חזיזוש אמר:אליאור אמר:חזיזוש אמר:איזו כת, מי לדעתך מבסוט מהמצב?
אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.
אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.
תהיה בטוח במאה אחוז שאין אוהד אחד שאוהב לרפרש ולראות שעדיין אין רכש. ההבדל היחיד בינינו הוא שאנשים לפעמים מגדירים כישלון אחרת, מבחינתי כישלון טוטאלי יהיה אם בסופו של דבר ייבנה פה סגל כושל, אם לא נגיע מוכנים למשימות שיש לנו. קשה לי להגיד כישלון טוטאלי ב15.7 על ספקולציות שיכולות להתהפך מחרתיים.
זה שאנשים לא צועקים ״כישלון טוטאלי״ 7 פעמים ביום לא אומר שיש להם מקדש של אלברמן בבית.
השאלה למה אתה מייחס את המילה "כישלון". אני לא כותב את זה בפרספקטיבה של עונה שלמה, אבל ברור שלא להביא קשר אחורי זר כשאתה שבוע לפני סיבוב שני באירופה זה להיכשל. לפחות מבחינת דד ליין.