ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מסכיםרק מכבי אמר:אין מה לשחק איתו בשמאל. ניסו את זה מספר פעמים גם בנוער וגם לוזון ניסה את זה, וזה היה איום ונורא.
הכוח המתפרץ והצעד הראשון המהיר רלוונטיים לצד ימין בור הוא מגיע לרגל החזקה.
בצד שמאל הוא לא יצליח למשוך בצורה טובה לקו.
מעבר לזה שזה יסנדל לחלוטין את קורנו שהוא מגן שאוהב את הקו, ופחות נכנס פנימה.
חלאיילי עושה התקדמות רצינית מאז תחילת העונה. בטוח שעד סוף העונה נראה גם עלייה במספרים. בטח אם יגיע לפה חלוץ נורמלי בינואר/אצילי יחזור.
שאצילי יחזור בע''ה נתמודד עם זהdyarok אמר:הבעיה שאם אצילי יגיע הם ידרכו אחד על השני.
איך משלבים ביניהם כשכתבת (בצדק) שבשמאל הוא לא מתאים.
חלאילי צריך חלוץ מסיים נורמלי. חבל ששוראנוב נפצע, נראה לי יכול היה להביא מספרים יפים עם הפריצות של חלאילי.
כן זה סוגיה ששווה לדבר עליה מקצועית אבל הלוואי עלינו שזה יהיה הבעיות שלנוApoc אמר:חלאילי צריך לשחק חלוץ שני בכלל ככה הוא יהיה רק מקדימה ופחות ירדוף אחרי שחקנים באגף כשהוא פחות טוב בזה. דווקא טוב מאוד אם יהיה לו אלטרנטיבה באגף.
רק מכבי אמר:התפקיד הזה בתוך מערך 3 בלמים מאוד פוגע ביכולות שלו. תנסו להיזכר במשחקים הטובים שלו ותראו שזה היה כשחקן קו במערך 4-3-3.
מעבר לזה הוא חייב אבל חייב להכניס לסט שלו עוד יכולות ואיכויות חוץ מלברוח לאגף. שחקנים מתחילים ללמוד את זה, ודאבל אפ קטן די מנטרל אותו.
על קבלת ההחלטות כולם מדברים, וזה משהו שלצערי אין בו מספיק גרף שיפור.
אני חושב שכרגע עדיף לנו שהוא יעלה מהספסל, וייכנס למשחק עם אנרגיות וכוח מתפרץ כששחקני ההגנה של היריבה כבר עייפים.
Liberman אמר:לא יודע אם דיברו על זה או לא
אבל מהתרשמות ראשונית נראה שיש לו וואן טריק פוני
חיתוך מהיר ועוצמתי עם רגל ימין
ובנוסף מה שדוד רשם אני די מסכים שאם הוא ימני ויעשה כניסה משמאל לאמצע יכול להיות יותר מסוכן
מעבר לכך יש לו נתונים פיזיים מרשימים מאוד
נראה מה קורה איתו בהמשך
ההבדל בין טוב למצוין זה שחקן שידוע לשחק בשתי הרגליים
מי שבונה על רגל אחת הוא שחקן מאוד מוגבל