• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
השתגעתם לגמרי. עם הסגל הקיים אחרי כל העזיבות אם רפאלוב וכיאל מועמדים הם חייבים להגיע אפילו לעונה אחת. מה עדיף, שמאור לוי יהיה שחקן רוטציה לגיטימי? גם את כיאל אני לוקח אלף פעם על חשבון גוני נאור שעושה רושם של שחקן סתמי במקרה הטוב.

צודקים עדיף את אושר "רגל עץ" דוידה. כמו שאמרתי לפני כמה ימים על כיאל, גם לרפאלוב יש יותר כדורגל באשך השמאלי שלו מאשר כל הגוף של שחקני קטרגל כמו לאיוס ודוידה

לא רוצים פנסיונרים במכבי טהטהטהטהטהטהטה

תומר לוי טוען שרפאלוב במו"מ עם מכבי ת"א
נחזיק אצבעות שהמו"מ יבשיל לחתימה

Jerry אמר:
צודקים עדיף את אושר "רגל עץ" דוידה. כמו שאמרתי לפני כמה ימים על כיאל, גם לרפאלוב יש יותר כדורגל באשך השמאלי שלו מאשר כל הגוף של שחקני קטרגל כמו לאיוס ודוידה

כיאל עוד איכשהו היגיוני. אבל רפאלוב? על מה ולמה? יהיה פה לעונה אחת ויצא לפנסיה. גם ככה כל הנראה הולכים לעונת בניה, מעדיף לתת למישהו כמו דוידה להתפתח אצלנו ולבנות את עצמו לקראת השושלת הבאה מאשר את הפנסיונר הזה עם כל הכבוד.
אני באופן אישי פחות מתחבר לרעיון של דוידה/לאיוס אלא יותר שיבלי וחלאילי אבל זה שלי.

ToniKroos אמר:
Jerry אמר:

כיאל עוד איכשהו היגיוני. אבל רפאלוב? על מה ולמה? יהיה פה לעונה אחת ויצא לפנסיה. גם ככה כל הנראה הולכים לעונת בניה, מעדיף לתת למישהו כמו דוידה להתפתח אצלנו ולבנות את עצמו לקראת השושלת הבאה מאשר את הפנסיונר הזה עם כל הכבוד.
אני באופן אישי פחות מתחבר לרעיון של דוידה/לאיוס אלא יותר שיבלי וחלאילי אבל זה שלי.

אתה לא בכיוון גבר. שיבלי וחלאיילי יכולים לשחק בעפולה, שניהם לא מוכנים בשיט. בכל מקרה הרגע שמעתי שרפאלוב ככל הנראה יסגור כאן ואפילו מחר תצא הודעה, אני מקווה שזה נכון, יש מלא שמועות עליו פתאום

השופר דורון - משא ומתקדם עם רפאלןב
דודו בוחש חזק מאוד
אם זה המחליף של אצילי אכלנו אותה

הוא אולי יהיה יותר מחליף של סבע הוא בעמדה שלו. אין קשר לאצילי למרות שהדיווח שמחפשים קש"א זר מדאיג

dyarok אמר:
ברק.י אמר:
Undertheknife אמר:
מדויק!

באמת שאני לא מבין את האדישות של הקהל לדבר הזה.
אותו הדבר נכון לדגו - אף אחד לא יכול להיות אדיש להחתמה ואני בספק אם יש מי שיגיד שהוא מרוצה ושמח ממנה.
כולנו הופתענו, כעסנו או התאכזבנו ברגעים הראשונים לאחר המינוי שלו.
יחד עם זאת, אנחנו לא יודעים כלום עליו, מלבד פרטים יבשים וחלקיים על היסטוריית האימון שלו ומלבד צפייה במשחקי קבוצת הנוער שלנו בעונה החולפת.
לא מסכים לגבי דגו.
זו החלטה הזויה גם אם בנס כלשהו יצליח.
אסביר.
בכל קורס בסיסי בתעשייה וניהול יש תרגיל test case להציע דרכים לשפר חברה בין אם מצליחה או כושלת.
סטודנט שיציע למנות ראש צוות צעיר חסר ניסיון לניהול החברה כדרך לשיפור יזרק מכל המדרגות.

לדגו אין קרדיט במיל, ולכן כפי שכתבת מיד יעוטו עליו אם תוצאות תהינה שליליות.

אני חושב שזו הזיה גם אם בנס דגו יצליח, כי מהלך כזה נוגד את כל התורה איך לשפר ארגון, אבל בקבוצה מן הסתם יתאהבו ברעיון ולטווח ארוך מהלכים כאלה יכשלו ב 99.99% מהניסיונות.
פתאום נמצא החתמות בסגנון דוטרה ושטרכמן שכל מי שקצת קרא עליהם ידע כבר ברגע ההחתמה שזו הזיה.
עובדה- דוטרה נזרק לליגות האיזוריות בברזיל ושטרכמן מסתובב כאן בליגות הנמוכות בלי הצלחה.

ברור שזו החלטה תמוהה, אבל זה לא סותר את זה שאנחנו לא מכירים את דגו ולכן הלחץ האטומי.

בוא נניח בצד שנייה את הכעס על זה שלא החתימו פה מאמן זר בפרופיל גבוה. זה שחר.
מבין המאמנים בשוק הישראלי, יש מישהו שהיית סומך עליו משמעותית יותר מדגו? יש מאמן שהיית מגיב כלפי המינוי שלו אחרת? האם היית מקבל אחרת מינוי של רב"ש או רוני, המאמנים שכן יש להם ניסיון בקבוצות צמרת?

ההבדל העיקרי בין דגו לסילבס, דראפיץ', רוני לוי או אופיר חיים הוא שאת הקבוצות שלו לא ראינו לאורך זמן.
אנחנו יודעים שיש לו קריירת אימון של כמעט עשור (אפרופו, ניסיון באימון) ושהוא בעיקר נכשל בקבוצות לאומית, אבל לא לגמרי יודעים מה לא עבד לו לאורך השנים כי לא עקבנו.
מהכיוון השני, אנחנו גם יודעים שהוא הצליח מאד בנוער (ומי שראה את המשחקים גם התרשם מרמת הכדורגל ושיפור השחקנים לטובה), אבל נוער זה נוער וההבדל בין זה לקבוצת בוגרים ידוע.
בניגוד אלינו, המועדון כן מכיר אותו טוב והעדיף אותו על האלטרנטיבות הישראליות מסיבות שלא ידועות לנו.

אז אין ספק שהיה עדיף מאמן זר בפרופיל גבוה, לא בטוח שהמינוי של דגו יעבוד ויכול להיות שזו החלטה שתתברר כטראגית, אבל ההחלטה הזו לא שונה משמעותית, בעיני, ביחס לבחירה במאמנים ישראלים אחרים ואני חושב שגם תגובת הקהל והתקשורת לא הייתה שונה מהותית.

בסופו של דבר, בנקודה שאנחנו נמצאים, אפשר להחליט מראש שנקרוס ושהמאמן יפוטר ואפשר לחכות ולראות איך הדברים מתקדמים ולקוות שהמערכת התקדמה בעונות האחרונות. להיכנס עכשיו למערבולת רגשית יחד עם התקשורת שרק מחכה שאלברמן ודגו יפלו זה בטוח המתכון לייצור נבואה שמגשימה את עצמה.

אם מגיע כתוספת לסגל- פצצה, מתערב שנותן יותר תפוקה משרי.
אם מגיע כמחליף של אצילי- ביזיון.

Smurk אמר:
תוספת לסגל? אתה מדבר עליו כאילו זה גיא בדש. תתעוררו חבר'ה ותראו מה רפא עשה בשנתיים האחרונות בבלגיה

כותרת ראשית ב-one: ליאור רפאלוב במשא ומתן מתקדם מול מכבי חיפה

כותרת ראשית בספורט5: היעד הבא? ליאור רפאלוב בשיחות עם מכבי ת"א

Jerry אמר:
Smurk אמר:
תוספת לסגל? אתה מדבר עליו כאילו זה גיא בדש. תתעוררו חבר'ה ותראו מה רפא עשה בשנתיים האחרונות בבלגיה

תוספת לסגל הכוונה רוטציה עם שרי.

Smurk אמר:

הוא לא יכול להגיע במקום אצילי כי כמו שאמרו פה הוא כבר לא מסוגל מלפני כמה שנים טובות לשחק יותר באגף
אם היו מביאים אותו זה היה על המשבצת של שרי והם היו צריכים להחליט מי פותח בהרכב ומי מתייבש על הספסל אחרת היו צרות
גם סוגיית הקפטן הייתה תחרות בין רפאלוב לשרי

עדיף פנסיונרים במכבי ת"א ושיביאו שחקנים אחרים.

אכלתם ראש עם הדיון הזה תעברו לנושא של מסאי

רעיון טוב שחקנים בני 38 ו35 עושים רוטציה על העמדה
בוא נפתח בית אבות וזהו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה