• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Hulk אמר:
מבחינתי הוא האשם עם דגו היה חוטף כזו תבוסה היו בועטים אותו.
ביינתים לא רואה שום ערך מוסף מאז שהגיע
הסגל שהיה לו שהגיע אלינו בקדנציה הקודמת היה חלש בהרבה.

היה לו את שרי, ורוקאביצה וחזיזה בשיא וגם אצילי שהגיע בינואר.
עכשיו אין 10 ברמה של שרי וחזיזה אחרי עונה שלמה ללא כדורגל וככה זה נראה.
סונדגרן רואים שאין לו חשק לשחק פה ובלי קשר שחקן אוברייטד.

צריכים לצאת למחנה אימונים נוסף. עם יריבות נורמליות הפעם.

מההכנות הכי גרועות לעונה שראיתי ממאמן של מכבי חיפה
שיתבייש

Daniel123 אמר:
Hulk אמר:
מבחינתי הוא האשם עם דגו היה חוטף כזו תבוסה היו בועטים אותו.
ביינתים לא רואה שום ערך מוסף מאז שהגיע
הסגל שהיה לו שהגיע אלינו בקדנציה הקודמת היה חלש בהרבה.

היה לו את שרי, ורוקאביצה וחזיזה בשיא וגם אצילי שהגיע בינואר.
עכשיו אין 10 ברמה של שרי וחזיזה אחרי עונה שלמה ללא כדורגל וככה זה נראה.
סונדגרן רואים שאין לו חשק לשחק פה ובלי קשר שחקן אוברייטד.
אני מדבר על הסגל שפתח את העונה ההיא, היה לו הגנה של סאן מאבוקה וחבשי, ובלי ספסל בכלל.
סונדגרן מסכים, פיינגולד מבחינתי צריך לפתוח שיחזור סונדגרן מאז הפציעה מול קש לא דומה לעצמו ומאוד בינוני.

יש לי וויבים לא טובים עליו מאז שחזר. משהו באנרגיות שלו מרגיש לא נכון. מרגיש שהוא הגיע לפה כברירת מחדל. מקווה שאתבדה

Shocking4U אמר:
יש לי וויבים לא טובים עליו מאז שחזר. משהו באנרגיות שלו מרגיש לא נכון. מרגיש שהוא הגיע לפה כברירת מחדל. מקווה שאתבדה

לתחושתי ואך ורק לתחושתי הוא יותר מוגבל בהחלטות על הסגל מהעונות הקודמות.
לא רואה מצב שכיוף פותח עונה כשוער ראשון אם זה נתון אך ורק להחלטה שלו.

כן כאילו כיוף היה הבעיה היום..
הבעיה הייתה ונשארה העדר כנפיים, כל פעם נתקעים ומגביהים כדורים כי אין שחקנים דינמיים ועם דריבל, אנחנו שקופים ברמות

Hulk אמר:
הבעיה הייתה ונשארה העדר כנפיים, כל פעם נתקעים ומגביהים כדורים כי אין שחקנים דינמיים ועם דריבל, אנחנו שקופים ברמות
זה בעיה שיש שוער לא מספיק טוב שמשחק כי הבעלים אוהב אותו

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
זה בעיה שיש שוער לא מספיק טוב שמשחק כי הבעלים אוהב אותו
הפסדת היום בגללו? מה יותר נחוץ לקבוצה שוער או שחקן כנף?
לקחו פה אליפויות עם שוערים חלשים כמו משפתי, חיימוב, גורש, אבל בחיים לא ראיתי אלופה בישראל שאין לה שחקן אחד מהיר עם דריבל בסגל..

תסלחו לי אבל בכר הוא האשם הבלעדי באיך שנראתה הקבוצה היום.
ולכל אלה שיגידו אין כנפיים אין רכש, זו בדיוק אותה קבוצה שסיימה את העונה הקודמת מינוס חלאילי.
ולא נראה לי שחלאילי בהרכב היה שווה פה ניצחון היום.
הכנה מזעזעת של הקבוצה, תגובה מאוחרת בחילופים, הרכב אפור שלא מסוגל לייצר כלום חוץ מהרמות חסרות תכלית לרחבה.
לא ברור לי אם זה היה 4-4-2 או איזה משהו מוזר אחר.
ציוות של ג'אבר ועלי ביחד מספיק כדי לחפות בהגנה מול קבוצה נחותה בהרבה.
תפתח עם סבע ותן לליאור להיכנס דקה 70.
דין נראה כמו הצל של עצמו? תעביר את סבע לעמדה הזו
דניאל מסריח את הדשא תעלה את אלימלך במקום.
גם הניסיונות לשינוי קרו מאוחר מידי והחילופים שלו רק בילגנו את המערך עוד יותר.

בשורה התחתונה אני סקפטי מאוד לגבי ההמשך.

מה הקשר שהוא מעלה בסוף את שחקנים שהוא אפילו לא לקח למחנה אימון כי אמר להם שהוא לא בונה עליהם לסגל?

זה שאין לו שחקני כנף זה לא תירוץ ליכולת אתמול, ההפסד הזה הוא בעיקר עליו.

בסוף כדורגל משחקים ומנצחים מהאגפים וגם אצל דגו השטיק הזה של להימנע ממשחק אגפים לא עבד בסוף.

אתמול הפסדנו מהכנפיים, ספרד לקחה יורו עם הכנפיים.

לגבי הצבת השחקנים הראשונית והמערך כבר אמרתי נגד ב''ש שזה לא מתאים, אי אפשר לשחק כדורגל עם שלושה בלמים וצמד באמצע כמו ג'אבר ומוחמד ועוד עם ההוראה של ג'אבר לדחוף קדימה, זה מנוון את הקבוצה

לדעתי הקהל הולך לאבד סבלנות מהר מאוד.
זה לא עניין של הפסד או הדחה, זה עניין שאין פה כדורגל ואין פה סבלנות לסבול עוד עונה של כדורגל משעמם עם 5 בהגנה, בלי משחק אגפים ובלי שחקנים שאשכרה בא לך לבוא למגרש לראות אותם.
מקווה בשבילו שיצליח לתקן בזמן שנשאר (אני סקפטי, לדעתי מאוחר מדי לתקן את הקיץ הזה בחודש אחד ולעבוד בלחץ). לא מונפץ בכלל שהוא לא מסיים פה עונה..תבוסה אחת למכבי תא, משהו שמאוד יכול לקרות לאור פערי האיכות בסגלים, ולא תהיה דרך חזור מבחינת בכר.

Ganjot אמר:
זה לא עניין של הפסד או הדחה, זה עניין שאין פה כדורגל ואין פה סבלנות לסבול עוד עונה של כדורגל משעמם עם 5 בהגנה, בלי משחק אגפים ובלי שחקנים שאשכרה בא לך לבוא למגרש לראות אותם.
מקווה בשבילו שיצליח לתקן בזמן שנשאר (אני סקפטי, לדעתי מאוחר מדי לתקן את הקיץ הזה בחודש אחד ולעבוד בלחץ). לא מונפץ בכלל שהוא לא מסיים פה עונה..תבוסה אחת למכבי תא, משהו שמאוד יכול לקרות לאור פערי האיכות בסגלים, ולא תהיה דרך חזור מבחינת בכר.
גם אם מודחים מאירופה, אפשר וצריך להביא 3 שחקנים ויש לך חודש עד הליגה ובלי כל הטיסות והבלאגן של אירופה על הראש.

אפשר לצאת למחנה אימונים נוסף או משהו בסגנון ולחבר את הקבוצה אבל קודם כל צריך להנחית את ה3 שחקנים שכולם יודעים שצריך כבר מינואר

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
גם אם מודחים מאירופה, אפשר וצריך להביא 3 שחקנים ויש לך חודש עד הליגה ובלי כל הטיסות והבלאגן של אירופה על הראש.

אפשר לצאת למחנה אימונים נוסף או משהו בסגנון ולחבר את הקבוצה אבל קודם כל צריך להנחית את ה3 שחקנים שכולם יודעים שצריך כבר מינואר
מזכיר לי את הדיבורים פה ובפורום הישן מכל קיץ כשלון שהיה פה.
בוא נודה באמת, ידעו מינואר שנצטרך פה שחקני אגף, לבכר היה לפחות חודשיים וחצי לעבוד על זה ועדיין הגעת למשחק ראשון באירופה בלי שום רכש.
אז עכשיו, אחרי שאתה מודח מאירופה, תצליח להביא לפה 3 שחקנים ברמה שיחזקו אותך?
בחייאת, עונה שעברה מה שהצלחת להביא לפלייאוף ליגת האלופות זה שימיץ, ושואו שלא יכל לשחק שם.
הם חסרי מושג, תקועים על הנהואל הזה כבר חודשיים כאילו אין שום שחקן אחר בעולם, כאילו אין אפריקאים בשקל וחצי שאפשר להביא לפה. הם לא יודעים לעשות רכש, אז מה ישתנה במהלך החודש הקרוב?

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:

מזכיר לי את הדיבורים פה ובפורום הישן מכל קיץ כשלון שהיה פה.
בוא נודה באמת, ידעו מינואר שנצטרך פה שחקני אגף, לבכר היה לפחות חודשיים וחצי לעבוד על זה ועדיין הגעת למשחק ראשון באירופה בלי שום רכש.
אז עכשיו, אחרי שאתה מודח מאירופה, תצליח להביא לפה 3 שחקנים ברמה שיחזקו אותך?
בחייאת, עונה שעברה מה שהצלחת להביא לפלייאוף ליגת האלופות זה שימיץ, ושואו שלא יכל לשחק שם.
הם חסרי מושג, תקועים על הנהואל הזה כבר חודשיים כאילו אין שום שחקן אחר בעולם, כאילו אין אפריקאים בשקל וחצי שאפשר להביא לפה. הם לא יודעים לעשות רכש, אז מה ישתנה במהלך החודש הקרוב?
אתה צודק, אני מסכים אתך בכל מילה (אני גם לא קונה את החרטא הזאת שבסוף החלון יש יותר מציאות ושחקנים נופלים ושטויות כאלה).

אולי הבומבה שקיבלו פה לפנים שחשבו שהסגל הזה (שפחות טוב ממה שהיה פה שנה שעברה) יספיק.

חזרה
למעלה