• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
Kaka אמר:
אבל אתה לא יודע אם באמת תדרכו או שזה סתם גורם במועדון שדיברו איתו ואמר מה שידוע לו.

אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם.

אף אחד לא יודע בוודאות. אנחנו משערים. אבל מרצף הנסיבות וההשתלשלות - זה שעד היום אף אחד לא דיבר על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה, ועד אז היו דיווחים שינחת בשלישי. זה שבהתחלה אחרי הידיעה היו גורמים או גורם במועדון שטענו שהוא יחתום פה, וזה שזה השתנה מאוד מהר - כל זה מעיד בסבירות גבוהה שפשוט לא ידעו על זה אלא אחרי שהידיעה יצאה.
זכותכם לחשוב שידעו על זה ושזה בשליטה, או שאי אפשר לדעת מה קרה שם ואם ידענו. אני חושב שזו נאיביות. כי הנסיבות מצביעות אחרת.

תאמין לי שמי שצריך לדעת על זה ידע. זה שגורם כזה או אחר לא ידע לא אומר שאלברמן ודגו לא ידעו על זה. הסוכן והשחקן לא חובבנים, הם עידכנו על ההחלטה שלהם.

מעניין אם היה מאמן על רמה היו קורים דברים אחרים.
יש לי הרגשה שהעובדה שרק אלברמן מדבר עם שחקנים פוגעת בתיאום הציפיות.

Kaka אמר:
אליאור אמר:
Kaka אמר:
אבל אתה לא יודע אם באמת תדרכו או שזה סתם גורם במועדון שדיברו איתו ואמר מה שידוע לו.

אף אחד לא יודע בוודאות. אנחנו משערים. אבל מרצף הנסיבות וההשתלשלות - זה שעד היום אף אחד לא דיבר על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה, ועד אז היו דיווחים שינחת בשלישי. זה שבהתחלה אחרי הידיעה היו גורמים או גורם במועדון שטענו שהוא יחתום פה, וזה שזה השתנה מאוד מהר - כל זה מעיד בסבירות גבוהה שפשוט לא ידעו על זה אלא אחרי שהידיעה יצאה.
זכותכם לחשוב שידעו על זה ושזה בשליטה, או שאי אפשר לדעת מה קרה שם ואם ידענו. אני חושב שזו נאיביות. כי הנסיבות מצביעות אחרת.

תאמין לי שמי שצריך לדעת על זה ידע. זה שגורם כזה או אחר לא ידע לא אומר שאלברמן ודגו לא ידעו על זה. הסוכן והשחקן לא חובבנים, הם עידכנו על ההחלטה שלהם.

אני לא יודע מה זה להאמין. אני מסתכל על מה שאני יודע וקורא, ומסיק מסקנות שלדעתי הן נכונות בסבירות יותר גבוהה מהאלטרנטיבות.
הסוכן לא צריך להיות חובבן. רק שקרן.

וייס הופך בהדרגה להיות הסלב.
בכל כתבה חייב לזרוק 8 שמות ואז לטעון שפגע.
עוד מחכים למו"מ עם בדש ולנאור סבג.

Kaka אמר:
אליאור אמר:
Kaka אמר:

ברור נו.

מה שכן אני חושב שזה שזה פתאום יצא ככה שהוא חותם בקבוצה אחרת זה גול עצמי. היו צריכים להוציא הודעה שירדו ממנו

אם סוגרים את גוש הכול טוב, אבל זה אם גדול בדיוק כמו אם סבע..
יכול להבין את הביקורת על המועדון, אבל לפחות במקרה של אברג’יל קשה לי לבוא על אלברמן בטענות הוא ניסה את מזלו וממילא ידענו שהסיכוי קלוש.
בקסטר אכן מחדל.

חלאס עם האזרוח של סונדגרן יא חבורה של שקרנים, אי אפשר לסבול את הספינים שיוצאים מהמועדון בקיץ הזה

כתבות שתקראו עוד יומיים:

״בצוות המקצועי של מכבי חיפה כבר בנו על כיוף לשמש כשוער הראשון בעונה הבאה כאשר הם ציפו שנייתן בקסטר ירצה להתקדם לתחנה הבאה בקריירה שלו. בצוות המקצועי רואים בכיוף כשחקן שמכיר את המערכת ואת השיטה של מכבי חיפה ומבין מה זה אומר להיות שוער במכבי חיפה. בעקבות אי חתימתו של בקסטר הוחלט להקדים את התוכניות ולתת לכיוף לשמש כשוער ראשון כבר העונה״

חתיכת מכה הסיפור הזה עם בקסטר. משאיר אותנו בסיטואציה שכל הז'יטונים על ג'וש בלי שום אלטרנטיבה ממשית.

מזל שלפחוץ מרציאנו מיהר לחתום בבאר שבע, אחרת עוד היינו אוכלים את הלקרדה ההזויה הזו, או את הרוש/ג'ראפי.

וכמו שכבר כתבו פה, אני מאוד מאוד מקווה שאף אחד במועדון לא חושב ברצינות על שוער זר. זו האופציה הכי גרועה שאפשר

Shocking4U אמר:
כתבות שתקראו עוד יומיים:

״בצוות המקצועי של מכבי חיפה כבר בנו על כיוף לשמש כשוער הראשון בעונה הבאה כאשר הם ציפו שנייתן בקסטר ירצה להתקדם לתחנה הבאה בקריירה שלו. בצוות המקצועי רואים בכיוף כשחקן שמכיר את המערכת ואת השיטה של מכבי חיפה ומבין מה זה אומר להיות שוער במכבי חיפה. בעקבות אי חתימתו של בקסטר הוחלט להקדים את התוכניות ולתת לכיוף לשמש כשוער ראשון כבר העונה״

אם הוא ישוחרר בינואר תהיה כתבה דומה על גרייס.

Judokan אמר:
חתיכת מכה הסיפור הזה עם בקסטר. משאיר אותנו בסיטואציה שכל הז'יטונים על ג'וש בלי שום אלטרנטיבה ממשית.

מזל שלפחוץ מרציאנו מיהר לחתום בבאר שבע, אחרת עוד היינו אוכלים את הלקרדה ההזויה הזו, או את הרוש/ג'ראפי.

וכמו שכבר כתבו פה, אני מאוד מאוד מקווה שאף אחד במועדון לא חושב ברצינות על שוער זר. זו האופציה הכי גרועה שאפשר
מה לקרדה?
עשיתם ממנו גיא חיימוב.. אחלה של שוער שגם הציל את הנבחרת לא פעם ולא פעמיים.. כן, עשה טעויות, אבל איכות ההגנה שעמדה לפניו לא בדיוק תרמה לזה.
אתה אומר את זה כאילו כרגע יש לנו שפע של אפשרויות.. חוץ מג'וש האופציה היחידה שלך היא כיוף.

אליאור אמר:
Kaka אמר:
אליאור אמר:

אני לא יודע מה זה להאמין. אני מסתכל על מה שאני יודע וקורא, ומסיק מסקנות שלדעתי הן נכונות בסבירות יותר גבוהה מהאלטרנטיבות.
הסוכן לא צריך להיות חובבן. רק שקרן.

אתה קורא באתרי ספורט ישראלים ומזה מסיק מסקנות.

Shocking4U אמר:
כתבות שתקראו עוד יומיים:

אמרתי לכם. יעשו לכיוף דגו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה