Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
אליאור אמר:Nadav אמר:ירוק זה אני אמר:אם סבע נשאר, אין סיבה לשחק עם 3 בלמים.
3 בלמים טוב כשאנחנו משחקים מול קבוצות ברמה שלנו או מעליה, כמו ששיחקנו במוקדמות ובבתים של הצמפיונס עונה שעברה.
לשחק 4-3-3 שדין, פיירו, שוארנוב (שכרגע לא יודעים איך הוא)
הם לא נותנים מספרים גבוהים זה לא אפשרי. שנה שעברה עם אצילי זה התאפשר. צריך לשחק 2 חלוצים במצב הקיים.
לנסות סבע ופיירו, סבע שוראנוב, סבע ודין כל מיני קומבינציות עם סבע, בכנפיים יש לנו את סבע שזה לא העמדה הטבעית שלו, חזיזה ששכח איך נותנים גול ואת רפאלוב שזה סימן שאלה גדול. אין סיבה לשחק עם שני כנפיים שזה נקודת החולשה שלנו העונה.
עדיף לשחק עם קורנו וחזיזה על כל הקו ולנצל את המסירות של שרי לסבע/לחלוץ שיהיה בכושר הכי טוב וישחק לידו.
לא הבנתי. אתה רוצה שנעבור לשחק עם שלושה בלמים כי תהיה לנו בעיה בהתקפה העונה? נו באמת.
צריך להמשיך עם המתכונת מהשנה שעברה ולתגבר בישראלי קיצוני סטייל דוידה או לאיוס.
אם דגו ישחק עם שלושה בלמים הוא יתרסק. סיכוי גבוה שיתרסק בכל מקרה, אבל אני במקומו הייתי ממשיך את מה שעבד בשנה שעברה.
המתכונת משנה שעברה עבדה רע, ומאז עוד נחלשנו בעמדה העיקרית שבאמת נהנתה מהמערך הזה (אצילי). ניצחנו יותר משחקים בזכות הברקות מאשר בזכות כדורגל טוב.
יש לנו המון שחקנים בקבוצה שמערך של 3 בלמים מאפשר למקסם את היכולות שלהם - סונדגרן (שהולך לאיבוד התקפית בקו 4 ומעולה כבלם ימני), חזיזה (שמתקשה כרגע לשחק כקיצוני), רפאלוב ושרי שיהנו מיותר שחקנים לפניהם, פיירו (שהיה הכי אפקטיבי עם עוד חלוץ לידו) ושוראנוב (שכל הסקאוטינג עליו מדבר על זה שנוח לו יותר עם עוד חלוץ). תוסיפו גם את מוחמד שלא יכול לשחק אחורי ומקבל עוד חיפוי ואת קורנו שיכול להיות נוכח יותר בהתקפה ככה.
מערך שמתאים לנו מצוין ואני שמח שהולכים איתו. דווקא בקו ארבע בסגל הנוכחי אין לי ספק שנתרסק