• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יותר מזל משכל. לא יודע מה הוא חושב שהוא מרוויח בהרכבים המוגזמים שלו.

הרכב טוב ולדעתי במחצית הראשונה נראנו יותר טוב מבמחצית השנייה ששם החילופים פחות עזרו והקבוצה עצמה נכנסה למגננה מיותרת
ב"ש לא הגיעו למצב של ממש מול השער שלנו, אנחנו כן היינו צריכים להגיע להרבה יותר מצבים

אני חושב שבכר לקח הימור שהיה עובד, אם השחקנים היו יותר מפוקסים.
היו לנו הזדמנויות לצאת להתקפות, אבל היו יותר מדי איבודי כדור שטותיים והחלקות אקראיות על הדשא.
בכל מקרה, גם כשראו שזה לא עובד ידעו להראות אופי ולצאת עם הניצחון.
וזה באמת העיקר היום.

האתגר הבא בשלישי לא פחות חשוב, יאלה תן לנו את זה!

בפעם האחרונה שהיינו בבלומפילד הוא שוב עלה עם הרכב שערורייתי שעלה לנו ב 3 בראש ובנס לא 5.
מקווה שהוא למד את הלקח

shayhagai אמר:
בפעם האחרונה שהיינו בבלומפילד הוא שוב עלה עם הרכב שערורייתי שעלה לנו ב 3 בראש ובנס לא 5.
מקווה שהוא למד את הלקח
"שערורייתי"

היו מלא חוסרים משמעותיים וגם הפעם יהיו לא מעט כאלה, לא פשוט

בדיוק. אנחנו תמיד מגיעים עם חוסרים מולם. הפעם קורנו שהוא מעמודי התווך, ואבופאני שאין לנו יותר מדי קשרים חוץ ממנו.
מה שכן בלי אבופאני שיקבל את האדום בנוהל אז לפחות גם זה משהו.
נקווה שגולדברג ועלי מוחמד יהיו כשירים לפתוח.

Apoc אמר:
בדיוק. אנחנו תמיד מגיעים עם חוסרים מולם. הפעם קורנו שהוא מעמודי התווך, ואבופאני שאין לנו יותר מדי קשרים חוץ ממנו.
במשחק הקודם היינו בלי סונדגרן, בלי קורנו ובלי חזיזה וגם בלי ג'וש וג'אבר ואולי פספסתי עוד מישהו

קורנו זה חסרון, אבל לדעתי קרעו את פאני היום, כדי להרוויח את מוחמד + ג'אבר לשלישי בהרכב הפותח.

במידה וגולדברג כשיר, מי עוד חסר חוץ מפאני וקורנו ?

אני מאמין שהוא מתכנן משהו שונה הפעם, יהיה קשה, אבל יש לי אמונה בכולם שהפעם זה יראה אחרת, בלי קשר לתוצאה. התצוגה הייתה התרפסות מבזה בפעם האחרונה ואת זה לא נראה הפעם..

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
במשחק הקודם היינו בלי סונדגרן, בלי קורנו ובלי חזיזה וגם בלי ג'וש וג'אבר ואולי פספסתי עוד מישהו

סונדגרן ומוחמד ניכנסו במחצית השנייה, שניהם חזרו מפציעות ולא היו כשירים במאה אחוז.
לגבי האחרים אתה צודק.

זה מעצבן בטירוף שכל משחק נגדם חסרים לנו שחקני מפתח.

לפי איך שדיבר במסיבת עיתונאים: מאה אחוז עוזב

הקבוצה של בכר מפסידה ולא נראית טוב כל הסיבוב השני ואז בפלייאוף אוספת נקודות ומגדילה את הפער? מי היה מאמין
אנשים נכנסו להזיות למרות שזה דפוס שחוזר על עצמו

מאמן ענק

הוא ילך כי יענקל’ה לא יסכים לשבור את התקרת זכוכית המדומיינות לכמה צריך לשלם למאמנים. ההפסד יהיה כולו שלנו

Shocking4U אמר:
הוא ילך כי יענקל’ה לא יסכים לשבור את התקרת זכוכית המדומיינות לכמה צריך לשלם למאמנים. ההפסד יהיה כולו שלנו

הוא יכשל פה ב 90% אם ישאר עונה נוספת.
אין מאמן שמצליח עונה רביעית ועוד תחשוב שבעונה הבאה המון שחקנים יעזבו וניכנס לבעיה עם הזרים.
בקיצור, בעונה הבאה סביר להניח שיצטרכו לבנות את מכבי חיפה מחדש.
בכר השיג פה כבר הכל.

Daniel123 אמר:
אין מאמן שמצליח עונה רביעית

אין גם קבוצה שזכתה באליפות בעונה של ליגת אלופות
במקום לנסות לשבור מציאות מדומינת אנשים מציעים להכנע לה מראש..
לא זוכר הרבה זמן קבוצה ישראלית שזכתה בארבע אליפויות ברצף, אז מה החרם אם בכר ישאר

RakMaccabi31 אמר:
Daniel123 אמר:

לא זוכר הרבה זמן קבוצה ישראלית שזכתה בארבע אליפויות ברצף, אז מה החרם אם בכר ישאר

RakMaccabi31 אמר:
Daniel123 אמר:

בוא לא נשכח את הפגרת מונדיאל שהיתה.

אולימפיאקוס פיטרו את המאמן שלהם.

אגב אם אני בכר אני לא בטוח ש2 המועדונים האלה כל כך אטרקטיביים כרגע. אולימפיאקוס החליפו העונה כבר 3 מאמנים ואינספור שחקנים. זה לא מועדונים יציבים.

Shocking4U אמר:
אולימפיאקוס פיטרו את המאמן שלהם.

אגב אם אני בכר אני לא בטוח ש2 המועדונים האלה כל כך אטרקטיביים כרגע. אולימפיאקוס החליפו העונה כבר 3 מאמנים ואינספור שחקנים. זה לא מועדונים יציבים.
לאולימפיאקוס לא הייתי עובר. כל מה "שמושך" בכוכב זה העניין של ההעפלה אוטומטית לליגת האלופות, מה גם שנהיה מאבק אליפות רציני ביוון ואם הוא לא עולה לליגת האלופות עם כל הלחץ שם הוא יכול ללכת הביתה מהר מאוד.

בכוכב עם ליגת האלופות בלי הלחץ של ההעפלה יהיה לו כמה חודשים טובים

חזרה
למעלה