Apoc
יו״ר הבורד
The real Tsepo אמר:אני לא רואה בעיה בהתרשמות, זה לגיטימי מצד שחקן להבין קצת איפה הוא הולך לחיות, מה הסביבה (מסגרות לילדים אולי וכו). הבעיה היא שנותנים לשחקנים לטוס מפה ולהתלבט.Apoc אמר:כובע קש אמר:צאלובה זאת לא בריחה כי הוא הגיע מראש להתרשמות ולגיטימי מבחינתו אם הוא יחליט שלא מתאים לו.
הבעיה היא שאלברמן מתעקש על שחקנים שלא רוצים לבוא לפה במקום "להתפשר" על שחקנים שיותר קלים לשכנוע
כל הקטע של ההתרשמות הזה זה מיותר בעיניי
אני לא מצליח לחשוב על קבוצה גדולה אחרת ולא משנה באיזו ליגה בעולם שמביאה שחקנים למדינה שלה ולעיר שלה בשביל שיתרשמו ממנה
אם שחקן נוחת הוא בדרך כלל חותם ובגלל זה גם בתקשורת האנגלית היו בטוחים שמקלובה חותם פה
הם לא מכירים את הייחודיות של מכבי חיפה שממציאה את הכדורגל בכל פעם מחדש
התהליך צריך להיות שבו אומרים לשחקן, תבוא לx ימי התרשמות בסופם אתה צריך לקבל החלטה, אם כן אתה חותם, אם אתה עולה על מטוס בלי לחתום נגמר הסיפור.
אני רואה בעיה קשה ברושם שבו המועדון שם את עצמו בעמדה מתחננת מתחילת תהליך התקשרות עם כל שחקן, זה א'-ב' במשא ומתן.
הדעה שלי היא שאנחנו לא צריכים לעשות דברים שלא עושים במקומות אחרים.
זה סתם מתסיס את האווירה לשמוע ששחקן נוחת פה וכולם מדווחים שהוא חותם ובתכלס הסיכוי שיחתום פה היה מזערי עד לא קיים.
שיעשו מה שכל מועדון עושה ושיפסיקו להמציא את הכדורגל. ממש בנפיקה או סטנדרד ליאז' תביא שחקן מחוץ לארץ בשביל שיבוא להתרשם ממנה ואז ילך.