• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מנואל קאפומאנה ״שואו״

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא בסדר גמור ויתרום לנו עד סוף העונה.
הוא לא ה6 האכזר שפיללנו שיגיע בקיץ ובסוף העונה אם תיווצר הזדמנות אז צריך להשתדרג בעמדה שלו

לא מעניין אותי עם הזר אכזר והסיפורים האחרים.

עשה עבודה טובה מאוד, גם בניהול המשחק היה בין היחידים בקבוצה שמבין שצריך להניע קדימה ולא לספור דיוק במסירות של שונגו לסק לפיינגולד. וגם בעבודת ההגנה חילץ כדורים, מנע כמה וכמה חורים. היה לו חלק חשוב שזה שניצחנו.

מתחיל להיכנס לעניינים וזה מצוין

אגב, יש לו חלק לא מבוטל בגול. נתן כדור מצוין לקינדה בתחילת המהלך.

בסדר גמור אתמול, היה סולידי ומהבולטים במשחק שהרוב היו מתחת לרמתם.

רק מכבי אמר:
זומן למשחקיה של נבחרת אנגולה: נגד מרוקו ב-22.3 ואיי קומורו ב-25.3
גם מילסון זומן?

נקווה מאוד שמילסון שזומן יחד איתו יחזור בריא ושלם בלי כל פציעה שתשבית אותו עד תום העונה.

onn אמר:
נקווה מאוד שמילסון שזומן יחד איתו יחזור בריא ושלם בלי כל פציעה שתשבית אותו עד תום העונה.

לצערנו הוא בכלל לא משחק שם, מחמם ספסלים

הוא דוחף כדורים יפה לצדדים אבל מודה שעדיין מתקשה לאכול את השחקן הזה. לא יודע אם זה שפת גוף, הגישה, היכולת לעומת הציפיות לקשר שפיללנו לו כל הקיץ אבל אני מתקשה להתחבר אליו. עם כל זה הוא כרגע שחקן חשוב מאוד בהתחשב בפציעה של ג׳אבר ובחוסר יציבות של עלי אז מקווה שהוא ימשיך להשתפר.

מהמשחק מול חדרה. נתונים מעולים בפרמטרים חשובים:

428513544_18423729349031522_3765298729890130773_n.jpg

היה בסדר, הוא לא 6 אמיתי והוא יותר מתאים לשחק כצמד עם מוחמד (לדעתי רשמתי את זה גם כשהוא חתם).

הוא לא כוכב אבל הוא שחקן סגל לגיטימי שזה שדרוג למה שהיה קודם ונקווה שהוא ימשיך להשתפר עד סוף העונה

עוד דוגמא קצת לעובדה שהוא די עב״ם ולא כזה מחובר חברתית לקבוצה זה העובדה שכמעט אף שחקן לא התייחס ליום הולדת שלו. אני יודע שזה לכאורה דבר קטן אבל זה מסמל הרבה.

Shocking4U אמר:
עוד דוגמא קצת לעובדה שהוא די עב״ם ולא כזה מחובר חברתית לקבוצה זה העובדה שכמעט אף שחקן לא התייחס ליום הולדת שלו. אני יודע שזה לכאורה דבר קטן אבל זה מסמל הרבה.

יכול להיות, אבל זה לא אמור לשנות. הבנו שהוא לא מספיק טוב.

אם רק היה מגיע לפה בקיץ קשר אחורי ברמה גבוהה ולא שואו
כמה שקט היה לנו

הוא רצה וחיפש לצאת. מניאק גדול. לא יכול לראות אותו

רק לחשוב איזה שמות עלו לפניו בקיץ טפי
היו צריכים אצלנו במועדון לשים הרבה כסף ולהביא שובר שיוויון ולא להסתפק שוב בטווח הנמוך הזה ששייך לעשור הקודם

אני חושב שבסה''כ הוא היה בסדר ובינוני (זה לא מספיק טוב אבל זה לא רע) אבל מה שהוא עשה היום זה פשוט מכירה.

עשה דקה לפני פאול שיכול להיות שווה צהוב והפאול של הצהוב היה כאילו הוא חיפש את הצהוב בכוח, בלי שום סיבה.

וזה לא פעם ראשונה שזה קורה והוא "מפקיר" אותנו.

צריך לסיים פה בסוף העונה ואם היו אלטרנטיבות הייתי עושה הכל כדי לא לשתף אותו יותר.

שחקן לא אחראי שבגד בחברים שלו ופשוט פגע בקבוצה בצורה קיצונית, אין הסבר.

תראו את התגובה שלו לצהוב

אפילו לא מתווכח

הוא רצה לקבל צהוב.

משהו שם מסריח מאוד

היה בסדר עד האדום, אבל זו עבירה של פושע.
ברגע שג'אבר חוזר, הוא צריך לשחק כמה שפחות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה