Apoc
יו״ר הבורד
HaifaWave אמר:Apoc אמר:HaifaWave אמר:תלוי איך אתה מגדיר "מוכנות". אני חושב שרוב הפורום מגדיר בצדק מועדון שיש לו מועמדים סגורים וריאליים, במיוחד לאור הנחת המחשבה מבחינתם שהקבוצה בעונה הבאה צריכה להיות תחרותית ולשם כך צריך להחליף חצי מההרכב.
אני אגב חושב שמדובר במועדון חולה שצריך קודם כל לעבור תהליך הבראה - מקצועית וכלכלית.
איזה תהליך הבראה כלכלי צריך לעבור?
המועדון הזה יודע להרוויח יפה מאוד למרות הנפילות ברכש
יש פה הרבה חוזים שמהווים נטל כלכלי גדול. תקציב השחקנים במועדון אם אני לא טועה הוא בסביבות ה70 מיליון שקל. מתוך זה בערך 13 מיליון שקל בולעים לך שחקנים לא רצויים.
בנוסף, למיטב זכרוני כדי להיות ב-break even המועדון צריך להיות בשלב בתים אירופי. יכול להיות שאני טועה וזה השתנה מאז.
בנוגע לBREAK EVEN עם שלב בתים אירופאי אני לא יודע על מה אתה מדבר, יש פה מועדון שמוציא 3.5 מיליון יורו על רכש ומרוויח בממוצע 5 מיליון יורו על מכירות כל קיץ. זה לא שאנחנו קונים פה שחקנים ב3 מיליון יורו ומעלה כל אחד.
ובנוגע לחוזים שמהווים "נטל כלכלי גדול", עם כל הכבוד ל400K של נהואל או ל300 של סברינה, מכירה אחת של חלאילי לנאפולי או קבוצה אחרת ועוד מכירה של עיסאת ואתה מכניס פי 6 ממה שכל אלה ביחד עולים לך.
תסלח לי אם אני לא מתרגש מ13 מיליון שקל שהולכים לאיבוד כשאנחנו עדיין יכולים להסתכל על ה80 מיליון שקל שנכנסו לקופת המועדון בעונת הצ'מפיונס ולא עשו איתם כלום.