נושא שחקן נייג'ל לונוויק

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
קטלו אותו פה מוקדם מדי לדעתי
משחק טוב שלו היום, ויש לו לאן להתקדם.
גם אתה היית נראה טוב נגד רמת גן והפועל פ"ת. גלזר אפילו לא זינק בשני המשחקים האלה. מוציא את הפנדל. זה ממש לא מדד

גם אתה היית נראה טוב נגד רמת גן והפועל פ"ת. גלזר אפילו לא זינק בשני המשחקים האלה. מוציא את הפנדל. זה ממש לא מדד
וואלה אני ראיתי אותו יותר תוקף את הכדור, מנצח מאבקים, בכללי משחק יותר עם ביטחון.
בכל אופן עדיין צריך להוכיח שהוא ברמה.

וואלה אני ראיתי אותו יותר תוקף את הכדור, מנצח מאבקים, בכללי משחק יותר עם ביטחון.
בכל אופן עדיין צריך להוכיח שהוא ברמה.
לא התלהבתי. בכלל כל ההגנה שלנו לא ממש מלהיבה אותי

כתבתי פה במשחקים הראשונים שהמיקום שלו באמצע פוגע בו, ושצריך להזיז אותו ימינה ואת פדראו לאמצע.

זה קרה רק במחצית מול מכבי ת"א, וזה המשיך היום. וזה משפר אותו בצורה ניכרת.

היה המצטיין בחלק האחורי. לקח גול בטוח במחצית הראשונה. יצא גם כמה פעמים יפה קדימה(משחק הרגל שלו טוב משל פדראו)

העיקר אוזן שלח אותו הביתה אחרי מחצית(!).

כתבתי פה במשחקים הראשונים שהמיקום שלו באמצע פוגע בו, ושצריך להזיז אותו ימינה ואת פדראו לאמצע.

היה המצטיין בחלק האחורי. לקח גול בטוח במחצית הראשונה. יצא גם כמה פעמים יפה קדימה(משחק הרגל שלו טוב משל פדראו)

כמו כל אוהד ממוצע פה בפורום.
חוסר הסבלנות וקביעת העובדות הנחרצת לפני ששחקן דורך על הדשא פה, זוועה.

לאוזן יש אג׳נדה נגד זרים, במיוחד אם הם של מכבי חיפה. הוא בונה נרטיב ואז הכל חייב להתיישר לפיו.

צריך לזכור שיש פה קו הגנה + שוער חדשים לגמרי, זרים לא מתואמים ושהוא משחק ליד פדראו שבעצמו לא שיחק כמעט שנה וחצי וכל הסיטואציה קשה ולא נוחה.

הוא נראה גם דמות חיובית על המגרש וסוג של מנהיג בהגנה שלנו.

אני לא ממהר לשפוט אותו לכאן או לכאן כמו שאמרתי מהרגע הראשון, צריך לתת לשחקנים זמן, לא הגיוני ששחקן עוד לא מגיע לליגה וכבר מדברים בקהל על לשחרר אותו או שהוא גרוע

עדיין אני לא חושב שהוא פרופיל מתאים למכבי חיפה.
הלוואי ואני טועה אבל לא נראה כמו בלם זר מוביל.

מבין את האיכויות שלו בהנעת כדור ובחוכמת משחק וכאלה. אבל רבאק הוא בלם גרוע.

לא מבין מה רואים בו בכלל.
אין פיזיות.
עוברים אותו בקלות.
מה יש בו שהוא יכול להיות בלם פה.

זה לא בלם למכבי חיפה, אבל זה היה ברור מהפרופיל שלו. רק הגאונים אצלנו לא הבינו את זה.

אחלה ערב במשפחה. אח שלו הגדול כבש שער היום במדי דינמו קייב, הוא סיים עם שני בישולים ושער נקי.
ההורים בטח מרוצים.

הוא במגמת שיפור מהרגע שהוא הגיע לפה.

צריך לזכור שכל משחק בקו הגנה מתחלף, כולם זרים, קבוצה מופקרת הגנתית ולא מתואמת

צריך לתת לו זמן

הוא במגמת שיפור מהרגע שהוא הגיע לפה.

צריך לזכור שכל משחק בקו הגנה מתחלף, כולם זרים, קבוצה מופקרת הגנתית ולא מתואמת

צריך לתת לו זמן
קשה לי להגיד את זה… ניב גבאי בתחילת המשחק בדיוק כמו בגביע הטוטו רק שהיה פה נבדל… פעם שניה כאשר חלף בריצה שלו עד לרחבה….

• אהבתי
תגובות: Apoc
חזרה
למעלה