ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:דקל בצוות המקצועי כן? ורפא וכיאל יתרמו לנו הרבה, הם לא הבעיה שלנו, הבעיה זה אלברמן שלא מוכן לוותר על פיירו בשביל לשדרג את הקבצהאליאור אמר:Jerry אמר:היה יכול להיות מרגש דקל רפא וכיאל
יהיה מאוד מרגש גם לסיים בפלייאוף התחתון איתם.
Jerry אמר:דקל בצוות המקצועי כן? ורפא וכיאל יתרמו לנו הרבה, הם לא הבעיה שלנו, הבעיה זה אלברמן שלא מוכן לוותר על פיירו בשביל לשדרג את הקבצהאליאור אמר:Jerry אמר:היה יכול להיות מרגש דקל רפא וכיאל
יהיה מאוד מרגש גם לסיים בפלייאוף התחתון איתם.
Smurk אמר:טוב אחרי 101 עמודי חסד אפשר להגיד שהנושא של דוראנט רחוק מלהיות בשורה חיובית
Smurk אמר:הפורום יגיד דלפי, אלה אותם אנשים שרצו את דוראנט. דרושה חשיבה אחרת. תנו לי את זה אני מנחית את הקפטן של שרלואה ומשאיר את דיא
אם חמד במקום פיירו זה מה שיבטיח לי קשר אחורי זר ומחליף זר לאצילי אז לקחתי. צריך לעשות לימון מהלימונדה, המצב רע וצריך לצמצם את הבלאגןApoc אמר:Jerry אמר:דקל בצוות המקצועי כן? ורפא וכיאל יתרמו לנו הרבה, הם לא הבעיה שלנו, הבעיה זה אלברמן שלא מוכן לוותר על פיירו בשביל לשדרג את הקבצהאליאור אמר:יהיה מאוד מרגש גם לסיים בפלייאוף התחתון איתם.
לגמרי איתך, צריך להעיף את פיירו ולהביא את תומר חמד במקום, תחשוב איזה מרגש זה תומר חמד, כיאל ורפאלוב בהרכב כשדוידוביץ' שוער ובנאדו בלם
אחי מה נסגר
Smurk אמר:הפורום יגיד דלפי, אלה אותם אנשים שרצו את דוראנט. דרושה חשיבה אחרת. תנו לי את זה אני מנחית את הקפטן של שרלואה ומשאיר את דיא
אליאור אמר:Smurk אמר:הפורום יגיד דלפי, אלה אותם אנשים שרצו את דוראנט. דרושה חשיבה אחרת. תנו לי את זה אני מנחית את הקפטן של שרלואה ומשאיר את דיא
ומה זה יעזור כבר כשאריאל הרוש שוער ראשון פה?
נראה לי כבר הבנו את הקונספט של הותיקים והזולים.
Apoc אמר:אליאור אמר:Smurk אמר:הפורום יגיד דלפי, אלה אותם אנשים שרצו את דוראנט. דרושה חשיבה אחרת. תנו לי את זה אני מנחית את הקפטן של שרלואה ומשאיר את דיא
ומה זה יעזור כבר כשאריאל הרוש שוער ראשון פה?
נראה לי כבר הבנו את הקונספט של הותיקים והזולים.
איזה הרוש, העדיף את אשדוד
אליאור אמר:תזכרו איפה קראתם את זה לראשונה - אריאל הרוש יהיה פה שוער ראשון. הוא מתאים לקונספט של המועדון - הוא ותיק, הוא זול, הוא כל מה שאפשר לבקש משחקן כדורגל ב-"מועדון כדורגל מכבי חיפה".