אני חושב שהפעם המצב יותר גרוע מהעשור השחור.ההולנדים, הנורבגי והפינצטה![]()
היה שחקן סתמי גם בליגה נחותה כמו סלובנית. מעולם לא סומן כאיזה כישרון או ניחן ביכולת יוצאת דופן באספקט מסוים, ככה שלא נראה לילדעתי הוא יכול לפרוח בקבוצה עם סבלנות ופחות לחץ
הוא צעיר עוד בטוח שיתקדםהיה שחקן סתמי גם בליגה נחותה כמו סלובנית. מעולם לא סומן כאיזה כישרון או ניחן ביכולת יוצאת דופן באספקט מסוים, ככה שלא נראה לי
בוא נגיד את אמת את רק מפרסמים שה צריך לבוא לבוא בדיבורים אתם אלופים אבל כרגע במעשים לא קורא כלום את עובדה רואה על דשא ואי מקצוע ורכשדיווח בבולגריה: מכבי חיפה שלחה נציגים לעקוב אחרי מלך שערי לבסקי סופיה, שחקן הכנף הברזילאי אברטון באלה
משחק גם בשמאל, גם באמצע וגם בשפיץ
פרץ בעונה שעברה עם 7 שערים ו9 בישולים והעונה ממשיך עם 17 שערים ו5 בישולים
בשביל למכור זה סכום יפה, כשזה מגיע ללקנות זה כבר יותר מדי... (אלא אם נמצאים בסוף חלון ההעברות ומביאים איזה שוליית נגר ב - 4 מיליון יורו כי רואים שחסר כנף ימין אחרי 0 מ - 9, רק אל תגידו שיענק'לה קמצן, הוא השקיע עכשיו 4 מיליון יורו בכנף ימין (של מטוס ממלחמת העולם הראשונה))שווי של 3 מיליון יורו לא יקרה
שים לב הוא הגיב להודעה ישנה מאוד של דוראנט מפתיחת הנושא, לא מדובר במשהו רלוונטי.שווי של 3 מיליון יורו לא יקרה
אני חושב שבכל 29 שנותיי כאוהד הקבוצה לא הייתה במצב גרוע כל כך, והם עוד מתלבטים לגבי העמדה שבה יגיע שחקן הנוסף, במקום להביא עוד ארבעה ולהחליף את המאמן בנוסף.אני חושב שהפעם המצב יותר גרוע מהעשור השחור.
מאוד תמוה בהתחשב בדיווחים שעלו על כך שהציעו את פדראו לקבוצות הקטנות בליגההערכה שלי: כל המועמדות של סיבו הייתה כגיבוי לירין לוי כשהיה ספק לגביו והוא הוכן כתכנית מגירה.
גם רפאלוב וגם בכר מחזיקים מפדראו באופן כללי
לפתוח את העונה עם שלושה בלמים זרים כשחסרים לך שמונה שחקני הרכב זה לא שפוי. לא צריך אפילו הבנה בכדורגל כדי להבין את זה, רק היגיון בריא. אפילו לא. תן לי רק משהו שמתקרב להיגיון בריא. צר לי אבל אני מרגיש מיום ליום שרפאלוב הוא פשוט אדם ששכלית רחוק ממה שצריך לתפקיד הזה. וזה אפילו לא קשור לחוסר ניסיון, כי לא צריך ניסיון בשביל להבין דברים כאלה בסיסיים שבהרכב כל כך חלש אתה צריך להחזיק זרים להרכב ולא כמחליפים.הערכה שלי: כל המועמדות של סיבו הייתה כגיבוי לירין לוי כשהיה ספק לגביו והוא הוכן כתכנית מגירה.
גם רפאלוב וגם בכר מחזיקים מפדראו באופן כללי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!