NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
הייתי בטוח שיודיעו על שחקן אחרי המשחק.
אני לא אתפלא אם הם עוד מתלבטים מה לעשות.
אתה ותיק מספיק כדיי להבין שהם עדיין לא סגורים על כלום. גם לא תיפול מהכיסא אם לא יביאו אף אחד. ״ לא נביא כדיי להגיד הבאנו.״הייתי בטוח שיודיעו על שחקן אחרי המשחק.
עדיף אותם מאשר להיות בלי מגנים בכלל או עם פדראו ודון כזרים.כל הישראלים שהצעת זה רכש תקופה שחורה.
עדיף לא להביא אף אחד כי בקיץ הבא ניתקע באותו לופ של להשתחרר מחוזים של זרים לענף.עדיף אותם מאשר להיות בלי מגנים בכלל או עם פדראו ודון כזרים.
אשמח שתסביר לי איזה נתח "לא קטן" מתוך ה10 מיליון יורו מכירות שנכנסו הלך למנודים ומכביד על התקציב. המועדון רכש ב2.5, מכר ב10 ואתה מדבר איתי על נתח שהלך למנודים.יענק'לה שחר האשם הראשי בקיץ המחפיר הזה. אני מבין שלא בא לו להשקיע כסף נוסף בשחקנים כי נתח לא קטן הלך למנודים וכי אין הכנסות מאירופה, אבל על טעויות משלמים.
מי שלא משקיע כסף בצוות המקצועי יצטרך להוציא אחר כך פי 2 על עוד ועוד שחקנים, ולא להעמיד קבוצת פלייאוף תחתון למועדון עם בסיס האוהדים הכי גדול בישראל.
לא מסכים. קלאסי עבורה להביא ברירת מחדל ולהתקע איתה.זה קלאסי מכבי חיפה לא להביא אף אחד בסוף ועוד יגידו לנו שהם מרוצים מהסגל
אתה יודע מה מצחיק? שאתה ממשיך להתווכח איתי על התקציב כל פעם ובכלל לא הלכת לקרוא את סעיף ההכנסות וההוצאות של הקבוצה לפי הדוח הכספי האחרון שפורסם (שכולל את המכירה של חלאיילי).אשמח שתסביר לי איזה נתח "לא קטן" מתוך ה10 מיליון יורו מכירות שנכנסו הלך למנודים ומכביד על התקציב. המועדון רכש ב2.5, מכר ב10 ואתה מדבר איתי על נתח שהלך למנודים.
אני כן אגיד מעבר לזה שאני חושב שהוא מביא הרבה פחות כסף מהבית מבעבר ובאופן כללי מכבי חיפה לא מעפילה יותר מדי לשלבי בתים כדי להסתמך עליהם כלכלית.
ואגב, עוד לפני החלון, גרשון דיבר באחד הראיונות ואמר שלדעתו יש פה סגל טוב שצריך שינויים מינימליים, לא דיברו פה על מהפכה בשום לב ואני לא חושב שזה מסיבות כלכליות.
רטנר צריך לחכות מעט שבכר יפוטר. בכלל אני קורא לסגל להוריד את בכר לאסלה כמה שיותר מהר. פשוט לא להתאמץ.רטנר צריך לנשום עמוק ולהתאמן קשה.
אין אינטרס למועדון שיישב ביציע, בדיוק כמו שלו אין אינטרס כזה.
מלמד, מובן שהוא רוצה לעזוב. בטח כשמכבי ת״א מחזרת ומפעילה לחץ תקשורתי במקביל.
מהצד השני, המועדון צריך להציב תנאים נוקשים. על אחת כמה וכמה כשזה סוף החלון, כשמדובר ביריבה ישירה וכשהיא פונה לשחקן שלנו תחת חוזה.
בעלים נורמלי יודע שעל טעויות משלמים.יענק'לה שחר האשם הראשי בקיץ המחפיר הזה. אני מבין שלא בא לו להשקיע כסף נוסף בשחקנים כי נתח לא קטן הלך למנודים וכי אין הכנסות מאירופה, אבל על טעויות משלמים.
מי שלא משקיע כסף בצוות המקצועי יצטרך להוציא אחר כך פי 2 על עוד ועוד שחקנים, ולא להעמיד קבוצת פלייאוף תחתון למועדון עם בסיס האוהדים הכי גדול בישראל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!