• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
אחרי מספר ימים של שקט בגזרה ולאחר שהבטיח תשובה עד שישי שעבר ואחר כך ביקש שהות של עוד מספר ימים, הקשר האנגלי נתניאל צ’אלובה הודיע למכבי חיפה כי ימסור את תשובתו הסופית אם יגיע לכרמל עד יום חמישי. מדובר בהחלטה שאמורה להיות סופית בהחלט.

לאורך השבוע האחרון שני הצדדים שמרו באיפוק את הסחבת מתוך רצון לתת לנושא סיכוי מחודש. הפעם, כך נראה, זה סופי ונתניאל צ’אלובה לא יכול יותר להתחמק מתושבה סופית לכאן או לכאן, אחרת ישמע מהר מאוד שמכבי חיפה עוברת לאלטרנטיבה הבאה.

בן דור

השאלה אם מדובר בהחלטהסופית, או החלטה סופית סופית, או החלטה סופית סופית סופית בלי חרטות נגעתי בכדור הארץ

חסר קשרים שצריכים לחכות שבועיים להודעה של קשר?

רק מכבי אמר:
אחרי מספר ימים של שקט בגזרה ולאחר שהבטיח תשובה עד שישי שעבר ואחר כך ביקש שהות של עוד מספר ימים, הקשר האנגלי נתניאל צ’אלובה הודיע למכבי חיפה כי ימסור את תשובתו הסופית אם יגיע לכרמל עד יום חמישי. מדובר בהחלטה שאמורה להיות סופית בהחלט.

לאורך השבוע האחרון שני הצדדים שמרו באיפוק את הסחבת מתוך רצון לתת לנושא סיכוי מחודש. הפעם, כך נראה, זה סופי ונתניאל צ’אלובה לא יכול יותר להתחמק מתושבה סופית לכאן או לכאן, אחרת ישמע מהר מאוד שמכבי חיפה עוברת לאלטרנטיבה הבאה.

בן דור
תן עדכון מה בן דור חושב על בלטקסה, שמעתי שיש האצה, איזה כיףףףף

אני דווקא חושב שיש לו פוטנציאל. קשה לשפוט אותו כי הוא עדיין לא שיחק ברמת בוגרים.

בכל מקרה, ללכת לקבוצה הצעירה של אולימפיאקוס זו טעות.

יכול ללכת להיות שחקן רוטציה בקבוצה בינונית באוסטריה למשל, וזה יהיה לו עדיף.

החלטה שממשיכה ניהול קריירה מטומטם ושיגעון גדלות.

הוא לא מוכן לחתום אצלנו ולצאת להשאלה בקבוצת בוגרים כי הוא חושב שמגיע לו יותר, אז הוא הולך לקבוצה כביכול גדולה יותר להיות בקבוצת הu21 שזו ירידה ברמה, ובנוסף גם בחר את אחת הקבוצות היחידות שלא מעלות כמעט כלום מהנוער לבוגרים.

שיהיה לו בהצלחה בקאמבק המהולל בעוד שנתיים למכבי נתניה או הפועל פתח תקווה.

חח אולימפיאקוס מעמיסים מלא צעירים כמוהו ואז יורקים אותם החוצה אחרי שנה שנתיים, יהיה מהלך מטומטם מאוד מבחינתו, שיילך לנתניה או קבוצה כזאת בלי שאיפות

מבחינת החוק אני מבין שאסור לו ללכת למועדון אחר בארץ גם לא במעמד בוררות, עד גיל 21, והוא בן 19 עוד חודש

האם מישהו יודע אם מבחינת החוק אם הוא עובר למועדון בחו"ל כמו אולימפיאקוס ונפלט משם בלי חוזה בעוד שנה בגיל 20 הוא יכול לחתום במועדון אחר בארץ ולעקוף את החוק הזה?

1. אני מקווה מאוד שמכבי לא לוקחת ברצינות את ההודעה של צ׳אלובה וכבר התקדמה למועמד הבא אחרת זה יהיה מאוד מביך

2. הסוכן של פיינגולד החתים שנה שעברה את ליידנר באולימפיאקוס.

גולדשטיין מיישר קו עם העניין של צאלובה וההודעה עד מחר.
תדרוך של דודו.

או שזה באמת כך. או שמנסים להאכיל את התקשורת בזה, בזמן שמתקדמים עם משהו אחר.

מעניין אותי מה קורה עם גוש כהן בימים אלו.. כאילו בלעה אותו האדמה.

רק מכבי אמר:
תדרוך של דודו.

אלטרנטיבה 2 נשמעת לי אופטימית מדי, אבל אולי זה בגלל שאני לא מת על האפשרות של מקלובה.
מקווה מאוד שכך או כך הוא לא יהיה פה.

אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
תדרוך של דודו.

אלטרנטיבה 2 נשמעת לי אופטימית מדי, אבל אולי זה בגלל שאני לא מת על האפשרות של מקלובה.
מקווה מאוד שכך או כך הוא לא יהיה פה.
למה שלא יהיה אלטרנטיבה 2? הרי לכאורה צ'אלובה לא המועמד הראשון והוא היה האלטרנטיבה.

Daholio אמר:

עוד כמה ימים נגמר חלון ההעברות בארה"ב.
נכון שהוא שחקן חופשי ויוכל לחתום בכל קבוצה גם כשהחלון סגור, אבל קראתי איפשהו שלא היו תזוזות של שוערים בMLS, מה גם שמדובר בחלון אמצע עונה אצלם אז לא צפויים להיות שינויים דרמטיים.

מעניין אם בשבוע הבא יהיו התפתחויות מכיוונו אחרי שלא הצליח לעבור ל MLS, או שזה בכלל לא קשור והוא שם איקס על ישראל/מכבי ולא מוכן להשאר פה ויהי מה.

פיינגולד חרוץ מאוד
מתאים לו לצאת לאירופה בגיל כזה. שיהיה לו בהצלחה. שחקן שהתעלמו ממנו לחלוטין במועדון עד למונדיאליטו
העדיפו את ינון אליהו על פניו. אפילו להתאמן עם הקבוצה הבוגרת בעונה שעברה בכר לא נתן לו . מה יש לו לחפש פה
אתה לא יכול לזלזל בצעירים שלך ואחרי זה להאשים אותם כשהם רוצים לעזוב

Kozmo אמר:
Daholio אמר:

נכון שהוא שחקן חופשי ויוכל לחתום בכל קבוצה גם כשהחלון סגור, אבל קראתי איפשהו שלא היו תזוזות של שוערים בMLS, מה גם שמדובר בחלון אמצע עונה אצלם אז לא צפויים להיות שינויים דרמטיים.

מעניין אם בשבוע הבא יהיו התפתחויות מכיוונו אחרי שלא הצליח לעבור ל MLS, או שזה בכלל לא קשור והוא שם איקס על ישראל/מכבי ולא מוכן להשאר פה ויהי מה.

ברגע שהחלום יסגר גם גוש כשחקן חופשי לא יוכל לחתום שם. החוקים שם שונים.

GKagelmacher אמר:
Kozmo אמר:
Daholio אמר:

ברגע שהחלום יסגר גם גוש כשחקן חופשי לא יוכל לחתום שם. החוקים שם שונים.

החדשות הכי טובות מאז ששמעתי מאז ששוראנוב חתם פה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה