Kaka אמר:https://www.transfermarkt.com/marek-papszun/profil/trainer/29618
ספורט 5 העתיקו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:https://www.transfermarkt.com/marek-papszun/profil/trainer/29618
זה דיווח בפולין. בדיווח שם כתוב שהוא רוצה להקדיש יותר זמן למשפחהKaka אמר:Kaka אמר:https://www.transfermarkt.com/marek-papszun/profil/trainer/29618
ספורט 5 העתיקו
NOSFERATU ZODD אמר:הקבוצה שלו משחקת סגור או פתוח?
כובע קש אמר:לא יודע אם הוא באמת מועמד אבל אני אוהב את הכיוון הזה, צריך לכוון למאמנים מליגות ברמה שלנו שזכו באליפויות או שאימנו קבוצות צמרת
greenguy אמר:זה בדיוק הפרופיל שאנחנו רוצים
Smurk אמר:הדיבור פולין זה שהוא אולי לוקח הפסקה ורוצה להקדיש זמן למשפחה
בכתבה שדווח שהוא מועמד אלינו כתוב שהוא רוצה להקדיש זמן למשפחה וראיתי כמה קשקושים של פולנים בטוויטר על אולי לקחת הפסקהכובע קש אמר:Smurk אמר:הדיבור פולין זה שהוא אולי לוקח הפסקה ורוצה להקדיש זמן למשפחה
איפה ראית?
אני קראתי שהוא אמר שהוא עוזב כי הוא רוצה אתגר חדש
Smurk אמר:בכתבה שדווח שהוא מועמד אלינו כתוב שהוא רוצה להקדיש זמן למשפחה וראיתי כמה קשקושים של פולנים בטוויטר על אולי לקחת הפסקהכובע קש אמר:Smurk אמר:הדיבור פולין זה שהוא אולי לוקח הפסקה ורוצה להקדיש זמן למשפחה
איפה ראית?
כובע קש אמר:Smurk אמר:בכתבה שדווח שהוא מועמד אלינו כתוב שהוא רוצה להקדיש זמן למשפחה וראיתי כמה קשקושים של פולנים בטוויטר על אולי לקחת הפסקהכובע קש אמר:איפה ראית?
The coach emphasizes that he does not intend to end his career. - Maybe I'll take up one more challenge, but I don't want to declare anything today. I just haven't thought about what to do next," he says. - Let's remember that I am still Raków's coach. I have to close this stage to think about the next one. The most important thing is yet to come. We'll talk on May 28 when the season ends.
זה ציטוט מכתבה שפורסמה בפולין.
הוא לא מדבר פה על הפסקה
Smurk אמר:כובע קש אמר:Smurk אמר:בכתבה שדווח שהוא מועמד אלינו כתוב שהוא רוצה להקדיש זמן למשפחה וראיתי כמה קשקושים של פולנים בטוויטר על אולי לקחת הפסקה
The coach emphasizes that he does not intend to end his career. - Maybe I'll take up one more challenge, but I don't want to declare anything today. I just haven't thought about what to do next," he says. - Let's remember that I am still Raków's coach. I have to close this stage to think about the next one. The most important thing is yet to come. We'll talk on May 28 when the season ends.
זה ציטוט מכתבה שפורסמה בפולין.
הוא לא מדבר פה על הפסקה
Papszun will receive an offer from Israel?
The coach assures that he is not leaving Częstochowa in connection with an offer from another club. There is a lot of talk about the fact that after a long period of intense work, he wants to relax and spend more time with his family.
מהדיווח האחרון שקישר אותנו כמועמד אלינו.
מה עם דראפיץ ובני לם אחי מאמנים התקפיים אני אומר לךApoc אמר:ואתם מדברים על רב"ש ועל כל מיני ליצנים
כאילו שאתם לא מבינים שאלברמן כבר איזה חצי שנה יודע שהוא צריך למצוא מאמן לקיץ
הרי כבר בתחילת העונה דיברו איתו בראיונות בפודקאסטים השונים על זה שהוא צריך להתכונן לעזיבה של בכר והוא אמר שהמערכת מוכנה
זה לא המערכת שהייתה פה פעם
Jerry אמר:קטע בדקתי עליו לפני כמה ימים, מאוד מחזיקים ממנו בפולין והוא עשה דרך מדהימה בראקוב, הם חושבים שהוא צריך להתקדם לליגה בכירה ויפתיע אותי אם יגיע לכאן