lemmacantor
חבר בבורד
שרי הגיע עוד בגיל טוב.
מה שאני הייתי רוצה כבר לא יקרה העונה זה בטוח, אני מצפה ממועדון כמו מכבי חיפה שמבין שיש לו זר אחד לעמדה קריטית לצרף לפה תותח ברמה של שרי.דיברת על להביא שחקן בעלייה בקריירה, אז הביאו שחקן כזה.
עם כל הכבוד לטברנייר, להביא שחקן בן 35 זה לא שחקן בעלייה.
אי אפשר גם לרצות שחקן שעשה משהו בקריירה וגם שיהיה בעלייה (אם אתה רוצה שהוא יבוא מליגה איכותית) כי אם הוא בעלייה, עשה משהו בקריירה ונמצא בליגה טובה, הוא לא יגיע לפה.
אז יש 2 אפשרויות, שחקן בעלייה מליגה ברמתנו שמגיע לפה בשיא ולהוביל או שחקן שעשה דברים ונמצא יחסית בירידה או אחרי פציעה.
מה אתה בוחר?
שרי זה מקרה נדיר מאוד ואחד למיליון, הוא היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל
לכן אני אומר - רוצים אותו? תצטרכו להביא שחקן שהרווח שלנו ממנו יהיה גדול יותר גם אם המייר עבורכם הוא גם גדול יותר, ואין כזה.לתת להם אותו זה להסכים בעצם להפיכת מכבי חיפה לקבוצת feeder. אתה לא בעמדה שאתה יכול לוותר על שחקן כזה אליהם שגם מחזק אותם באופן ישיר בעמדה שחסרה להם ועמדה שאתה לא חזק בה מלכתחילה. זאת עסקה שערורייתית ואין אף שחקן שהם יסכימו לתת לנו ששווה לעשות אותה עבורה.
לא רואה איך זה משרת אותנו.טרייד על מדמון.
יביאו לך איזה 200 אלף דולר ואורי עזו וימכרו לנו שזה עסקה טובהלכן אני אומר - רוצים אותו? תצטרכו להביא שחקן שהרווח שלנו ממנו יהיה גדול יותר גם אם המייר עבורכם הוא גם גדול יותר, ואין כזה.
אני מאד מקווה שלא.יביאו לך איזה 200 אלף דולר ואורי עזו וימכרו לנו שזה עסקה טובה
השחרור שלו לא הגיוני כי אין לך עוד חלוץ מוכח בסגל. כתבתי קודם שרק טרייד על מדמון הגיוני בעיניי אבל אני פחות בטוח אם ניב גבאי הוא באמת כישרון (מהמעט שראיתי הוא הרשים).בצהבת רוצים עוד חלוץ. לכן, טרייד על מדמון הוא לא רלוונטי.
נשמע שהשחקן הכי רלוונטי עבורנו שם זה בן הרוש, אבל עם העזיבה של רביבו ספק רב אם זה רלוונטי.
בכל מקרה, השחרור של מלמד זה צעד הגיוני. הצוות המקצועי לא מאמין בו, והוא חתום רק עד סוף השנה ולא ימשיך בשנה הבאה ממילא.
הדבר הנכון הוא למכור להם אותו, אבל אצלנו כל כך דואגים מ״מה יגידו האוהדים?״ שבמקום זה מלמד יבלה את רוב העונה על הספסל.
גבר למה שדוידה ירצה להגיע לפה?הכי נכון זה להביא את דוידה או בן הרוש גם נוסיף כמה מאות אלפים זה שווה ועסקה שנצא ממנה מרווחים
בלי טרייד אין שום עניין לעסקה שתייבש בספסל
אבל הצוות המקצועי לא רואה אותו כ״חלוץ מוכח״ אלא כחלוץ גיבוי לכל היותר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת, אבל די ברור שהצוות לא מחזיק ממנו בכלל.השחרור שלו לא הגיוני כי אין לך עוד חלוץ מוכח בסגל. כתבתי קודם שרק טרייד על מדמון הגיוני בעיניי אבל אני פחות בטוח אם ניב גבאי הוא באמת כישרון (מהמעט שראיתי הוא הרשים).
ועוד אחרי שלפני מספר שנים ויתרו על שועה בגלל האופי.
אם נובאקוביץ' לא יהיה טוב ויש סבירות לא רעה כזו, או שהוא יהיה פצוע, מלמד יהיה בהרכב לדעתי לפני קאני, בשלב כזה או אחר.אבל הצוות המקצועי לא רואה אותו כ״חלוץ מוכח״ אלא כחלוץ גיבוי לכל היותר. מוצדק או לא זו שאלה אחרת, אבל די ברור שהצוות לא מחזיק ממנו בכלל.
מדמון לא רלוונטי, פשוט כי כל המטרה של הצהבת בהבאת מלמד היא כי הם רוצים חלוץ נוסף.
גבאי לא רלוונטי כי הוא מושאל. אני לא חושב שהוא מספיק טוב, לפחות כרגע, אבל את השאלה הזו נצטרך לבחון בעוד 7-8 חודשים ולא כעת.
בכל מקרה, גם אם גבאי יחזור בעונה הבאה - מלמד בטוח לא יהיה פה אז.
ברור שלא ולכן הבאת עזו חסרת הגיון. במקרה הטוב מאוד הוא יהיה שועה.אתה היית משאיר את שועה בסיטואציה שהייתה? גם היום אני לא רוצה אותו פה
שוב, שרי זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל, זו הייתה הזדמנות חד פעמית של שחקן שלא התאקלם משפחתית בטורקיה והצליח להחזיק פה רמת שכר והמון המון מזל. שחקן עם מספרים כמו שלו וקריירה כמו שלו לא יגיע לישראל היום במצב המלחמתי פה אלא אם יש סיטואציה מאוד חריגה (כמו קני מילר וטברנייר למשל). שרי לפני שהגיע נתן 10 גולים בליגה טורקית ראשונה, היום עם כל הסעודיות ואמירויות וכל המסביב והמלחמה כמעט בלתי אפשרי להביא שחקן כזה (ואגב, הוא בא בחינם ולא עם שכר שלא שולם פה כבר קודם, זה לא משהו מיוחד כלכלי)מה שאני הייתי רוצה כבר לא יקרה העונה זה בטוח, אני מצפה ממועדון כמו מכבי חיפה שמבין שיש לו זר אחד לעמדה קריטית לצרף לפה תותח ברמה של שרי.
אני מצפה שליאור יבוא ליענקלה ויגיד לו עשינו טעות בחלק גדול מהשחקנים ובשביל להציל את העונה הזאת אנחנו צריכים ללכת בגדול, לפתוח את הכיס ולהביא לפה שחקן מוכח ברמה של שרי כדי שירים את כל השחקנים הבינוניים שהבאנו.
במקום זה אנחנו שוב מתפשרים ומקווים לטוב.
אני בוחן את ההתנהלות של הגרמנים: לפני שבוע הייתה להם קבוצה בינונית והם הבינו את זה, ראו שעשו טעויות ועכשיו הם מתקנים. מצטער אבל לא רואה את זה אצלנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!