דווקא מהתקשורת אני לא מתרגש.רק מכבי אמר:greenguy אמר:רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
מכבי חיפה עושה הרבה כסף,מעבר למנויים מעבר למרצ׳נדייז וזכויות שידור.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
כמובן שנשפוט בסוף החלון אבל אתם לא לומדים כלום. הכל אותו הדבר
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות
קודם כל, מעריך את המילים. תודה.
אפתח בכך שאמרת הכל - נשפוט בסוף החלון.
בגדול, ממליץ לא להתרגש מדברים שעולים בתקשורת ולחכות שדברים יהיו רשמיים. לכאן או לכאן. 2 ההחתמות האחרונות מוכיחות את זה יפה. אין שום סיבה שאתה תדע משהו לפני שהוא יהיה רשמי. ואני מאוד מקווה שככה זה ימשיך.
יחד עם זאת, ולא שזה אמור "להרגיע" אותך - אבל אני כותב כאן באחריות שיש עוד חלון ארוך ויקרו עוד דברים ושינויים. הייתי נושם כרגע.
אמרתי ואגיד שוב - הבעיה כאן כמעט אף פעם לא הייתה כמות הכסף שייצא, אלא איך הוא ייצא ועל מה הוא ייצא. וגם הקיץ הזה ייפול על השאלה "את מה הכסף הביא", ולא "כמה כסף ייצא".
אני פשוט כבר מכיר את ההתנהלות של המועדון דרך התקשורת. כמעט עם כל שחקן מוביל בשנים האחרונות הכינו אותנו לעזיבות דרך תדרוכים בתקשורת,הדוגמאות הכי קרובות זה סבע ושרי.
אני מסכים לגבי שתי ההחתמות האחרונות שהיו בשקט ומעולה ככה זה צריך להיעשות למרות ששוב לא חושב שברוניניו זה מה שאנחנו צריכים אבל את זה הזמן יגיד.
אני מוכן להפסיק להתמרמר עד סוף החלון אבל שוב אני חוזר ואומר שלדעתי כל עוד אלו הפנים של המועדון שום דבר לא ישתנה. אמן שאני טועה