אני אשמח לכארם ג׳אבר על זסנו. בעיני הוא מגן שני סבבה, אתלטי מאוד ופיזי. תמיד היה קשה לשחקני כנף שלנו נגדו והוא בטח עדיף על זסנו. הוא קצת רז מאיר כזה אבל הרבה יותר פיזי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.HaifaWave אמר:ירוק רפואי אמר:היה להם את אלון אזוגי בחינם בקיץ
עכשיו שישלמו הכושלים על מגן פחות טוב
יש לזה לא מעט תקדימים לצערי. הבולט הוא אצילי סברינה. אם היו מציעים לו עוד 100 אלף דולר אשתו לא הייתה חולמת שום דבר.
בינתיים רפאלוב מתגלה כמנהל מקצועי עם אפס הבנה בכדורגל.
KevinDurant אמר:אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.HaifaWave אמר:ירוק רפואי אמר:היה להם את אלון אזוגי בחינם בקיץ
יש לזה לא מעט תקדימים לצערי. הבולט הוא אצילי סברינה. אם היו מציעים לו עוד 100 אלף דולר אשתו לא הייתה חולמת שום דבר.
רק מכבי אמר:יש ניסיון להרחיב את הטרייד ולהכניס את ניראון מצד אחד ואגבה שיעבור בהשאלה לנתניה שמחפשת קשר אחורי + סכום כסף.
KevinDurant אמר:אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.HaifaWave אמר:ירוק רפואי אמר:היה להם את אלון אזוגי בחינם בקיץ
רק מכבי אמר:יש ניסיון להרחיב את הטרייד ולהכניס את ניראון מצד אחד ואגבה שיעבור בהשאלה לנתניה שמחפשת קשר אחורי + סכום כסף.
tago064 אמר:רק מכבי אמר:יש ניסיון להרחיב את הטרייד ולהכניס את ניראון מצד אחד ואגבה שיעבור בהשאלה לנתניה שמחפשת קשר אחורי + סכום כסף.
מזכיר לי את הטרייד המפגר הזה של שנה שעברה עם בית"ר. מתעסקים בשחקנים משניים במקום קודם כל להביא שחקנים להרכב כמו קשר אחורי וכנף ימין. אפילו בלם נוסף.
לדעתי זה הסיפור:רק מכבי אמר:קשרים מרכזיים זרים בליגת העל:
במכבי ת"א (2) - בליץ' וסיסוקו (והם גם את מדברים על זר נוסף שאולי יגיע לקישור).
בהפועל באר שבע (2) - ונטורה והמחליף של קנגוואה שיגיע.
הפועל ת"א (2) - פלקאו וקרייב.
בית"ר ירושלים (2) - אינו ותבארש(על פי הפרסומים הוא יוחלף בקשר אחר).
מכבי חיפה(0).
גם אם הולכים אחורה רואים שברוב הקבוצות האלופות היה מרכז שדה חזק.
וגם בשושלת שלנו, היה את רודריגז והיה את מוחמד(חצי זר), וישראלים הכי בכירים שאפשר, ולכן לא היה זר בחלק מהתקופה.
הקישור הישראלי המוביל נמצא בחו"ל (נטע. פאני. ג'אבר גנדלמן) וכל הקבוצות מבינות את זה, הולכות על זרים באמצע.
ורק כאן חשבו שירין לוי ואיתן אזולאי יחזיקו כאן אמצע.
עד כמה חסרי מושג אפשר להיות?
ברק יודע וזוכר איזה קישור הביא לו אליפויות כאן ובבאר שבע. איך הוא משלים ומקבל את זה??
אתה עושה פה קצת סלט.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.HaifaWave אמר:יש לזה לא מעט תקדימים לצערי. הבולט הוא אצילי סברינה. אם היו מציעים לו עוד 100 אלף דולר אשתו לא הייתה חולמת שום דבר.
לדעתי ההצעות היו שוות, ובכל אופן זה לא משנה. תראה לו שהוא רצוי ותציע לו יותר כסף כדי שבכלל לא יהיה סיכוי לביתר. האלטרנטיבה הייתה סברינה בהרבה יותר כסף.
KevinDurant אמר:אתה עושה פה קצת סלט.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אצילי לא משהו שנפל בגלל כסף, זה נפל בגלל שהוא הרגיש יותר רצוי בבית''ר, ההצעה פה גם ככה הייתה גבוהה יותר והוא עוד הסכים לה.
לדעתי ההצעות היו שוות, ובכל אופן זה לא משנה. תראה לו שהוא רצוי ותציע לו יותר כסף כדי שבכלל לא יהיה סיכוי לביתר. האלטרנטיבה הייתה סברינה בהרבה יותר כסף.
היה את האירוע עם אצילי ביולי שהיה ניסיון להחזיר אותו לפני שהוא יצא לקפריסין ושם זה לא הסתדר כלכלית לכאורה בשל ענייני מס וכו' ואז הביאו את סברינה.
בינואר שהוא חזר מקפריסין היה את המאבק בינינו לבית''ר, שם הצענו יותר כסף מהם, הוא כבר הסכים להצעה ואז ירד ממנה מסיבות כאלה ואחרות. אני אזכיר שהוא בעצמו פרסם שהוא חוזר למכבי חיפה ומקבל את ההצעה, לא המועדון
הצענו יותר והוא גם הסכים להצעה שלנו, זה לא משהו שנפל על כסףHaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אתה עושה פה קצת סלט.HaifaWave אמר:לדעתי ההצעות היו שוות, ובכל אופן זה לא משנה. תראה לו שהוא רצוי ותציע לו יותר כסף כדי שבכלל לא יהיה סיכוי לביתר. האלטרנטיבה הייתה סברינה בהרבה יותר כסף.
היה את האירוע עם אצילי ביולי שהיה ניסיון להחזיר אותו לפני שהוא יצא לקפריסין ושם זה לא הסתדר כלכלית לכאורה בשל ענייני מס וכו' ואז הביאו את סברינה.
בינואר שהוא חזר מקפריסין היה את המאבק בינינו לבית''ר, שם הצענו יותר כסף מהם, הוא כבר הסכים להצעה ואז ירד ממנה מסיבות כאלה ואחרות. אני אזכיר שהוא בעצמו פרסם שהוא חוזר למכבי חיפה ומקבל את ההצעה, לא המועדון
אין סלט. אני מתכוון לינואר. זכור לי שרוב הדיווחים היו על הצעות דומות.
אני לא חושב שהוא גם ישחק שם הרבה כי הם בנו קבוצה די עמוסה.ברק.י אמר:לא אוהב את המחשבה על אהוד לנתניה. בלי אופציית רכישה (שאסור לתת עליו), אין לנתניה אינטרס לתת לו דקות משמעותיות. הוא צריך להיות שחקן הרכב קבוע בקבוצה שלו ולחזור לפה בעונה הבאה.
NOSFERATU ZODD אמר:לא צריך להביא את ג'אבר.
לא מספיק טוב.
אבד לברק הברק. איפה הברק שדופק על שולחנות. כבר לא יקרה אהעוד פעם מהדברים של ברק לא נשמע שיגיע עוד חיזוק. דיבר על זה שצריך להוציא יותר מהקיים ושזה לא עניין של חיזוק