מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הייתי בטוח שיודיעו על שחקן אחרי המשחק.
אני לא אתפלא אם הם עוד מתלבטים מה לעשות.
אתה ותיק מספיק כדיי להבין שהם עדיין לא סגורים על כלום. גם לא תיפול מהכיסא אם לא יביאו אף אחד. ״ לא נביא כדיי להגיד הבאנו.״

עם איך שהקבוצה נראית היו צריכים להיות פה כבר שבעה שחקנים כבר: גורפינקל, ג'אבר, בילו, נחמיאס, כנף ימין זר, כנף שמאל זר וקשר אחורי זר (במקום דון ופדראו). בינואר היו גם מחליפים את החלוץ שלא כובש. ככה מתנהלת קבוצה תחרותית.

מאחר וזה ברור ששחר סגר את הברז (אבל הוא עדיין באופן מוזר מצפה להצליח, או לפחות מעמיד פנים שהוא רוצה) אני אפילו לא רוצה לדעת מי השחקן שיבוא כי ברור שזה יהיה בלוף. וגם אם זה יהיה תותח על באורח נס (סיכוי של 0.1 אחוז) זה לא ישנה את העונה ולא יתן לנו אפילו מקום באירופה.

יענק'לה שחר האשם הראשי בקיץ המחפיר הזה. אני מבין שלא בא לו להשקיע כסף נוסף בשחקנים כי נתח לא קטן הלך למנודים וכי אין הכנסות מאירופה, אבל על טעויות משלמים.

מי שלא משקיע כסף בצוות המקצועי יצטרך להוציא אחר כך פי 2 על עוד ועוד שחקנים, ולא להעמיד קבוצת פלייאוף תחתון למועדון עם בסיס האוהדים הכי גדול בישראל.

יענק'לה שחר האשם הראשי בקיץ המחפיר הזה. אני מבין שלא בא לו להשקיע כסף נוסף בשחקנים כי נתח לא קטן הלך למנודים וכי אין הכנסות מאירופה, אבל על טעויות משלמים.

מי שלא משקיע כסף בצוות המקצועי יצטרך להוציא אחר כך פי 2 על עוד ועוד שחקנים, ולא להעמיד קבוצת פלייאוף תחתון למועדון עם בסיס האוהדים הכי גדול בישראל.
אשמח שתסביר לי איזה נתח "לא קטן" מתוך ה10 מיליון יורו מכירות שנכנסו הלך למנודים ומכביד על התקציב. המועדון רכש ב2.5, מכר ב10 ואתה מדבר איתי על נתח שהלך למנודים.

אני כן אגיד מעבר לזה שאני חושב שהוא מביא הרבה פחות כסף מהבית מבעבר ובאופן כללי מכבי חיפה לא מעפילה יותר מדי לשלבי בתים כדי להסתמך עליהם כלכלית.

ואגב, עוד לפני החלון, גרשון דיבר באחד הראיונות ואמר שלדעתו יש פה סגל טוב שצריך שינויים מינימליים, לא דיברו פה על מהפכה בשום לב ואני לא חושב שזה מסיבות כלכליות.

חזרה
למעלה