• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:
אז שימצא קבוצה ברמה יותר גבוהה. ליגת העל לא משופעת בשוערים גדולים. לא מאמין ברמת אימונים. שחקן בסוף צריך לשחק.
בן שהר היה ברמת אימונים הגבוהה ביותר בצ'לסי. אז מה?

בן שהר הוא לא דוגמה רלבנטית, כי אמרתי במפורש שאני מדבר על שחקן שכבר צבר ניסיון ברמה מסוימת. ואגב, שהר יצא להשאלות בגיל 18 במטרה כל פעם לעלות ברמת הקבוצות שהוא מושאל אליהן מאותו שיקול בדיוק. אבל אם תסתכל על זה, רמת האימונים שעבר בצ'לסי אפשרה לו להגיע בגיל 21 לליגה בישראל ולהיות חלוץ מוביל (15 גולים בליגה בעונת הבכורה, ועוד שלושה שערים במוקדמות צמפיונס ובמפעל עצמו). אתה חושב שהוא היה יכול להגיע לרמה הזו מרמת האימונים בהפועל ת"א?

לגבי כיוף - ליגת העל אמנם לא משופעת בשוערים גדולים, אבל קבוצה לא תחליף סתם שוער בינואר. לאן בדיוק הוא יכול ללכת בליגת העל? אין שום קבוצה שמחפשת שוער כרגע למעט בית"ר.
אתה יכול לא להאמין ברמת אימונים, אבל בסוף ברור שיש לזה אימפקט. ולעומת זאת לדקות משחק יש בסוף תקרה של השפעה על התפתחות של שחקן אם הוא לא משתדרג ברמה.

לא. בשביל להגיע בגיל 26 לב"ש אפשר בכלל לא לצאת לחו"ל.

נחמני ממשיך לחדרה. למישהו יש מושג למה הוא תמיד הולך על אופציות גרועות במיוחד? מי הסוכן שלו?

ברק.י אמר:
נחמני ממשיך לחדרה. למישהו יש מושג למה הוא תמיד הולך על אופציות גרועות במיוחד? מי הסוכן שלו?

אני במקומו הולך לקבוצת צמרת בלאומית (סטייל וייסמן בנתניה), רק זה יכול לרומם לו את הקריירה

איזה טעות קשה של אקוואה עכשיו, לא ברור למה האפס הזה עדיין שייך לנו

אגב, חגג לא בסגל, מעניין למה.

יפרח שוב בהרכב של טבריה, מעורב בשער היתרון שלהם.

המעבר שלו לשם - מהחלטות ההשאלה היותר טובות שלנו העונה מחוץ לעפולה (יחד עם דהן בביתר).

ברק.י אמר:
שחר גרינברג שהוא גם הסוכן של וייסמן, גלוך, חבשי ומקסים.

כן שחקן התקפה שהולך לחדרה הוא חתיכת מטומטם, המעבר לבית"ר לא היה כזה הזוי כי הוא היה אמור להיות שחקן הרכב, אבל לא ברור למה אצלנו חוזרים על הטעויות שעשו עם וייסמן שנתנו אותו לקבוצות בונקריסטיות ששונאות כדורגל. זה יהיה הישג אם הוא מצליח לבעוט 10 פעמים לשער עד סוף העונה

Jerry אמר:
כן שחקן התקפה שהולך לחדרה הוא חתיכת מטומטם, המעבר לבית"ר לא היה כזה הזוי כי הוא היה אמור להיות שחקן הרכב, אבל לא ברור למה אצלנו חוזרים על הטעויות שעשו עם וייסמן שנתנו אותו לקבוצות בונקריסטיות ששונאות כדורגל. זה יהיה הישג אם הוא מצליח לבעוט 10 פעמים לשער עד סוף העונה

הוא חתם שם כשהמועדון היה במשבר וזה מה שהפך את הבחירה לבעייתית, בעיני. מעבר ללחץ שהיה במועדון אז, גם לא היה ברור אם יבוא רוכש שיביא כסף לחיזוק ובהתאם, גם מה יהיה מקומו בהיררכיה.

משמח אותי מאוד לראות את אורי דהן מתחיל לחזור לעצמו בבית"ר, למרות כל הסביבה הלחוצה שם. שחקן שהחזקתי ממנו בקרית שמונה ודי הופתעתי והתבאסתי שהוא לא הצליח להיכנס אצלנו להרכב (כמובן בצדק לא הצליח).
החלטה מצוינת להוציא להשאלה שם, מקווה שלא ייפגע במעמד מההגעה של הבלם הרוסי החדש. נתן משחק מצוין הפעם מול ריינה, כולל שער בכורה.

חבל כל כך שלקח חצי שנה מיותרת להוציא אותו להשאלה הזו.

Judokan אמר:
משמח אותי מאוד לראות את אורי דהן מתחיל לחזור לעצמו בבית"ר, למרות כל הסביבה הלחוצה שם. שחקן שהחזקתי ממנו בקרית שמונה ודי הופתעתי והתבאסתי שהוא לא הצליח להיכנס אצלנו להרכב (כמובן בצדק לא הצליח).
החלטה מצוינת להוציא להשאלה שם, מקווה שלא ייפגע במעמד מההגעה של הבלם הרוסי החדש. נתן משחק מצוין הפעם מול ריינה, כולל שער בכורה.

חבל כל כך שלקח חצי שנה מיותרת להוציא אותו להשאלה הזו.

להבנתי זה הוא שנאחז בקרנות המזבח ולא המועדון שלא רצה לשחרר.

לא רואה את אורי דהן מתפתח לבלם לגיטימי למכבי חיפה. הוא פחות טוב מארד משיאו. יש לו ליקויים משמעותיים מאוד וגם עכשיו הוא חלק מאחת ההגנות הגרועות בליגה.

לא אמרתי שאנחנו אשמים בזה שהוא לא יצא להשאלה. רק שאני מתבאס על זה שהוא לא שיחק כדורגל מלא זמן בלי שום סיבה.

Judokan אמר:
לא אמרתי שאנחנו אשמים בזה שהוא לא יצא להשאלה. רק שאני מתבאס על זה שהוא לא שיחק כדורגל מלא זמן בלי שום סיבה.

בהחלט חבל

אני רואה את הדרבי של פתח תקווה וגם בלאומית מאור לוי נראה כמו כלום ושום דבר

כובע קש אמר:
אני רואה את הדרבי של פתח תקווה וגם בלאומית מאור לוי נראה כמו כלום ושום דבר

נתן שם פס עומק ענק במהלך התקפי

חזרה
למעלה