• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
HaifaWave אמר:
Apoc אמר:
HaifaWave אמר:
תלוי איך אתה מגדיר "מוכנות". אני חושב שרוב הפורום מגדיר בצדק מועדון שיש לו מועמדים סגורים וריאליים, במיוחד לאור הנחת המחשבה מבחינתם שהקבוצה בעונה הבאה צריכה להיות תחרותית ולשם כך צריך להחליף חצי מההרכב.

אני אגב חושב שמדובר במועדון חולה שצריך קודם כל לעבור תהליך הבראה - מקצועית וכלכלית.

איזה תהליך הבראה כלכלי צריך לעבור?
המועדון הזה יודע להרוויח יפה מאוד למרות הנפילות ברכש

יש פה הרבה חוזים שמהווים נטל כלכלי גדול. תקציב השחקנים במועדון אם אני לא טועה הוא בסביבות ה70 מיליון שקל. מתוך זה בערך 13 מיליון שקל בולעים לך שחקנים לא רצויים.

בנוסף, למיטב זכרוני כדי להיות ב-break even המועדון צריך להיות בשלב בתים אירופי. יכול להיות שאני טועה וזה השתנה מאז.

בנוגע לBREAK EVEN עם שלב בתים אירופאי אני לא יודע על מה אתה מדבר, יש פה מועדון שמוציא 3.5 מיליון יורו על רכש ומרוויח בממוצע 5 מיליון יורו על מכירות כל קיץ. זה לא שאנחנו קונים פה שחקנים ב3 מיליון יורו ומעלה כל אחד.

ובנוגע לחוזים שמהווים "נטל כלכלי גדול", עם כל הכבוד ל400K של נהואל או ל300 של סברינה, מכירה אחת של חלאילי לנאפולי או קבוצה אחרת ועוד מכירה של עיסאת ואתה מכניס פי 6 ממה שכל אלה ביחד עולים לך.

תסלח לי אם אני לא מתרגש מ13 מיליון שקל שהולכים לאיבוד כשאנחנו עדיין יכולים להסתכל על ה80 מיליון שקל שנכנסו לקופת המועדון בעונת הצ'מפיונס ולא עשו איתם כלום.

אפילו ביחס לזה שההכנה יכולה להתחיל מאוחר יותר בגלל שאין אירופה, אנחנו רואים בינתיים הכנה מביכה, שהתחילה עם המינויים הלא מרשימים בעליל לצוות המקצועי, לאפס שינויים בצוות הרפואי, אפס רכש וכו׳.

נראה שהשנה יותר מכל השנים בעבר, יענקלה סגר את הברז וזה לא עוד בלי להתייחס לעבודה הגרועה של איציק ורפאלוב.

ההבדל המהותי ממועדונים אחרים, ששם פותחים עונה עם מאמן שמאמינים בו ופה עם מאמן שלא רוצים אותו.
מכבי חיפה לא אירגון. עובדים פה אחד נגד השני וכל אחד מהסה להוכיח את הנקודה הפרטית העקומה שלו.
שוב להערכתי שיחקנו את משחקינו האחרון באירופה תחת שחר.

ברוניניו הולך לחתום לפי ההודעה שיצאה בוואטסאפ של המועדון

אנו שמחים להודיע על סיכום עם מועדון קרפאטי לבוב מאוקראינה על העברתו של השחקן ברוניניו (ברונו דה סילבה).
השחקן צפוי להצטרף לקבוצה בימים הקרובים (בכפוף לבדיקות רפואיות).

במקביל, סוכמו תנאיו במועדון לשלוש עונות ומיד לאחר השלמת הבדיקות הרפואיות הוא צפוי לחתום ולהצטרף למחנה האימונים בהונגריה.

ברוניניו משחק בתפקיד הקשר הקדמי, בן 26, גדל בברזיל והתפתח באקדמיה של אתלטיקו מיניירו ומגיע כאמור מקרפאטי לבוב אוקראינה.

בּוֹאָה סוֹרְטֶה, ברוניניו!

רשמי.

אין ספק שיש וייבים של נהואל. פרופילים לא רחוקים גם, שחקן שמגיע אחרי עונה ראשונה בקריירה שהוא נותן מספרים סבבה, גיל דומה. מאחל לו שלא יגמור כמוהו.

Nirgreen אמר:
יותר גרוע מנהואל הוא יהיה
תרשמו

אני איתך.
זה רכש קלאסי.
שחקן שרודפים אחריו שנתיים, סיכמו עם המועדון לפני סיכום עם השחקן והוציאו הודעה.

במקרה הטוב נפילה, במקרה הגרוע עושה להם ויברח טייק 482

לפחות בכל מה שקשור למשא ומתן הוא מזכיר את דרינצ׳יץ׳

בהנחה שהבלם מהליגה השלישית מחליף את פדראו ולא יביאו מגן שמאלי זר כי מחכים לחזרה מפציעות, נשאר רק חלוץ זר קשר 6 זר וכנף זר (או דיקסון מוחמד אם זה אמיתי הסיפור) והסגל סגור.
אני גם לא פוסל שסטיוארט ישאר בסוף ואז יש מצב נשאר רק להביא 6 זר.

להבנתי, 1.7 מ יורו בסיס + בונוסים(אליפות/העפלה למפעל אירופי) + אחוזים ממכירה עתידית.

חזרה
למעלה