ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:צודקים עדיף את אושר "רגל עץ" דוידה. כמו שאמרתי לפני כמה ימים על כיאל, גם לרפאלוב יש יותר כדורגל באשך השמאלי שלו מאשר כל הגוף של שחקני קטרגל כמו לאיוס ודוידה
ToniKroos אמר:Jerry אמר:צודקים עדיף את אושר "רגל עץ" דוידה. כמו שאמרתי לפני כמה ימים על כיאל, גם לרפאלוב יש יותר כדורגל באשך השמאלי שלו מאשר כל הגוף של שחקני קטרגל כמו לאיוס ודוידה
כיאל עוד איכשהו היגיוני. אבל רפאלוב? על מה ולמה? יהיה פה לעונה אחת ויצא לפנסיה. גם ככה כל הנראה הולכים לעונת בניה, מעדיף לתת למישהו כמו דוידה להתפתח אצלנו ולבנות את עצמו לקראת השושלת הבאה מאשר את הפנסיונר הזה עם כל הכבוד.
אני באופן אישי פחות מתחבר לרעיון של דוידה/לאיוס אלא יותר שיבלי וחלאילי אבל זה שלי.
dyarok אמר:לא מסכים לגבי דגו.ברק.י אמר:אותו הדבר נכון לדגו - אף אחד לא יכול להיות אדיש להחתמה ואני בספק אם יש מי שיגיד שהוא מרוצה ושמח ממנה.Undertheknife אמר:מדויק!
באמת שאני לא מבין את האדישות של הקהל לדבר הזה.
כולנו הופתענו, כעסנו או התאכזבנו ברגעים הראשונים לאחר המינוי שלו.
יחד עם זאת, אנחנו לא יודעים כלום עליו, מלבד פרטים יבשים וחלקיים על היסטוריית האימון שלו ומלבד צפייה במשחקי קבוצת הנוער שלנו בעונה החולפת.
זו החלטה הזויה גם אם בנס כלשהו יצליח.
אסביר.
בכל קורס בסיסי בתעשייה וניהול יש תרגיל test case להציע דרכים לשפר חברה בין אם מצליחה או כושלת.
סטודנט שיציע למנות ראש צוות צעיר חסר ניסיון לניהול החברה כדרך לשיפור יזרק מכל המדרגות.
לדגו אין קרדיט במיל, ולכן כפי שכתבת מיד יעוטו עליו אם תוצאות תהינה שליליות.
אני חושב שזו הזיה גם אם בנס דגו יצליח, כי מהלך כזה נוגד את כל התורה איך לשפר ארגון, אבל בקבוצה מן הסתם יתאהבו ברעיון ולטווח ארוך מהלכים כאלה יכשלו ב 99.99% מהניסיונות.
פתאום נמצא החתמות בסגנון דוטרה ושטרכמן שכל מי שקצת קרא עליהם ידע כבר ברגע ההחתמה שזו הזיה.
עובדה- דוטרה נזרק לליגות האיזוריות בברזיל ושטרכמן מסתובב כאן בליגות הנמוכות בלי הצלחה.
תוספת לסגל? אתה מדבר עליו כאילו זה גיא בדש. תתעוררו חבר'ה ותראו מה רפא עשה בשנתיים האחרונות בבלגיהSmurk אמר:אם מגיע כתוספת לסגל- פצצה, מתערב שנותן יותר תפוקה משרי.
אם מגיע כמחליף של אצילי- ביזיון.
Jerry אמר:תוספת לסגל? אתה מדבר עליו כאילו זה גיא בדש. תתעוררו חבר'ה ותראו מה רפא עשה בשנתיים האחרונות בבלגיהSmurk אמר:אם מגיע כתוספת לסגל- פצצה, מתערב שנותן יותר תפוקה משרי.
Smurk אמר:אם מגיע כתוספת לסגל- פצצה, מתערב שנותן יותר תפוקה משרי.