• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ענאן חלאילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
הבעיה שאם אצילי יגיע הם ידרכו אחד על השני.
איך משלבים ביניהם כשכתבת (בצדק) שבשמאל הוא לא מתאים.
חלאילי צריך חלוץ מסיים נורמלי. חבל ששוראנוב נפצע, נראה לי יכול היה להביא מספרים יפים עם הפריצות של חלאילי.

רק מכבי אמר:
אין מה לשחק איתו בשמאל. ניסו את זה מספר פעמים גם בנוער וגם לוזון ניסה את זה, וזה היה איום ונורא.
הכוח המתפרץ והצעד הראשון המהיר רלוונטיים לצד ימין בור הוא מגיע לרגל החזקה.
בצד שמאל הוא לא יצליח למשוך בצורה טובה לקו.
מעבר לזה שזה יסנדל לחלוטין את קורנו שהוא מגן שאוהב את הקו, ופחות נכנס פנימה.

חלאיילי עושה התקדמות רצינית מאז תחילת העונה. בטוח שעד סוף העונה נראה גם עלייה במספרים. בטח אם יגיע לפה חלוץ נורמלי בינואר/אצילי יחזור.
מסכים

dyarok אמר:
הבעיה שאם אצילי יגיע הם ידרכו אחד על השני.
איך משלבים ביניהם כשכתבת (בצדק) שבשמאל הוא לא מתאים.
חלאילי צריך חלוץ מסיים נורמלי. חבל ששוראנוב נפצע, נראה לי יכול היה להביא מספרים יפים עם הפריצות של חלאילי.
שאצילי יחזור בע''ה נתמודד עם זה

חלאילי צריך לשחק חלוץ שני בכלל ככה הוא יהיה רק מקדימה ופחות ירדוף אחרי שחקנים באגף כשהוא פחות טוב בזה. דווקא טוב מאוד אם יהיה לו אלטרנטיבה באגף.

Apoc אמר:
חלאילי צריך לשחק חלוץ שני בכלל ככה הוא יהיה רק מקדימה ופחות ירדוף אחרי שחקנים באגף כשהוא פחות טוב בזה. דווקא טוב מאוד אם יהיה לו אלטרנטיבה באגף.
כן זה סוגיה ששווה לדבר עליה מקצועית אבל הלוואי עלינו שזה יהיה הבעיות שלנו

אם אצילי יחזור הוא בכיף יכול להיות 9 יש לו את היכולת והנתונים.
וכמו שאמרו פה הוא שוראנוב היו יכולים להיות צמד מעולה בהתקפה רק חבל שהוא נפצע..

אני לא יודע אם לשחק אתו כ9 בודד מוציא ממנו את המיטב כי הוא שחקן שצריך בעיקר שטחים ובידודים ולא ראיתי ממנו עד כה סיומת או תנועה יוצאת דופן ברחבה

אם אצילי חוזר צריכים להעביר אותו לשמאל ולשחק עם שני קיצוניים עם רגל הפוכה, אבל לא מאמין שזה יקרה גם ככה.

זה לא רק הגיוון. זו גם קבלת ההחלטות.
יכול היה לשחרר כדור מהיר פנימה לא פעם ובחר בדריבל במקום.

התפקיד הזה בתוך מערך 3 בלמים מאוד פוגע ביכולות שלו. תנסו להיזכר במשחקים הטובים שלו ותראו שזה היה כשחקן קו במערך 4-3-3.

מעבר לזה הוא חייב אבל חייב להכניס לסט שלו עוד יכולות ואיכויות חוץ מלברוח לאגף. שחקנים מתחילים ללמוד את זה, ודאבל אפ קטן די מנטרל אותו.

על קבלת ההחלטות כולם מדברים, וזה משהו שלצערי אין בו מספיק גרף שיפור.

אני חושב שכרגע עדיף לנו שהוא יעלה מהספסל, וייכנס למשחק עם אנרגיות וכוח מתפרץ כששחקני ההגנה של היריבה כבר עייפים.

רק מכבי אמר:
התפקיד הזה בתוך מערך 3 בלמים מאוד פוגע ביכולות שלו. תנסו להיזכר במשחקים הטובים שלו ותראו שזה היה כשחקן קו במערך 4-3-3.

מעבר לזה הוא חייב אבל חייב להכניס לסט שלו עוד יכולות ואיכויות חוץ מלברוח לאגף. שחקנים מתחילים ללמוד את זה, ודאבל אפ קטן די מנטרל אותו.

על קבלת ההחלטות כולם מדברים, וזה משהו שלצערי אין בו מספיק גרף שיפור.

אני חושב שכרגע עדיף לנו שהוא יעלה מהספסל, וייכנס למשחק עם אנרגיות וכוח מתפרץ כששחקני ההגנה של היריבה כבר עייפים.

מסכים בנוגע העניין שצריך לעלות מהספסל, במיוחד שבדרך קבע הוא בדקה 60 מתעייף בצורה קיצונית ופחות משפיע על המשחק.
את הדברים שהוא מביא צריך מדקה 60 ומעלה.

אם כבר מתעקשים על ה532 הזה אז צריך לשחק איתו חלוץ, זה לא שיש לנו עומס של חלוצים ודווקא מגן ימני יש לנו 5000 כאלו בסגל, וגם קנדיל בתקופה טובה

לא חושב שהוא יסתדר בעמדת החלוץ.
יש לו כוח פריצה ומהירות אז אולי במקום דין דוד, אבל הוא לא חד ואין לו קילריות של חלוץ.

עדיין מאמין שהוא פשוט זקוק למאמן טוב שיוציא ממנו את המיטב.
מאמן ברמה כמו בכר/איביץ/אנערף עושה ממנו מפלץ. לא פחות.

אני מדביק פה את מה שכתבתי בנושא משחק לגביו:

חלייאלי הדביק לפיירו כדור מדהים שהיה חייב להיות בישול
ובמחצית הראשונה היו לו כמה כדורי אומן כאלה
אל תהיו קשים איתו, דורשים ממנו הרבה במערך ששיחקנו והוא עובד קשה מאוד.

כן, הוא צריך להשתפר אבל היה לו גם קצת חוסר מזל.

ההבדל לדעתי בין ה4-3-3 ל3-5-2 לגביו לדעתי דווקא מגיע מכיוון די מפתיע.

הוא צריך לקבל עזרה והצטרפות דווקא מאמצע המגרש כדי שיהיה לו אופציית מסירה במקום הדריבל לקו (לא מגן שיעקוף אותו נניח), מהאזור שנקרא half space וזה מה שסונדגרן עשה הרבה פעמים ששיחקנו 4-3-3 (שהיה נראה שהוא עושה סטונס והסתלבטנו קצת על דגו)

עוד תכלס כמו היום והוא יהיה לנו מצוין העונה. יודע לתת בעיטה ומסירה ברמה טובה ברגל שמאל וזה מאוד מגוון אותו.

מקווה שהגול היום ישחרר לו את הנצרה.
הוא חייב להתחיל לספק גם מספרים.

גוריפינקל שיתק אותו לחלוטין.
בכלל, הבריחה הזאת ימינה לכיוון הקו הפכה צפויה, והוא חייב לשלב עוד אלמנטים במשחק שלו. לומדים אותו.
בנוסף, קבלת ההחלטות שלו מאוד אבל מאוד לוקה בחסר. הרבה פעמים הוא בכלל לא מרים את הראש, הרמות סתמיות.
הייתה לו הזדמנות בפס פשוט להעמיד את סוף שעשה תנועה מצוינת מהקו פנימה אל מול שוער, וחלאיילי היה פשוט עם פרצוף לדשא במקום להרים ראש.

הכי בכנות? כרגע הוא לא שווה פה הרכב ראשון. לא במערך 3 בלמים, ולא במערך רביעייה הגנתית.

Liberman אמר:
לא יודע אם דיברו על זה או לא
אבל מהתרשמות ראשונית נראה שיש לו וואן טריק פוני
חיתוך מהיר ועוצמתי עם רגל ימין
ובנוסף מה שדוד רשם אני די מסכים שאם הוא ימני ויעשה כניסה משמאל לאמצע יכול להיות יותר מסוכן

מעבר לכך יש לו נתונים פיזיים מרשימים מאוד
נראה מה קורה איתו בהמשך

ההבדל בין טוב למצוין זה שחקן שידוע לשחק בשתי הרגליים
מי שבונה על רגל אחת הוא שחקן מאוד מוגבל

ציטוט שלי מספטמבר
זה רק מראה שלא עובדים איתו
ושהוא לא לומד כלום
ממשיך להיות לא בשל וצפוי עם קבלת החלטות גרועה

חזרה
למעלה