• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הסגל לא פחות טוב מעונה שעברה עם כל הכבוד לחליאלי.
מאז העזיבה של שרי אין מישהו שיכול לסחוב את הקבוצה על הגב כשלא הולך וזה כל ההבדל לדעתי.

Smile אמר:
מאז העזיבה של שרי אין מישהו שיכול לסחוב את הקבוצה על הגב כשלא הולך וזה כל ההבדל לדעתי.
כרגע אתה בלי שון וסק בלי קשר לחלאיילי ובעיקר עם הרבה שובע בקבוצה.

אם לא נותנים לו את הכלים ואת הסגל שהוא רוצה שילך הביתה, שיפסיקו עם השטויות האלה.

מאז העזיבה של אצילי והפציעה של חזיזה יש לנו בעיה ענקית בכנף ולא עשו עם זה שום דבר, כדורגל משחקים מהאגפים ועם שחקני כנף וראינו את המשמעות של מילסון במכבי תא ועוד מיליון ואחד מקרים.

אוהב את ברק
אבל שיתחיל להתעסק בכדורגל ולא בלהיות רוקסטאר
עם כל הכבוד לנושא החשוב זה נראה כאילו הוא מתכונן יותר למסיבות עיתונאים מלמשחקים. שחרר רגע מכל הנאומים ומסרים לאומה ותבנה קבוצת כדורגל

אני לא יודע מה יותר גרוע. שבכר מעתיק מערכים מדגו או שדגו מעתיק מבכר.
שחק 4-3-3 פשוט. סונדגרן שימיץ סירוטה קורנו גאבר עלי דיא חג'ג' חזיזה דין דוד.
אם היה משחק ככה אתמול כל המשחק ועושה חילופים בזמן ובמיוחד כששחקנים מתעייפים לא היינו מפסידים.
אבל חייבים להתחכם עם ה-5-3-2 הזה ולשנות מערכים תוך כדי משחק ולשים את חג'ג' בצד ימין וגם לא לפתוח איתו שהוא שחקן הכנף הכי טוב שלנו (לצערי זו המציאות).

אליאור אמר:
אם היה משחק ככה אתמול כל המשחק ועושה חילופים בזמן ובמיוחד כששחקנים מתעייפים לא היינו מפסידים.
אבל חייבים להתחכם עם ה-5-3-2 הזה ולשנות מערכים תוך כדי משחק ולשים את חג'ג' בצד ימין וגם לא לפתוח איתו שהוא שחקן הכנף הכי טוב שלנו (לצערי זו המציאות).

אם היה משחק ככה ומפסיד, אפילו 1-0, היו אומרים ביזיון ואיך לא שיחק 4-4-2 יהלום כי אין לו כנפיים. יאלה עם השטויות.
רוקסטאר, לא הכין את הקבוצה.. איזה בולשיט. אין לי ספק שהוא בלחץ עצום. הציפיות הגבוהות ואחרי הכישלון בכוכב.
נראה לכם שהוא מזלזל? או ששכח לאמן?
ההשפעה שלו על המשחק נמוכה, כמו לכל מאמן. הוא לא יודע יותר או מבין יותר או מסוגל להקרין את תבונת הכדורגל שלו לשחקנים מאחרים כמו מימר או ברדה. בגלל זה אתם נתפסים לראיונות אחרי משחקים ושטויות מהסוג הזה.
התחבר לסבאח משחק בזמן הלא נכון מבחינת מכבי ולהפך. האקראיות הזאת קורית ותמשיך לקרות לכולם.

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
כרגע אתה בלי שון וסק בלי קשר לחלאיילי ובעיקר עם הרבה שובע בקבוצה.

אם לא נותנים לו את הכלים ואת הסגל שהוא רוצה שילך הביתה, שיפסיקו עם השטויות האלה.

מאז העזיבה של אצילי והפציעה של חזיזה יש לנו בעיה ענקית בכנף ולא עשו עם זה שום דבר, כדורגל משחקים מהאגפים ועם שחקני כנף וראינו את המשמעות של מילסון במכבי תא ועוד מיליון ואחד מקרים.

שחקנים משחקים לא טוב. אומרים שובע. כאילו שלא מספיק צק של חצי מליון יורו והאהבה למשחק בשביל לשחק.
תמיד יש הסבר

אליאור אמר:
חג'ג' וחזיזה לא מסוגלים לעשות יותר מ60 דק' ואז מה עושים?

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

חילופים

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

חילופים
סיטואציה מאוד לא אידיאלית למשחק באירופה.

אבל באופן כללי אני מסכים אתך שההרכב שפתח לא מתאים. אי אפשר לשחק עם 3 בלמים ולשחק עם ג'אבר ומוחמד. יותר מדי

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

חילופים
סיטואציה מאוד לא אידיאלית למשחק באירופה.

אבל באופן כללי אני מסכים אתך שההרכב שפתח לא מתאים. אי אפשר לשחק עם 3 בלמים ולשחק עם ג'אבר ומוחמד. יותר מדי

עם הסגל הקיים אתה יכול להגיע במצב אידיאלי למשחק? יש לך שלושה שחקני כנף ששניים מהם צריכים לשחק כדי ששנעלה במערך נורמלי ואחד הם צריך להיות חג'ג' אז תבחר אחד מבין חזיזה או סייף וזהו. זה מה יש.

איזה מצחיק יש תהליך דגוזציה בכל מיני רשתות ומקומות,
אוהדים הזויים
יפה שזה לא גלש לפורום בכלל

לא מבין את בכר. זה כל כך לא מתאים לו לשבת ולשתוק. הבעיות הרבה יותר חמורות משון וסק. אז קיבל את אזולאי ( שזה מבורך ומוצדק). מה עם שחקני אגף? איך זה יכול להיות שאנו רק עם שניים שגם הם בספק?

dyarok אמר:
silvas אמר:
נו ועכשיו?
בכר מלך?

ניהול משחק מזעזע.
בחירת בועטים מזעזעת.
ניהול משחק מזעזע? כל חילוף היה במקום ונתן פירות, ההרכב היה טוב והיה היום בעיקר הרבה חוסר מזל.

הוא לא אשם שסירוטה עושה דריבל בתוך הרחבה ומאבד ושכיוף מקבל בין הרגליים מטווח 0 ושימיץ' מאבד כדור בצורה רכה מאוד שהוא לא בעמדה.

בעטנו היום 42 פעמים לשער והיריבה בעטה 4 פעמים למסגרת. קשה לי לבוא אליו בתלונות היום.

KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
silvas אמר:
נו ועכשיו?
בכר מלך?

ניהול משחק מזעזע.
בחירת בועטים מזעזעת.
ניהול משחק מזעזע? כל חילוף היה במקום ונתן פירות, ההרכב היה טוב והיה היום בעיקר הרבה חוסר מזל.

הוא לא אשם שסירוטה עושה דריבל בתוך הרחבה ומאבד ושכיוף מקבל בין הרגליים מטווח 0 ושימיץ' מאבד כדור בצורה רכה מאוד שהוא לא בעמדה.

בעטנו היום 42 פעמים לשער והיריבה בעטה 4 פעמים למסגרת. קשה לי לבוא אליו בתלונות היום.

++++
משחק קודם כשלון
המשחק הזה היה מצוין, הדבר היחיד שאפשר להעיר עליו זה בחירת הבועטים בפנדלים (סבע פצוע? קני?)

KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
silvas אמר:
נו ועכשיו?
בכר מלך?

ניהול משחק מזעזע.
בחירת בועטים מזעזעת.

המחליפים נכנסו טוב, אבל רב הזמן זה היה 1 תמורת 1.
כשהם השוו ל 1-1 התמהמה עם החילופים.
כשקורנו נפצע חיכה עם החילוף של סייף, ואז גם סבע נפצע ובעצם שיחקנו עם 9 שחקנים.
בחירת הבועטים - איומה- אסור היה לתת לסבע לבעוט, ופיירו בפנדל זה יחס 1.05 להחטאה.
על הטעויות של הבלמים וה"שוער" - לתלוש שערות, לא עליו.

מקווה שלליגה הגנה תקבל פחות גולים קלים כמו שנה שעברה,ובכר יסדר את הגנה,לא יודע מה צריך לפתוח בהרכב

חזרה
למעלה