• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
יהיה כיף לחזור לנושא הזה ולנושא של פיירו בסוף העונה אחרי שיעשו בית ספר לליגה.
תהיה פה אכילת כובעים רצינית
הלוואי

לדעתי השחקן שאמור להוציא מעצמו הכי הרבה בשיטה של דגו זה פיירו

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
הלוואי

לדעתי השחקן שאמור להוציא מעצמו הכי הרבה בשיטה של דגו זה פיירו

נקווה שימשיך את הסטטיסטיקה שלו של נצחונות במשחקים שהוא פותח בהם ויהיה בסדר.

Judokan אמר:

מאיפה הקביעה הזאת שהם יעשו בית ספר לליגה?

בבית ספר של פיירו מביאים את דוידה ללמד לבעוט

כובע קש אמר:
Judokan אמר:

מאיפה הקביעה הזאת שהם יעשו בית ספר לליגה?

מאותו מקום של ביטחון מופרז לא מבוסס על כלום שיש לכל מי שהחליטו שדגו ייכשל.

Shocking4U אמר:
מקווה שבבית ספר שפיירו עושה מלמדים לבעוט

זה שיעור בחירה.
מספיק לנגוח ולדחוק

אני אתן לו קרדיט:

המינוי של רודי גארסיה ל נאפולי במקום ספאלטי אחרי שהם לקחו אליפות לא פחות הזוי מהמינוי שלו

יהיה לדגו קשה להיות האחראי הבלעדי לכישלון אם יגיע ובאם דברים ימשיכו באותה צורה שבה הקיץ הזה מתנהל

סביר להניח, שכמו בהרבה מקרים בחיים, זה יהיה שילוב של הרבה דברים ולא בהכרח אשמתו הישירה.

DelPiero אמר:
יהיה לדגו קשה להיות האחראי הבלעדי לכישלון אם יגיע ובאם דברים ימשיכו באותה צורה שבה הקיץ הזה מתנהל

סביר להניח, שכמו בהרבה מקרים בחיים, זה יהיה שילוב של הרבה דברים ולא בהכרח אשמתו הישירה.
לא חושב שאף אחד יאשים אותו גם אם יתרסק כי לאף אחד אין ציפיות ממנו

Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

ברור שיאשימו אותו. זה טבעו של הקהל, תמיד מסתכלים על מי שנמצא הכי בפרונט.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

אני חושב שיותר יאשימו את אלברמן.

לא יודע אם זה כבר שותף פה (מניח שכן) -
אבל למעוניינים בכל זאת לשמוע קצת יותר את דגו עצמו מדבר כדורגל, יש ראיון שלו בפודקאסט של אוריאל דסקל מלפני 3 שנים:
https://open.spotify.com/episode/22ZXGT0mg4xYDwcBJcdXFo

יש שם כמה דברים מעניינים לגביו והגישה שלו למשחקים ולטקטיקה. יכולים מאוד להסביר את הבחירה של אלברמן ללכת דווקא עליו כמאמן שלנו.

אני הופתעתי לחיוב מההתייחסות שלו לכמה נקודות שיחסית "הקדימו את זמנן", והן סימן טוב. בייחוד הדגש שלו על החשיבות של צוות מקצועי חזק ומבוזר (שדומה מאוד לגישה של בכר, ובאותה תקופה ממש לא דוברה כמו שהיא מדוברת היום).

מעניין גם לשמוע אותו מדבר על הדגש שהוא שם על ההכנה לעונה כחלק הקריטי של הכרת שיטות המשחק שלו לשחקנים (לא בקטע של מערך, אלא ממש בקטע של התפקוד הספציפי של כל שחקן). מה שאומר שלמי שמתעניין לגלות איך נשחק העונה, ממש מומלץ לעקוב מקרוב אחרי משחקי האימון שלנו.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

מאה אחוז
לבנאדם הזה יש 3 וחצי ימי חסד, על סף המחכים לו בפינה שיכשל

לא מאשים את הקהל כי קשה לעכל צעד ככ קיצוני, אבל מקווה שהוא יצליח לעבור את המכשול הזה כדי להמדד מקצועית נטו

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

מאה אחוז
לבנאדם הזה יש 3 וחצי ימי חסד, על סף המחכים לו בפינה שיכשל

לא מאשים את הקהל כי קשה לעכל צעד ככ קיצוני, אבל מקווה שהוא יצליח לעבור את המכשול הזה כדי להמדד מקצועית נטו
אני יכול להגיד לגבי עצמי שגם אם הוא יכשל פה בצורה מזעזעת אני לא אאשים אותו כי אני לא מאמין בו ורף הציפיות שלי ממנו אפסי. מבחינתי האשם היחידי בכישלון שלו אם יקרה הוא אלברמן והוא זה שיצטרך לתת את הדעת על חוסר ההצלחה אם/כשזה יקרה.

במידה והוא יכשל אאשים אותו.
מאמן שנכשל בכל מקום, בא לאמן שנה בנוער ואז קופץ מעל הפופיק וחושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אם הוא יצליח (בזכות יכולת, לא בגלל שהוא הכי פחות גרוע) הוא יקבל ממני את כל הכבוד והקרדיט של ההצלחה. גם הפוך

Adi81 אמר:
מאמן שנכשל בכל מקום, בא לאמן שנה בנוער ואז קופץ מעל הפופיק וחושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אם הוא יצליח (בזכות יכולת, לא בגלל שהוא הכי פחות גרוע) הוא יקבל ממני את כל הכבוד והקרדיט של ההצלחה. גם הפוך

מה זה חושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אתה במקומו מסרב להצעה?

מי שחושבים שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה זה יענקל'ה ואלברמן
והם צריכים לקבל את הטענות במידה ויהיו, לא מאמן צעיר שקפץ על הזדמנות שכל אחד היה לוקח

itaybenji אמר:
Adi81 אמר:

מה זה חושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אתה במקומו מסרב להצעה?

מי שחושבים שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה זה יענקל'ה ואלברמן
והם צריכים לקבל את הטענות במידה ויהיו, לא מאמן צעיר שקפץ על הזדמנות שכל אחד היה לוקח

אם היתה לי הצעת עבודה והייתי מאמין שאני יכול להצליח בתפקיד כן הייתי לוקח
אם יש תפקיד שהייתי יודע שהכישלון מובטח לא הייתי לוקח
כל זה מקצועית. אם רק בשביל להרוויח כסף טוב אז בכל מקרה הייתי לוקח

גם אם הוא יכשל במכבי חיפה זה מספיק יעלה לו את הפרופיל כדי שהוא יוכל לעלות בחזרה על הגלגל ולקבל מספיק קרדיט כדי לגרד עוד איזה 2 ג׳ובים בליגת העל אצל קבוצות שמפטרות מאמנים באמצע עונה מה שלא היה נכון לגבי הסטטוס שלו קודם.

אני חושב שרוב האנשים שמוצאים את עצמם בסיטואציה של ׳פאק קיבלתי הזדמנות חיי שיש מצב גדול לא תחזור׳, יקחו אותה. במיוחד אגב, אם הם לא הבן אדם המוכשר ביותר לתפקיד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה