מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סוף סוף עזב הקשר הכושל ופינה מקום לחלוץ הכושל. עכשיו רק צריך לחכות למחליף הפצוע של שחקן הכנף הפצוע.

לדעתי הוא יכול לפרוח בקבוצה עם סבלנות ופחות לחץ
היה שחקן סתמי גם בליגה נחותה כמו סלובנית. מעולם לא סומן כאיזה כישרון או ניחן ביכולת יוצאת דופן באספקט מסוים, ככה שלא נראה לי

היה שחקן סתמי גם בליגה נחותה כמו סלובנית. מעולם לא סומן כאיזה כישרון או ניחן ביכולת יוצאת דופן באספקט מסוים, ככה שלא נראה לי
הוא צעיר עוד בטוח שיתקדם
פשוט לא למכבי חיפה

דיווח בבולגריה: מכבי חיפה שלחה נציגים לעקוב אחרי מלך שערי לבסקי סופיה, שחקן הכנף הברזילאי אברטון באלה

משחק גם בשמאל, גם באמצע וגם בשפיץ

פרץ בעונה שעברה עם 7 שערים ו9 בישולים והעונה ממשיך עם 17 שערים ו5 בישולים
בוא נגיד את אמת את רק מפרסמים שה צריך לבוא לבוא בדיבורים אתם אלופים אבל כרגע במעשים לא קורא כלום את עובדה רואה על דשא ואי מקצוע ורכש

ידובר הרבה על זה שהחליטו לוותר על קשר נבחרת גאנה ולה ליגה שהתחנן להגיע לפה בשביל בלם שלא השלים 90 דקות במשך שנתיים

אפסים. אף אחד לא יכול להיות כל כך גרוע בעבודתם כמו היצורים שמנהלים את העסק פה

שווי של 3 מיליון יורו לא יקרה
בשביל למכור זה סכום יפה, כשזה מגיע ללקנות זה כבר יותר מדי... (אלא אם נמצאים בסוף חלון ההעברות ומביאים איזה שוליית נגר ב - 4 מיליון יורו כי רואים שחסר כנף ימין אחרי 0 מ - 9, רק אל תגידו שיענק'לה קמצן, הוא השקיע עכשיו 4 מיליון יורו בכנף ימין (של מטוס ממלחמת העולם הראשונה))

היו אמורים להגיע 2 זרים שוברי שוויון מקבוצות בפרמיירליג ובבונדסליגה בעלות כוללת של 6 מיליון יורו אבל בגלל השביתה בנתב"ג הם לא יגיעו ויגיע במקום שחקן מהליגה השלישית באנגליה.

אין לי אפילו מה להגיד יותר או לרשום. זה ברור שההנהלה והבעלים לא באירוע בכלל. העניין הוא שלא להביא 6 וכנף זה כבר מעבר לזה, זו יריקה בפרצוף של האוהדים.
מגיע להם אפס קהל בכל משחק עד סוף העונה. לא מעבר לזה. מכבי חיפה היא מוצר שלא צריך לרכוש גם בזול.

אני חושב שהפעם המצב יותר גרוע מהעשור השחור.
אני חושב שבכל 29 שנותיי כאוהד הקבוצה לא הייתה במצב גרוע כל כך, והם עוד מתלבטים לגבי העמדה שבה יגיע שחקן הנוסף, במקום להביא עוד ארבעה ולהחליף את המאמן בנוסף.

הערכה שלי: כל המועמדות של סיבו הייתה כגיבוי לירין לוי כשהיה ספק לגביו והוא הוכן כתכנית מגירה.

גם רפאלוב וגם בכר מחזיקים מפדראו באופן כללי

הערכה שלי: כל המועמדות של סיבו הייתה כגיבוי לירין לוי כשהיה ספק לגביו והוא הוכן כתכנית מגירה.

מאוד תמוה בהתחשב בדיווחים שעלו על כך שהציעו את פדראו לקבוצות הקטנות בליגה

לפתוח את העונה עם שלושה בלמים זרים כשחסרים לך שמונה שחקני הרכב זה לא שפוי. לא צריך אפילו הבנה בכדורגל כדי להבין את זה, רק היגיון בריא. אפילו לא. תן לי רק משהו שמתקרב להיגיון בריא. צר לי אבל אני מרגיש מיום ליום שרפאלוב הוא פשוט אדם ששכלית רחוק ממה שצריך לתפקיד הזה. וזה אפילו לא קשור לחוסר ניסיון, כי לא צריך ניסיון בשביל להבין דברים כאלה בסיסיים שבהרכב כל כך חלש אתה צריך להחזיק זרים להרכב ולא כמחליפים.

חזרה
למעלה