• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
איזו כת, מי לדעתך מבסוט מהמצב?

אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.

אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.
תהיה בטוח במאה אחוז שאין אוהד אחד שאוהב לרפרש ולראות שעדיין אין רכש. ההבדל היחיד בינינו הוא שאנשים לפעמים מגדירים כישלון אחרת, מבחינתי כישלון טוטאלי יהיה אם בסופו של דבר ייבנה פה סגל כושל, אם לא נגיע מוכנים למשימות שיש לנו. קשה לי להגיד כישלון טוטאלי ב15.7 על ספקולציות שיכולות להתהפך מחרתיים.
זה שאנשים לא צועקים ״כישלון טוטאלי״ 7 פעמים ביום לא אומר שיש להם מקדש של אלברמן בבית.

השאלה למה אתה מייחס את המילה "כישלון". אני לא כותב את זה בפרספקטיבה של עונה שלמה, אבל ברור שלא להביא קשר אחורי זר כשאתה שבוע לפני סיבוב שני באירופה זה להיכשל. לפחות מבחינת דד ליין.

חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
איזו כת, מי לדעתך מבסוט מהמצב?

אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.

אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.
תהיה בטוח במאה אחוז שאין אוהד אחד שאוהב לרפרש ולראות שעדיין אין רכש. ההבדל היחיד בינינו הוא שאנשים לפעמים מגדירים כישלון אחרת, מבחינתי כישלון טוטאלי יהיה אם בסופו של דבר ייבנה פה סגל כושל, אם לא נגיע מוכנים למשימות שיש לנו. קשה לי להגיד כישלון טוטאלי ב15.7 על ספקולציות שיכולות להתהפך מחרתיים.
זה שאנשים לא צועקים ״כישלון טוטאלי״ 7 פעמים ביום לא אומר שיש להם מקדש של אלברמן בבית.
היה צריך להיות כבר קשר אחורי. זה על פי מה שאלברמן בעצמו בראיונות, לא אני.

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
אליאור אמר:

השאלה למה אתה מייחס את המילה "כישלון". אני לא כותב את זה בפרספקטיבה של עונה שלמה, אבל ברור שלא להביא קשר אחורי זר כשאתה שבוע לפני סיבוב שני באירופה זה להיכשל. לפחות מבחינת דד ליין.

אם לא נעבור סיבוב שני באירופה זה להיכשל
לפחות לדעתי.

רק מכבי אמר:
David אמר:
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
פרסום ראשון - לאחר שעסקת דיאק התפוצצה , המועמד הבכיר הוא אומנוק אמפולו שחקן נבחרת קונגו ולאס פאלמס הספרדית מדובר בשחקן פיזי מאוד שיכול למלא את החלל שנוצר ולהוסיף אגריסיביות באמצע של הירוקים . kaka השחקן הזה באמת מעומד או שזה הטרלה ?

https://www.transfermarkt.es/nuke-mfulu/profil/spieler/203516

אוי ואבוי

ממש לא אוי ואבוי, אם מחפשים 6 גרזן הוא מצוין לנו. 30 הופעות בליגה ספרדית 2, הרבה פעמים כקפטן. יש לו משחקים גם בנבחרת והוא מבחינה אתלטית פיזית הגנתית מעל הליגה.

רק מכבי אמר:
David אמר:
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
פרסום ראשון - לאחר שעסקת דיאק התפוצצה , המועמד הבכיר הוא אומנוק אמפולו שחקן נבחרת קונגו ולאס פאלמס הספרדית מדובר בשחקן פיזי מאוד שיכול למלא את החלל שנוצר ולהוסיף אגריסיביות באמצע של הירוקים . kaka השחקן הזה באמת מעומד או שזה הטרלה ?

https://www.transfermarkt.es/nuke-mfulu/profil/spieler/203516

אוי ואבוי
לא שאני חושב שיש משהו בדיווח הזה, אבל מבחינת נתוני מנג'ר (שבעיני הם פי כמה וכמה יותר אינדקטיביים מערך בטרספרמארקט) הוא המועמד הכי מרשים עד עכשיו.
https://fminside.net/players/3-fm-23/85080017-nuke-mfulu

אלברמן צריך החתמה אחת שבאה משום מקום שלא מודלפת בשום שלב כדי להרוויח שקט לכל הקיץ. זה ייתן את התחושה לקהל שאולי פועלים ועושים מאחורי הקלעים
עד כה קיץ מחדל בכל הגזרות.
אה וכן, סבע עוד לא חתם

הם בקושי מצליחים להחתים בלטקסה ואתם מצפים שיחתימו זר בלי הדלפות ובלי סאגות?

אשכרה המשא ומתן עם בלטקסה נמשך יותר זמן מאשר עם דיאק. זה מראה יותר מהכל את הסחבות בקיץ הזה ושהן לא תלויות במועמד כזה או אחר אלא פרי של המועדון עצמו.

https://1075.fm/item/125668/?fbclid=IwAR28nhwb_aRo3PRmCwQ9S8bMlj2IdmJMvWbAwDcu9vte_XuMuvUqBQMPFvw

אבא של ענאן בראיון השבועי שלו

ברק.י אמר:
https://1075.fm/item/125668/?fbclid=IwAR28nhwb_aRo3PRmCwQ9S8bMlj2IdmJMvWbAwDcu9vte_XuMuvUqBQMPFvw

אבא של ענאן בראיון השבועי שלו
יעקב בוזגלו שרירי של המגזר

אופטימיות במכבי חיפה לגבי בלטקסה

קבוצה בפולין התעניינה בגוני נאור, מכבי חיפה דחתה את ההצעה ״בונים עליו״

פסימיות לגבי עסקת דיאק, מועמדים נוספים נשקלים

נראה לי שכל הכתבים כבר הפנימו שדיאק לא פה, היום לא היה שום כתבה עליו.

מחר כבר יודיעו שנפל העסקה

Shocking4U אמר:
אופטימיות במכבי חיפה לגבי בלטקסה

קבוצה בפולין התעניינה בגוני נאור, מכבי חיפה דחתה את ההצעה ״בונים עליו״

פסימיות לגבי עסקת דיאק, מועמדים נוספים נשקלים

זה יהיה חד משמעי יותר מפסימיות.

אני מנחש שבגוף הכתבה:
"גורם במועדון אמר: 'גוני הוכיח את עצמו באירופה וגם בליגה בשנה שעברה. יש לנו ציפיות גבוהות ממנו השנה'".

וגם: "דיא סבע יחתום על החוזה בימים הקרובים".

תתכוננו מחר ים של חדשות אופטימיות:
דיא סבע יחתום על חוזה "בימים הקרובים"
עלי מוחמד "סיכם"
בלטקסה "מתקרב"
אה ורק דבר אחד שלילי זה שדיאק לא יגיע לפה.

סך הכל חדשות מעולות. הרבה חול.

הם אשכרה חושבים שאנחנו מפגרים ההתנהלות מרתיחה הרבה יותר מזה שאין רכש
העיקר שהכסף הולך לרכש יענקלךךךך סראשבקיר

הרכב הבורחים
בקסטר
x x בלטקסה(?) x
אברג'ל דיאק
קאלולו x x
x

מעניין מה יהיה ההרכב בסוף החלון.

השורה החדשה של הקיץ

״אי אפשר שלא להגיד שמכבי חיפה לא השקיעו כסף כשהם הסכימו להשכיב 2.2 מיליון על דיאק״

עזבו שהכסף הזה לא באמת הושקע ולא יצא מהכיס של אף אחד בסופו של דבר…

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה