• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני אשמח לכארם ג׳אבר על זסנו. בעיני הוא מגן שני סבבה, אתלטי מאוד ופיזי. תמיד היה קשה לשחקני כנף שלנו נגדו והוא בטח עדיף על זסנו. הוא קצת רז מאיר כזה אבל הרבה יותר פיזי

HaifaWave אמר:
ירוק רפואי אמר:
היה להם את אלון אזוגי בחינם בקיץ
עכשיו שישלמו הכושלים על מגן פחות טוב

יש לזה לא מעט תקדימים לצערי. הבולט הוא אצילי סברינה. אם היו מציעים לו עוד 100 אלף דולר אשתו לא הייתה חולמת שום דבר.

בינתיים רפאלוב מתגלה כמנהל מקצועי עם אפס הבנה בכדורגל.
אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.

הכל בסוף חוזר לזה ששמעת אנשים כמו רמי גרשון וקולות שיוצאים מתוך המועדון על זה שהסגל לא כזה רע וצריך רק כמה חיזוקים נקודתיים בקיץ. הם לא מבינים בכלל את חומרת הבעיה ואת גודל הברוך, הם עוד במאי רצו לראות אם שווה להשאיר פה את אגבה לעוד עונה, זה אנשים חסרי מושג ברמות הכי גבוהות. אני לא אתפלא אם עוד נגמור את החלון הזה עם 3 בלמים זרים (ואני לא מדבר על פדראו) ובלי 6, בלי שחקן כנף מחליף (ישראלי או זר) .

בוא נבנה את ההתקפה על חלוץ של 4 גולים בעונה, חלוץ שיודע לתת גולים אבל הצוות המקצועי שונא וחלוץ בן 16 שאולי מוכשר אבל עוד לא הוכיח כלום, שחקן כנף ימין שנדיר שהוא כשיר וגם כשהוא כשיר הוא השחקן הכי שקוף בארץ לסגור וקנג׳י גורה שהוא אחלה אבל זה שחקן של 6 גולים בעונה.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
ירוק רפואי אמר:

יש לזה לא מעט תקדימים לצערי. הבולט הוא אצילי סברינה. אם היו מציעים לו עוד 100 אלף דולר אשתו לא הייתה חולמת שום דבר.

אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.

לדעתי ההצעות היו שוות, ובכל אופן זה לא משנה. תראה לו שהוא רצוי ותציע לו יותר כסף כדי שבכלל לא יהיה סיכוי לביתר. האלטרנטיבה הייתה סברינה בהרבה יותר כסף.

קשרים מרכזיים זרים בליגת העל:
במכבי ת"א (2) - בליץ' וסיסוקו (והם גם את מדברים על זר נוסף שאולי יגיע לקישור).
בהפועל באר שבע (2) - ונטורה והמחליף של קנגוואה שיגיע.
הפועל ת"א (2) - פלקאו וקרייב.
בית"ר ירושלים (2) - אינו ותבארש(על פי הפרסומים הוא יוחלף בקשר אחר).

מכבי חיפה(0).

גם אם הולכים אחורה רואים שברוב הקבוצות האלופות היה מרכז שדה חזק.

וגם בשושלת שלנו, היה את רודריגז והיה את מוחמד(חצי זר), וישראלים הכי בכירים שאפשר, ולכן לא היה זר בחלק מהתקופה.

הקישור הישראלי המוביל נמצא בחו"ל (נטע. פאני. ג'אבר גנדלמן) וכל הקבוצות מבינות את זה, הולכות על זרים באמצע.

ורק כאן חשבו שירין לוי ואיתן אזולאי יחזיקו כאן אמצע.
עד כמה חסרי מושג אפשר להיות?

ברק יודע וזוכר איזה קישור הביא לו אליפויות כאן ובבאר שבע. איך הוא משלים ומקבל את זה??

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
ירוק רפואי אמר:

אני רואה את הפועל תל אביב, המנכ"ל יוצא לסרביה לסגור העברה של שחקן. למה אצלנו המנהל המקצועי הדגול אלברמן לא עשה את זה? אפילו הפועל תל אביב כמערכת כבר יותר טובה. כשמגיע מישהו בתפקיד בכיר לאותה מדינה כדי לדבר עם השחקן והמועדון זה כמובן מראה על יותר קצינות, אצלנו חיים עדיין במיילים ופקסים. אני לא מבין איך יכול להיות שהאוהדים לא רואים את ההתנהלות המביכה הזאת שלנו. הרבה מעבר לפן המקצועי הבעיות הן קודם כל ניהוליות

רק מכבי אמר:
יש ניסיון להרחיב את הטרייד ולהכניס את ניראון מצד אחד ואגבה שיעבור בהשאלה לנתניה שמחפשת קשר אחורי + סכום כסף.

מזכיר לי את הטרייד המפגר הזה של שנה שעברה עם בית"ר. מתעסקים בשחקנים משניים במקום קודם כל להביא שחקנים להרכב כמו קשר אחורי וכנף ימין. אפילו בלם נוסף.

tago064 אמר:
רק מכבי אמר:
יש ניסיון להרחיב את הטרייד ולהכניס את ניראון מצד אחד ואגבה שיעבור בהשאלה לנתניה שמחפשת קשר אחורי + סכום כסף.

מזכיר לי את הטרייד המפגר הזה של שנה שעברה עם בית"ר. מתעסקים בשחקנים משניים במקום קודם כל להביא שחקנים להרכב כמו קשר אחורי וכנף ימין. אפילו בלם נוסף.

זה לא סותר אפשר גם להביא שחקנים משלמים וגם שחקני הרכב
כל שחקן בסגל צריך להיות ברמה של שחקן הרכב

רק מכבי אמר:
קשרים מרכזיים זרים בליגת העל:
במכבי ת"א (2) - בליץ' וסיסוקו (והם גם את מדברים על זר נוסף שאולי יגיע לקישור).
בהפועל באר שבע (2) - ונטורה והמחליף של קנגוואה שיגיע.
הפועל ת"א (2) - פלקאו וקרייב.
בית"ר ירושלים (2) - אינו ותבארש(על פי הפרסומים הוא יוחלף בקשר אחר).

מכבי חיפה(0).

גם אם הולכים אחורה רואים שברוב הקבוצות האלופות היה מרכז שדה חזק.

וגם בשושלת שלנו, היה את רודריגז והיה את מוחמד(חצי זר), וישראלים הכי בכירים שאפשר, ולכן לא היה זר בחלק מהתקופה.

הקישור הישראלי המוביל נמצא בחו"ל (נטע. פאני. ג'אבר גנדלמן) וכל הקבוצות מבינות את זה, הולכות על זרים באמצע.

ורק כאן חשבו שירין לוי ואיתן אזולאי יחזיקו כאן אמצע.
עד כמה חסרי מושג אפשר להיות?

ברק יודע וזוכר איזה קישור הביא לו אליפויות כאן ובבאר שבע. איך הוא משלים ומקבל את זה??
לדעתי זה הסיפור:
בעקבות כל הפרשה עם ירין לוי הם גם מסיבות של אגו וגם כי הם באמת חושבים שהוא שחקן טוב הרגישו שהם חייבים שהוא ישחק לפחות עונה אחת במועדון כדי שלא לנצח יצחקו על איציק ושות׳ על העסקה הנוראית שהם עשו. לכן מעבר להצעה של חוזה משודרג והכל גם תדרכו דרך התקשורת בזמנו (בן דור וכו׳) על כמה שהם בונים עליו, ברמה של שוקלים לשחרר את עלי מוחמד כי מבחינתנו זה ירין לוי ועוד 10 כי היה להם חשוב שהוא ירגיש שאם הוא מגיע לפה אז זה יהיה כדי להיות שחקן הרכב באנקר כי מן הסתם אחרי שנתיים בבית״ר הוא לא ירצה לבוא לכאן ולמצוא את עצמו כשחקן מחליף. אז זה די סוגר לך את העמדה של ה״6״ המוביל.

עכשיו אתה אומר רגע, אבל למה זה בעצם מונע מהם להביא 6 שישחק לצידו או שירין לוי יהיה ה-8? כי לדעתי החלק השני של הסיפור זה שגם בכר וגם רפאלוב מאוד מחזיקים מאיתן אזולאי ורואים בו כשחקן באנקר בהרכב גם מבחינת יכולת וגם כי הוא אחד מהשחקנים היחידים בקבוצה שיש בו את ה״רעות״ הזאת שאתה רוצה בסגל של ילדים ומלא ילדים טובים למיניהם וזה גם הגיע אחרי שהוא היה די בקונצנזוס אחד השחקנים היחידים שהיו טובים בעונה שעברה או לפחות בלטו בה.
אז זה סוגר לך גם את העמדה של ה-8.

ידעו שרוצים להביא את ברוניניו/שחקן 10 אחר מה שסוגר לך את העמדה של ה-10 והנה הקישור שלך. עם רטנר שגם לפחות לדעתי מבחינת רפאלוב והמועדון אמור לקבל הרבה דקות אבל נראה שלברק מאוד ירד ממנו (ואני יכול להבין חלקית כי רטנר מאוד זורק בהגנה ומאבד כדורים שמובילים לשערים ישירים נגדנו כבר כמה פעמים) ועלי מוחמד כקשרים משלימים על העמדות האלה וגם אחד מארזי/אהוד שכנראה היה נשאר בעוד השני היה יוצא להשאלה.

זה כל הסיפור בעיניי. לא רצו להביא קשר 6 זר ״על הראש״ של ירין לוי כדי שהוא ירצה להישאר וירגיש שהוא באנקר בהרכב וזה שהקשר השני מיועד להיות אזולאי אז הם החליטו שלא להביא 6.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

לדעתי ההצעות היו שוות, ובכל אופן זה לא משנה. תראה לו שהוא רצוי ותציע לו יותר כסף כדי שבכלל לא יהיה סיכוי לביתר. האלטרנטיבה הייתה סברינה בהרבה יותר כסף.
אתה עושה פה קצת סלט.

היה את האירוע עם אצילי ביולי שהיה ניסיון להחזיר אותו לפני שהוא יצא לקפריסין ושם זה לא הסתדר כלכלית לכאורה בשל ענייני מס וכו' ואז הביאו את סברינה.

בינואר שהוא חזר מקפריסין היה את המאבק בינינו לבית''ר, שם הצענו יותר כסף מהם, הוא כבר הסכים להצעה ואז ירד ממנה מסיבות כאלה ואחרות. אני אזכיר שהוא בעצמו פרסם שהוא חוזר למכבי חיפה ומקבל את ההצעה, לא המועדון

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

אתה עושה פה קצת סלט.

היה את האירוע עם אצילי ביולי שהיה ניסיון להחזיר אותו לפני שהוא יצא לקפריסין ושם זה לא הסתדר כלכלית לכאורה בשל ענייני מס וכו' ואז הביאו את סברינה.

בינואר שהוא חזר מקפריסין היה את המאבק בינינו לבית''ר, שם הצענו יותר כסף מהם, הוא כבר הסכים להצעה ואז ירד ממנה מסיבות כאלה ואחרות. אני אזכיר שהוא בעצמו פרסם שהוא חוזר למכבי חיפה ומקבל את ההצעה, לא המועדון

אין סלט. אני מתכוון לינואר. זכור לי שרוב הדיווחים היו על הצעות דומות.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
אתה עושה פה קצת סלט.

אין סלט. אני מתכוון לינואר. זכור לי שרוב הדיווחים היו על הצעות דומות.
הצענו יותר והוא גם הסכים להצעה שלנו, זה לא משהו שנפל על כסף

לא אוהב את המחשבה על אהוד לנתניה. בלי אופציית רכישה (שאסור לתת עליו), אין לנתניה אינטרס לתת לו דקות משמעותיות. הוא צריך להיות שחקן הרכב קבוע בקבוצה שלו ולחזור לפה בעונה הבאה.

ברק.י אמר:
לא אוהב את המחשבה על אהוד לנתניה. בלי אופציית רכישה (שאסור לתת עליו), אין לנתניה אינטרס לתת לו דקות משמעותיות. הוא צריך להיות שחקן הרכב קבוע בקבוצה שלו ולחזור לפה בעונה הבאה.
אני לא חושב שהוא גם ישחק שם הרבה כי הם בנו קבוצה די עמוסה.

אני חושב שהשאלה להפועל פ''ת/ק''ש יכולה לעשות לו טוב עם מאמן כמו עומר פרץ או שי ברדה

לא מבין בכלל את הדיבורים על השאלה של אהוד.
אם היו מתכוונים להביא 6 בכיר ולשים הרבה כסף עליו אז סבבה, אבל בהינתן וזה לא המצב חייב להישאר בסגל, אומנם הוא צעיר אבל אני מאוד מחזיק ממנו ברמת הכישרון הוא ברמה של רטנר ואפילו יותר והוא 6 טבעי.

NOSFERATU ZODD אמר:
לא צריך להביא את ג'אבר.
לא מספיק טוב.

הרבה יותר טוב מזסנו וזה לא שיש יותר מידי אופציות, הרי לא תבזבז על מגן מחליף עמדה של זר.

עוד פעם מהדברים של ברק לא נשמע שיגיע עוד חיזוק. דיבר על זה שצריך להוציא יותר מהקיים ושזה לא עניין של חיזוק

חזרה
למעלה