ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרגע אתה בלי שון וסק בלי קשר לחלאיילי ובעיקר עם הרבה שובע בקבוצה.Smile אמר:הסגל לא פחות טוב מעונה שעברה עם כל הכבוד לחליאלי.
מאז העזיבה של שרי אין מישהו שיכול לסחוב את הקבוצה על הגב כשלא הולך וזה כל ההבדל לדעתי.
אליאור אמר:אני לא יודע מה יותר גרוע. שבכר מעתיק מערכים מדגו או שדגו מעתיק מבכר.
שחק 4-3-3 פשוט. סונדגרן שימיץ סירוטה קורנו גאבר עלי דיא חג'ג' חזיזה דין דוד.
אם היה משחק ככה אתמול כל המשחק ועושה חילופים בזמן ובמיוחד כששחקנים מתעייפים לא היינו מפסידים.
אבל חייבים להתחכם עם ה-5-3-2 הזה ולשנות מערכים תוך כדי משחק ולשים את חג'ג' בצד ימין וגם לא לפתוח איתו שהוא שחקן הכנף הכי טוב שלנו (לצערי זו המציאות).
KevinDurant אמר:כרגע אתה בלי שון וסק בלי קשר לחלאיילי ובעיקר עם הרבה שובע בקבוצה.Smile אמר:הסגל לא פחות טוב מעונה שעברה עם כל הכבוד לחליאלי.
מאז העזיבה של שרי אין מישהו שיכול לסחוב את הקבוצה על הגב כשלא הולך וזה כל ההבדל לדעתי.
אם לא נותנים לו את הכלים ואת הסגל שהוא רוצה שילך הביתה, שיפסיקו עם השטויות האלה.
מאז העזיבה של אצילי והפציעה של חזיזה יש לנו בעיה ענקית בכנף ולא עשו עם זה שום דבר, כדורגל משחקים מהאגפים ועם שחקני כנף וראינו את המשמעות של מילסון במכבי תא ועוד מיליון ואחד מקרים.
חג'ג' וחזיזה לא מסוגלים לעשות יותר מ60 דק' ואז מה עושים?אליאור אמר:אני לא יודע מה יותר גרוע. שבכר מעתיק מערכים מדגו או שדגו מעתיק מבכר.
אם היה משחק ככה אתמול כל המשחק ועושה חילופים בזמן ובמיוחד כששחקנים מתעייפים לא היינו מפסידים.
אבל חייבים להתחכם עם ה-5-3-2 הזה ולשנות מערכים תוך כדי משחק ולשים את חג'ג' בצד ימין וגם לא לפתוח איתו שהוא שחקן הכנף הכי טוב שלנו (לצערי זו המציאות).
KevinDurant אמר:חג'ג' וחזיזה לא מסוגלים לעשות יותר מ60 דק' ואז מה עושים?אליאור אמר:אני לא יודע מה יותר גרוע. שבכר מעתיק מערכים מדגו או שדגו מעתיק מבכר.
סיטואציה מאוד לא אידיאלית למשחק באירופה.אליאור אמר:KevinDurant אמר:חג'ג' וחזיזה לא מסוגלים לעשות יותר מ60 דק' ואז מה עושים?אליאור אמר:אני לא יודע מה יותר גרוע. שבכר מעתיק מערכים מדגו או שדגו מעתיק מבכר.
חילופים
KevinDurant אמר:סיטואציה מאוד לא אידיאלית למשחק באירופה.אליאור אמר:KevinDurant אמר:חג'ג' וחזיזה לא מסוגלים לעשות יותר מ60 דק' ואז מה עושים?
חילופים
אבל באופן כללי אני מסכים אתך שההרכב שפתח לא מתאים. אי אפשר לשחק עם 3 בלמים ולשחק עם ג'אבר ומוחמד. יותר מדי
ניהול משחק מזעזע? כל חילוף היה במקום ונתן פירות, ההרכב היה טוב והיה היום בעיקר הרבה חוסר מזל.dyarok אמר:
KevinDurant אמר:ניהול משחק מזעזע? כל חילוף היה במקום ונתן פירות, ההרכב היה טוב והיה היום בעיקר הרבה חוסר מזל.dyarok אמר:
הוא לא אשם שסירוטה עושה דריבל בתוך הרחבה ומאבד ושכיוף מקבל בין הרגליים מטווח 0 ושימיץ' מאבד כדור בצורה רכה מאוד שהוא לא בעמדה.
בעטנו היום 42 פעמים לשער והיריבה בעטה 4 פעמים למסגרת. קשה לי לבוא אליו בתלונות היום.
KevinDurant אמר:ניהול משחק מזעזע? כל חילוף היה במקום ונתן פירות, ההרכב היה טוב והיה היום בעיקר הרבה חוסר מזל.dyarok אמר:
הוא לא אשם שסירוטה עושה דריבל בתוך הרחבה ומאבד ושכיוף מקבל בין הרגליים מטווח 0 ושימיץ' מאבד כדור בצורה רכה מאוד שהוא לא בעמדה.
בעטנו היום 42 פעמים לשער והיריבה בעטה 4 פעמים למסגרת. קשה לי לבוא אליו בתלונות היום.