KevinDurant
נשיא המועדון
הלוואיJudokan אמר:יהיה כיף לחזור לנושא הזה ולנושא של פיירו בסוף העונה אחרי שיעשו בית ספר לליגה.
תהיה פה אכילת כובעים רצינית
לדעתי השחקן שאמור להוציא מעצמו הכי הרבה בשיטה של דגו זה פיירו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הלוואיJudokan אמר:יהיה כיף לחזור לנושא הזה ולנושא של פיירו בסוף העונה אחרי שיעשו בית ספר לליגה.
KevinDurant אמר:הלוואיJudokan אמר:יהיה כיף לחזור לנושא הזה ולנושא של פיירו בסוף העונה אחרי שיעשו בית ספר לליגה.
לדעתי השחקן שאמור להוציא מעצמו הכי הרבה בשיטה של דגו זה פיירו
Judokan אמר:יהיה כיף לחזור לנושא הזה ולנושא של פיירו בסוף העונה אחרי שיעשו בית ספר לליגה.
כובע קש אמר:Judokan אמר:יהיה כיף לחזור לנושא הזה ולנושא של פיירו בסוף העונה אחרי שיעשו בית ספר לליגה.
מאיפה הקביעה הזאת שהם יעשו בית ספר לליגה?
Shocking4U אמר:מקווה שבבית ספר שפיירו עושה מלמדים לבעוט
לא חושב שאף אחד יאשים אותו גם אם יתרסק כי לאף אחד אין ציפיות ממנוDelPiero אמר:יהיה לדגו קשה להיות האחראי הבלעדי לכישלון אם יגיע ובאם דברים ימשיכו באותה צורה שבה הקיץ הזה מתנהל
סביר להניח, שכמו בהרבה מקרים בחיים, זה יהיה שילוב של הרבה דברים ולא בהכרח אשמתו הישירה.
Shocking4U אמר:לא חושב שאף אחד יאשים אותו גם אם יתרסק כי לאף אחד אין ציפיות ממנוDelPiero אמר:יהיה לדגו קשה להיות האחראי הבלעדי לכישלון אם יגיע ובאם דברים ימשיכו באותה צורה שבה הקיץ הזה מתנהל
סביר להניח, שכמו בהרבה מקרים בחיים, זה יהיה שילוב של הרבה דברים ולא בהכרח אשמתו הישירה.
אני חושב שיותר יאשימו את אלברמן.Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא חושב שאף אחד יאשים אותו גם אם יתרסק כי לאף אחד אין ציפיות ממנוDelPiero אמר:יהיה לדגו קשה להיות האחראי הבלעדי לכישלון אם יגיע ובאם דברים ימשיכו באותה צורה שבה הקיץ הזה מתנהל
ברור שיאשימו אותו. זה טבעו של הקהל, תמיד מסתכלים על מי שנמצא הכי בפרונט.
Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא חושב שאף אחד יאשים אותו גם אם יתרסק כי לאף אחד אין ציפיות ממנוDelPiero אמר:יהיה לדגו קשה להיות האחראי הבלעדי לכישלון אם יגיע ובאם דברים ימשיכו באותה צורה שבה הקיץ הזה מתנהל
אני יכול להגיד לגבי עצמי שגם אם הוא יכשל פה בצורה מזעזעת אני לא אאשים אותו כי אני לא מאמין בו ורף הציפיות שלי ממנו אפסי. מבחינתי האשם היחידי בכישלון שלו אם יקרה הוא אלברמן והוא זה שיצטרך לתת את הדעת על חוסר ההצלחה אם/כשזה יקרה.חזיזוש אמר:Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא חושב שאף אחד יאשים אותו גם אם יתרסק כי לאף אחד אין ציפיות ממנו
מאה אחוז
לבנאדם הזה יש 3 וחצי ימי חסד, על סף המחכים לו בפינה שיכשל
לא מאשים את הקהל כי קשה לעכל צעד ככ קיצוני, אבל מקווה שהוא יצליח לעבור את המכשול הזה כדי להמדד מקצועית נטו
Adi81 אמר:במידה והוא יכשל אאשים אותו.
מאמן שנכשל בכל מקום, בא לאמן שנה בנוער ואז קופץ מעל הפופיק וחושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אם הוא יצליח (בזכות יכולת, לא בגלל שהוא הכי פחות גרוע) הוא יקבל ממני את כל הכבוד והקרדיט של ההצלחה. גם הפוך
itaybenji אמר:Adi81 אמר:במידה והוא יכשל אאשים אותו.
מאמן שנכשל בכל מקום, בא לאמן שנה בנוער ואז קופץ מעל הפופיק וחושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אם הוא יצליח (בזכות יכולת, לא בגלל שהוא הכי פחות גרוע) הוא יקבל ממני את כל הכבוד והקרדיט של ההצלחה. גם הפוך
מה זה חושב שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה?
אתה במקומו מסרב להצעה?
מי שחושבים שהוא יכול לאמן את מכבי חיפה זה יענקל'ה ואלברמן
והם צריכים לקבל את הטענות במידה ויהיו, לא מאמן צעיר שקפץ על הזדמנות שכל אחד היה לוקח