בנקודת זמן הזו אפשר לשפוט בעיקר על מה הגיע ומה הלך ופחות על מי, בגלל זה דירגתי כ6 כמו שאמרתי.אני חושב שעשו עבודה טובה עם השחרור של השחקנים (עם כוכבית כי אנחנו לא יודעים כמה שילמו להם) וזו כבר נקודה חיובית מאוד.
נכון לעכשיו נראה שפגעו בשני זרים בקישור ההתקפי, לא פגעו בצונאמי ויש סימן שאלה לגבי לונוויק ונובא.
בסך הכללי הייתי נותן לחלון הזה ציון 4.5-5 בעיקר בגלל סדרי עדיפויות לקויים מאוד, כשמהצד השני הצליחו לפגוע בזרים בשתי עמדות חשובות ולהיפטר מלא מעט שחקנים.
אין לי טענות לגבי ההשארה של פדראו. לשלם משכורת גבוהה של 9 חודשים לשחקן בשביל לשחרר אותו זה מוגזם, גם בגלל המחיר הכלכלי המיידי וגם בגלל השלכות הרוחב שתהיינה בעתיד. מצד שני, היה צריך להשאיל את דון ממזמן, וגם להביא קודם כל קשר 6, לפני הבלמים.
המבחן האמיתי יהיה האם מהשלד שיהיה פה בסוף העונה יהיה אפשר לבנות בקיץ סגל שיתמודד על האליפות, ואת זה רק הזמן יגיד.
אני לא ממהר לשפוט לגבי כל השאר. אני מסכים שהשלושה שציינת נראים בינגו אבל גם אתם צריך לחכות קצת ולראות גם מה קורה עם השארהתחזקנו בקישור ההתקפי ונחלשנו כמעט בכל השאר. ברוניניו גלזר וברזאו זו הסיבה שזה לא חלון של 1.
נו בסדר אם אתה מסרב להעריך יכולת של שחקנים שהגיעו כי עבר מעט זמן מאז שהגיעו אז אי אפשר באמת לדרג חלון.אני לא ממהר לשפוט לגבי כל השאר. אני מסכים שהשלושה שציינת נראים בינגו אבל גם אתם צריך לחכות קצת ולראות גם מה קורה עם השאר
מקבל.נו בסדר אם אתה מסרב להעריך יכולת של שחקנים שהגיעו כי עבר מעט זמן מאז שהגיעו אז אי אפשר באמת לדרג חלון.
הרי אתה יכול לקבוע שאתה מדרג על סמך לאילו עמדות הגיעו בלבד, אבל אם אנחנו צריכים שחקן בעמדה X אבל במקום להביא לשם מביאים שחקן לעמדה שיש לנו בה כבר שחקנים אבל הוא ברמת השרי/וואקמה וכאלה, אז מן הסתם שזה מטורף עבורנו ומאוד חיובי.
רוצה לומר אי אפשר באמת לדרג חלון בלי להתייחס גם ליכולת של השחקנים שהגיעו. אני בוחר להגיד שאני יודע מה היכולות בערך של לונוויק נובקוביץ וצונאמי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!