סיכום חלון העברות קיץ 26

מה הציון שלכם לחלון ההעברות?

• סך המצביעים
    18
חושב שציון 6 זה סבבה.
הגנה לא השתפרה, היינו גרועים שנה שעברה שירמקוב טישטש לפעמים - גלזר שקול לו,
אבל עדיין חסר קשר אחורי אמיתי (כבר כמה שנים).
כן יש לנו ברורוניו ונראה שברזאו יעשו את ההבדל בהתקפה
נובאקוביץ עוד לא ברור מה נקבל ממנו.

אני חושב שעשו עבודה טובה עם השחרור של השחקנים (עם כוכבית כי אנחנו לא יודעים כמה שילמו להם) וזו כבר נקודה חיובית מאוד.
נכון לעכשיו נראה שפגעו בשני זרים בקישור ההתקפי, לא פגעו בצונאמי ויש סימן שאלה לגבי לונוויק ונובא.

בסך הכללי הייתי נותן לחלון הזה ציון 4.5-5 בעיקר בגלל סדרי עדיפויות לקויים מאוד, כשמהצד השני הצליחו לפגוע בזרים בשתי עמדות חשובות ולהיפטר מלא מעט שחקנים.

אין לי טענות לגבי ההשארה של פדראו. לשלם משכורת גבוהה של 9 חודשים לשחקן בשביל לשחרר אותו זה מוגזם, גם בגלל המחיר הכלכלי המיידי וגם בגלל השלכות הרוחב שתהיינה בעתיד. מצד שני, היה צריך להשאיל את דון ממזמן, וגם להביא קודם כל קשר 6, לפני הבלמים.

המבחן האמיתי יהיה האם מהשלד שיהיה פה בסוף העונה יהיה אפשר לבנות בקיץ סגל שיתמודד על האליפות, ואת זה רק הזמן יגיד.
בנקודת זמן הזו אפשר לשפוט בעיקר על מה הגיע ומה הלך ופחות על מי, בגלל זה דירגתי כ6 כמו שאמרתי.

הם רואים עומס בקישור (גם בכר וגם רפאלוב אמרו את זה) ועם כל זה שאני חושב שחסר פה קשר 6, אני לא חושב שהקישור שלנו כזה גרוע כמו שמתארים אותו כמו שהוא מוצב לא נכון על המגרש.

צריך לזכור שאומנם לא הגיע 6 כמו שאמרת אבל כן הגיע ירין לוי שהוא כביכול שחקן צעיר שעשה שנתיים בסהכ טובות בבית״ר ירושלים והוא שחקן נבחרת (אומנם חזר כמושאל אז פחות נוטים להתייחס לזה אבל זה כן סוג של רכש כביכול).

בגלל זה אני יותר נוטה ל6 בציון שלי ולא ל5.

עדיין קשה לי עם הישארות של פדראו למרות מה שאמרת, בהתחשב בעובדה שכן יכולנו להיעזר במגן שמאלי טבעי על חשבונו אפילו בעסקה של השאלה עם אופציה או חוזה לעונה עם אופציה וזה שעדיין למרות הכל יש בעיות במחליפים בעמדות מסוימות אבל כמו שאמרת, אי אפשר לטפל בהכל בחלון אחד.

זה שלא הגיע 6 לא אומר שהחלון אוטומטית בציון 4

התחזקנו בקישור ההתקפי ונחלשנו כמעט בכל השאר. ברוניניו גלזר וברזאו זו הסיבה שזה לא חלון של 1.
אני לא ממהר לשפוט לגבי כל השאר. אני מסכים שהשלושה שציינת נראים בינגו אבל גם אתם צריך לחכות קצת ולראות גם מה קורה עם השאר

אני לא ממהר לשפוט לגבי כל השאר. אני מסכים שהשלושה שציינת נראים בינגו אבל גם אתם צריך לחכות קצת ולראות גם מה קורה עם השאר
נו בסדר אם אתה מסרב להעריך יכולת של שחקנים שהגיעו כי עבר מעט זמן מאז שהגיעו אז אי אפשר באמת לדרג חלון.
הרי אתה יכול לקבוע שאתה מדרג על סמך לאילו עמדות הגיעו בלבד, אבל אם אנחנו צריכים שחקן בעמדה X אבל במקום להביא לשם מביאים שחקן לעמדה שיש לנו בה כבר שחקנים אבל הוא ברמת השרי/וואקמה וכאלה, אז מן הסתם שזה מטורף עבורנו ומאוד חיובי.

רוצה לומר אי אפשר באמת לדרג חלון בלי להתייחס גם ליכולת של השחקנים שהגיעו. אני בוחר להגיד שאני יודע מה היכולות בערך של לונוויק נובקוביץ וצונאמי.

נו בסדר אם אתה מסרב להעריך יכולת של שחקנים שהגיעו כי עבר מעט זמן מאז שהגיעו אז אי אפשר באמת לדרג חלון.
הרי אתה יכול לקבוע שאתה מדרג על סמך לאילו עמדות הגיעו בלבד, אבל אם אנחנו צריכים שחקן בעמדה X אבל במקום להביא לשם מביאים שחקן לעמדה שיש לנו בה כבר שחקנים אבל הוא ברמת השרי/וואקמה וכאלה, אז מן הסתם שזה מטורף עבורנו ומאוד חיובי.

רוצה לומר אי אפשר באמת לדרג חלון בלי להתייחס גם ליכולת של השחקנים שהגיעו. אני בוחר להגיד שאני יודע מה היכולות בערך של לונוויק נובקוביץ וצונאמי.
מקבל.

בגלל זה קצת קשה לי לדרג בשלב הזה של החלון כי זה מאוד משתנה.

ניסיתי להתרכז בעיקר על העמדות שחוזקו כרגע

חזרה
למעלה