמר:אני מסכים. אין פה שום עניין של "הגבלה" בגלל זר כזה או אחר להערכתי.Gutti אמר:Greengo אמר:אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
לא רלוונטי, פדראו לא רשום. אפשר ועוד איך להחתים
אני דיי בטוח שיגיע קשר 6 בסופו של דבר, אבל ממש לא סגור ובטח לא עד רביעי כמו שרשמו פה כל המקורבים
יכול להיות שיש מישהו במו''מ מתקדם או על סף סיכום וכו' אבל לא היה done deal לדעתי.
Amit Green אמר:אולי מחכים לסיום ההתבזות באירופה, כדי לנסות להשכיח לאוהדים את ההפסד עם החתמה.
Apoc אמר:זה שעדיין מפרסמים על "אולי ישאילו את פדראו" "אולי ישחררו את סברינה" וכו' מראה שלא סגורים פה על כלום בשלב הזה, כרגיל.