שלמה וייס:
"בחיפה נוטים לשחרר את פדראו, כאשר בשלב זה הכוונה היא להשאילו לקבוצה אחרת. אם לא תימצא עבורו קבוצה עד סמוך לסיום חלון ההעברות, הוא עשוי להשתחרר מהמועדון או לכל הפחות להיות מוקפא."
יגאל גולדשטיין:
"אין מנוס. במכבי חיפה התקבלה החלטה: אחרי פציעתו הנוספת של פדראו, שצפויה להורידו מהמגרשים לחודש לפחות, הבלם יסיים את דרכו במועדון ויוקפא."
ליאב נחמני:
"גורם המעורה בפרטים סיפר כי: "פדראו הוצע לקבוצות בליגת העל, אבל הן חוששות לקחת אותו בגלל הפציעה בברך והעובדה שלא שיחק העונה". עוד הוסיף: "היו גם ניסיונות למצוא לו קבוצה בחו"ל, אבל הסיטואציה לא פשוטה. קבוצות לא ממהרות להחתים שחקן שלא שיחק"."
1. אם אני מתאמץ למצוא לך כתבות אז לפחות תקרא אותן.
2. בגלל שכתבת שאתה לא מאמין לגולדשטיין, הבאתי לך שלושה כתבים שונים. אם תרצה אני יכול לשלוח לך גם את הכתבות של גולדשטיין שהצענו אותו למכבי פתח תקווה למשל והיא לא רצתה בגלל סימן השאלה בקשר לכשירות שלו.
3. לא יותר הגיוני להניח שהחליטו לשחרר אותו והתחרטו לאחר מכן, כשבין לבין גם לא הצליחו לו למצוא לו קבוצה?
מה שוייס כתב: "נוטים, אם, עשוי, לכל הפחות". הרבה אם ומעט תכלס
לגבי יגאל, אם התקבלה החלטה, אז למה הוא לא סיים את דרכו והוקפא? אין שום דבר נכון במשפט הזה, הוא נעדר פחות משבוע בגלל הפציעה הזו.
גם לאגבה ונהואל לא הצליחו למצוא קבוצה ועדיין שניהם קיבלו הודעה שהם לא בתכניות כשהראשון רק השבוע עזב והשני אפילו שוחרר בלי קבוצה אחרת.
שוב אני אגיד, איך אתה מסביר את זה שסטיוארט, שואו, סברינה ונהואל לא יצאו בכלל למחנה, אגבה אחרי החזרה למחנה קיבל הודעה שהוא לא בתכניות ורק פדראו לא קיבל שום הודעה, התאמן כרגיל עם הקבוצה, שותף במשחקים ואפילו פתח?
כל שחקן שלא רצו קיבל הודעה שהוא לא בתכניות (מהזרים שציינתי, לגולאני ולחזיזה) חוץ מפדראו.
לגבי 3, שוב אני אגיד, איפה ראית שהתקבלה החלטה לשחרר אותו? מכבי חיפה הראתה לכל מי שהיא לא רצתה השנה בכמה צמתים שהיא לא רוצה אותו: תחילה הודיעו להם לחפש קבוצה, אח''כ לא יצאו למחנה ובהמשך קיבלו הודעה שהם לא בתכניות. פדראו לא עונה על אף אחד מהקריטריונים.
יכול להיות "שגורם" כזה או אחר במכבי חיפה ניסה להציע אותו לקבוצות אחרות ולנסות לברר היתכנות, אבל בטח שלא החליטו שהוא יסיים את דרכו במועדון או יוקפא או שהוא לא בתכניות, כי אחרת היינו יודעים מזה, בדיוק כמו שידענו בהקשר של כל אחד אחר.