• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
טוב אחרי 101 עמודי חסד אפשר להגיד שהנושא של דוראנט רחוק מלהיות בשורה חיובית

Jerry אמר:
אליאור אמר:
Jerry אמר:
היה יכול להיות מרגש דקל רפא וכיאל

יהיה מאוד מרגש גם לסיים בפלייאוף התחתון איתם.
דקל בצוות המקצועי כן? ורפא וכיאל יתרמו לנו הרבה, הם לא הבעיה שלנו, הבעיה זה אלברמן שלא מוכן לוותר על פיירו בשביל לשדרג את הקבצה

לגמרי איתך, צריך להעיף את פיירו ולהביא את תומר חמד במקום, תחשוב איזה מרגש זה תומר חמד, כיאל ורפאלוב בהרכב כשדוידוביץ' שוער ובנאדו בלם

אחי מה נסגר

היו צריכים לנעול לפני עמוד 100. אולי היה חוסך חלק מהביזיון.

מי לוקח על עצמו את המשימה?

לא האמנתי שיכול להיות נושא מלפפונים יותר גרוע מהקודם

Jerry אמר:
אליאור אמר:
Jerry אמר:
היה יכול להיות מרגש דקל רפא וכיאל

דקל בצוות המקצועי כן? ורפא וכיאל יתרמו לנו הרבה, הם לא הבעיה שלנו, הבעיה זה אלברמן שלא מוכן לוותר על פיירו בשביל לשדרג את הקבצה

פיירו זה רק אחד מהפתרונות כדי לסגור חור אחד, ואכן פתרום הכרחי. אבל כרגע בסירה יש יותר מדי חורים והיא תטבע בכל מקרה.

הפורום יגיד דלפי, אלה אותם אנשים שרצו את דוראנט. דרושה חשיבה אחרת. תנו לי את זה אני מנחית את הקפטן של שרלואה ומשאיר את דיא

Smurk אמר:
טוב אחרי 101 עמודי חסד אפשר להגיד שהנושא של דוראנט רחוק מלהיות בשורה חיובית

כל המועדון הזה ואלברמן ושחר בראשו רחוקים מלהיות בשורה חיובית.

Smurk אמר:
הפורום יגיד דלפי, אלה אותם אנשים שרצו את דוראנט. דרושה חשיבה אחרת. תנו לי את זה אני מנחית את הקפטן של שרלואה ומשאיר את דיא

שלך רק בגלל הביטחון המוגזם שמזכיר לי את גיא לוזון בסיום העונה הראשונה

Apoc אמר:
Jerry אמר:
אליאור אמר:

לגמרי איתך, צריך להעיף את פיירו ולהביא את תומר חמד במקום, תחשוב איזה מרגש זה תומר חמד, כיאל ורפאלוב בהרכב כשדוידוביץ' שוער ובנאדו בלם

אחי מה נסגר
אם חמד במקום פיירו זה מה שיבטיח לי קשר אחורי זר ומחליף זר לאצילי אז לקחתי. צריך לעשות לימון מהלימונדה, המצב רע וצריך לצמצם את הבלאגן

מסתמן שהיה צריך להשאיר את האשכול הלא מושקע שנפתח ונסגר מיידית לפני כמה ימים -"חלון העברות 22/23". רמת ההשקעה שם הלמה לחלוטין את ההשקעה של מכבי בחלון הזה.

Smurk אמר:

ומה זה יעזור כבר כשאריאל הרוש שוער ראשון פה?
נראה לי כבר הבנו את הקונספט של הותיקים והזולים.

אליאור אמר:
Smurk אמר:

איזה הרוש, העדיף את אשדוד

תזכרו איפה קראתם את זה לראשונה - אריאל הרוש יהיה פה שוער ראשון. הוא מתאים לקונספט של המועדון - הוא ותיק, הוא זול, הוא כל מה שאפשר לבקש משחקן כדורגל ב-"מועדון כדורגל מכבי חיפה".

אם וכאשר, זה רק מראה שבכר הוא זה שלא רצה את כיאל בינואר ובקיץ לפני כן. ולא אלברמן.

Apoc אמר:
אליאור אמר:
Smurk אמר:

איזה הרוש, העדיף את אשדוד

הרוש זה שם גנרי לותיק ובעיקר לזול. אתה יכול לבחור כל אחד אחר שעונה על שתי ההגדרות האלו ובעיקר על הזול.

אליאור אמר:
תזכרו איפה קראתם את זה לראשונה - אריאל הרוש יהיה פה שוער ראשון. הוא מתאים לקונספט של המועדון - הוא ותיק, הוא זול, הוא כל מה שאפשר לבקש משחקן כדורגל ב-"מועדון כדורגל מכבי חיפה".

חתם באשדוד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה