ירוק רפואי
שחקן העונה
קטלו אותו פה מוקדם מדי לדעתי
משחק טוב שלו היום, ויש לו לאן להתקדם.
גם אתה היית נראה טוב נגד רמת גן והפועל פ"ת. גלזר אפילו לא זינק בשני המשחקים האלה. מוציא את הפנדל. זה ממש לא מדדקטלו אותו פה מוקדם מדי לדעתי
וואלה אני ראיתי אותו יותר תוקף את הכדור, מנצח מאבקים, בכללי משחק יותר עם ביטחון.גם אתה היית נראה טוב נגד רמת גן והפועל פ"ת. גלזר אפילו לא זינק בשני המשחקים האלה. מוציא את הפנדל. זה ממש לא מדד
לא לפי החוקההגיע לו אדום היום לדעתי
לא התלהבתי. בכלל כל ההגנה שלנו לא ממש מלהיבה אותיוואלה אני ראיתי אותו יותר תוקף את הכדור, מנצח מאבקים, בכללי משחק יותר עם ביטחון.
בכל אופן עדיין צריך להוכיח שהוא ברמה.
כמו כל אוהד ממוצע פה בפורום.כתבתי פה במשחקים הראשונים שהמיקום שלו באמצע פוגע בו, ושצריך להזיז אותו ימינה ואת פדראו לאמצע.
זה קרה רק במחצית מול מכבי ת"א, וזה המשיך היום. וזה משפר אותו בצורה ניכרת.
היה המצטיין בחלק האחורי. לקח גול בטוח במחצית הראשונה. יצא גם כמה פעמים יפה קדימה(משחק הרגל שלו טוב משל פדראו)
העיקר אוזן שלח אותו הביתה אחרי מחצית(!).
לאוזן יש אג׳נדה נגד זרים, במיוחד אם הם של מכבי חיפה. הוא בונה נרטיב ואז הכל חייב להתיישר לפיו.כתבתי פה במשחקים הראשונים שהמיקום שלו באמצע פוגע בו, ושצריך להזיז אותו ימינה ואת פדראו לאמצע.
זה קרה רק במחצית מול מכבי ת"א, וזה המשיך היום. וזה משפר אותו בצורה ניכרת.
היה המצטיין בחלק האחורי. לקח גול בטוח במחצית הראשונה. יצא גם כמה פעמים יפה קדימה(משחק הרגל שלו טוב משל פדראו)
העיקר אוזן שלח אותו הביתה אחרי מחצית(!).
קשה לי להגיד את זה… ניב גבאי בתחילת המשחק בדיוק כמו בגביע הטוטו רק שהיה פה נבדל… פעם שניה כאשר חלף בריצה שלו עד לרחבה….הוא במגמת שיפור מהרגע שהוא הגיע לפה.
צריך לזכור שכל משחק בקו הגנה מתחלף, כולם זרים, קבוצה מופקרת הגנתית ולא מתואמת
צריך לתת לו זמן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!