ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:מבחינתי הוא האשם עם דגו היה חוטף כזו תבוסה היו בועטים אותו.
ביינתים לא רואה שום ערך מוסף מאז שהגיע
הסגל שהיה לו שהגיע אלינו בקדנציה הקודמת היה חלש בהרבה.
אני מדבר על הסגל שפתח את העונה ההיא, היה לו הגנה של סאן מאבוקה וחבשי, ובלי ספסל בכלל.Daniel123 אמר:Hulk אמר:מבחינתי הוא האשם עם דגו היה חוטף כזו תבוסה היו בועטים אותו.
ביינתים לא רואה שום ערך מוסף מאז שהגיע
הסגל שהיה לו שהגיע אלינו בקדנציה הקודמת היה חלש בהרבה.
היה לו את שרי, ורוקאביצה וחזיזה בשיא וגם אצילי שהגיע בינואר.
עכשיו אין 10 ברמה של שרי וחזיזה אחרי עונה שלמה ללא כדורגל וככה זה נראה.
סונדגרן רואים שאין לו חשק לשחק פה ובלי קשר שחקן אוברייטד.
Shocking4U אמר:יש לי וויבים לא טובים עליו מאז שחזר. משהו באנרגיות שלו מרגיש לא נכון. מרגיש שהוא הגיע לפה כברירת מחדל. מקווה שאתבדה
זה בעיה שיש שוער לא מספיק טוב שמשחק כי הבעלים אוהב אותוHulk אמר:כן כאילו כיוף היה הבעיה היום..
הבעיה הייתה ונשארה העדר כנפיים, כל פעם נתקעים ומגביהים כדורים כי אין שחקנים דינמיים ועם דריבל, אנחנו שקופים ברמות
הפסדת היום בגללו? מה יותר נחוץ לקבוצה שוער או שחקן כנף?Shocking4U אמר:זה בעיה שיש שוער לא מספיק טוב שמשחק כי הבעלים אוהב אותוHulk אמר:כן כאילו כיוף היה הבעיה היום..
הבעיה הייתה ונשארה העדר כנפיים, כל פעם נתקעים ומגביהים כדורים כי אין שחקנים דינמיים ועם דריבל, אנחנו שקופים ברמות
גם אם מודחים מאירופה, אפשר וצריך להביא 3 שחקנים ויש לך חודש עד הליגה ובלי כל הטיסות והבלאגן של אירופה על הראש.Ganjot אמר:לדעתי הקהל הולך לאבד סבלנות מהר מאוד.
זה לא עניין של הפסד או הדחה, זה עניין שאין פה כדורגל ואין פה סבלנות לסבול עוד עונה של כדורגל משעמם עם 5 בהגנה, בלי משחק אגפים ובלי שחקנים שאשכרה בא לך לבוא למגרש לראות אותם.
מקווה בשבילו שיצליח לתקן בזמן שנשאר (אני סקפטי, לדעתי מאוחר מדי לתקן את הקיץ הזה בחודש אחד ולעבוד בלחץ). לא מונפץ בכלל שהוא לא מסיים פה עונה..תבוסה אחת למכבי תא, משהו שמאוד יכול לקרות לאור פערי האיכות בסגלים, ולא תהיה דרך חזור מבחינת בכר.
מזכיר לי את הדיבורים פה ובפורום הישן מכל קיץ כשלון שהיה פה.KevinDurant אמר:גם אם מודחים מאירופה, אפשר וצריך להביא 3 שחקנים ויש לך חודש עד הליגה ובלי כל הטיסות והבלאגן של אירופה על הראש.Ganjot אמר:לדעתי הקהל הולך לאבד סבלנות מהר מאוד.
זה לא עניין של הפסד או הדחה, זה עניין שאין פה כדורגל ואין פה סבלנות לסבול עוד עונה של כדורגל משעמם עם 5 בהגנה, בלי משחק אגפים ובלי שחקנים שאשכרה בא לך לבוא למגרש לראות אותם.
מקווה בשבילו שיצליח לתקן בזמן שנשאר (אני סקפטי, לדעתי מאוחר מדי לתקן את הקיץ הזה בחודש אחד ולעבוד בלחץ). לא מונפץ בכלל שהוא לא מסיים פה עונה..תבוסה אחת למכבי תא, משהו שמאוד יכול לקרות לאור פערי האיכות בסגלים, ולא תהיה דרך חזור מבחינת בכר.
אפשר לצאת למחנה אימונים נוסף או משהו בסגנון ולחבר את הקבוצה אבל קודם כל צריך להנחית את ה3 שחקנים שכולם יודעים שצריך כבר מינואר
אתה צודק, אני מסכים אתך בכל מילה (אני גם לא קונה את החרטא הזאת שבסוף החלון יש יותר מציאות ושחקנים נופלים ושטויות כאלה).Ganjot אמר:מזכיר לי את הדיבורים פה ובפורום הישן מכל קיץ כשלון שהיה פה.KevinDurant אמר:גם אם מודחים מאירופה, אפשר וצריך להביא 3 שחקנים ויש לך חודש עד הליגה ובלי כל הטיסות והבלאגן של אירופה על הראש.Ganjot אמר:לדעתי הקהל הולך לאבד סבלנות מהר מאוד.
אפשר לצאת למחנה אימונים נוסף או משהו בסגנון ולחבר את הקבוצה אבל קודם כל צריך להנחית את ה3 שחקנים שכולם יודעים שצריך כבר מינואר
בוא נודה באמת, ידעו מינואר שנצטרך פה שחקני אגף, לבכר היה לפחות חודשיים וחצי לעבוד על זה ועדיין הגעת למשחק ראשון באירופה בלי שום רכש.
אז עכשיו, אחרי שאתה מודח מאירופה, תצליח להביא לפה 3 שחקנים ברמה שיחזקו אותך?
בחייאת, עונה שעברה מה שהצלחת להביא לפלייאוף ליגת האלופות זה שימיץ, ושואו שלא יכל לשחק שם.
הם חסרי מושג, תקועים על הנהואל הזה כבר חודשיים כאילו אין שום שחקן אחר בעולם, כאילו אין אפריקאים בשקל וחצי שאפשר להביא לפה. הם לא יודעים לעשות רכש, אז מה ישתנה במהלך החודש הקרוב?