ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
"שערורייתי"shayhagai אמר:בפעם האחרונה שהיינו בבלומפילד הוא שוב עלה עם הרכב שערורייתי שעלה לנו ב 3 בראש ובנס לא 5.
מקווה שהוא למד את הלקח
במשחק הקודם היינו בלי סונדגרן, בלי קורנו ובלי חזיזה וגם בלי ג'וש וג'אבר ואולי פספסתי עוד מישהוApoc אמר:בדיוק. אנחנו תמיד מגיעים עם חוסרים מולם. הפעם קורנו שהוא מעמודי התווך, ואבופאני שאין לנו יותר מדי קשרים חוץ ממנו.
מה שכן בלי אבופאני שיקבל את האדום בנוהל אז לפחות גם זה משהו.
KevinDurant אמר:במשחק הקודם היינו בלי סונדגרן, בלי קורנו ובלי חזיזה וגם בלי ג'וש וג'אבר ואולי פספסתי עוד מישהוApoc אמר:בדיוק. אנחנו תמיד מגיעים עם חוסרים מולם. הפעם קורנו שהוא מעמודי התווך, ואבופאני שאין לנו יותר מדי קשרים חוץ ממנו.
מה שכן בלי אבופאני שיקבל את האדום בנוהל אז לפחות גם זה משהו.
Shocking4U אמר:הוא ילך כי יענקל’ה לא יסכים לשבור את התקרת זכוכית המדומיינות לכמה צריך לשלם למאמנים. ההפסד יהיה כולו שלנו
Daniel123 אמר:אין מאמן שמצליח עונה רביעית
RakMaccabi31 אמר:Daniel123 אמר:אין מאמן שמצליח עונה רביעית
אין גם קבוצה שזכתה באליפות בעונה של ליגת אלופות
במקום לנסות לשבור מציאות מדומינת אנשים מציעים להכנע לה מראש..
לא זוכר הרבה זמן קבוצה ישראלית שזכתה בארבע אליפויות ברצף, אז מה החרם אם בכר ישאר
RakMaccabi31 אמר:Daniel123 אמר:אין מאמן שמצליח עונה רביעית
אין גם קבוצה שזכתה באליפות בעונה של ליגת אלופות
במקום לנסות לשבור מציאות מדומינת אנשים מציעים להכנע לה מראש..
לא זוכר הרבה זמן קבוצה ישראלית שזכתה בארבע אליפויות ברצף, אז מה החרם אם בכר ישאר
לאולימפיאקוס לא הייתי עובר. כל מה "שמושך" בכוכב זה העניין של ההעפלה אוטומטית לליגת האלופות, מה גם שנהיה מאבק אליפות רציני ביוון ואם הוא לא עולה לליגת האלופות עם כל הלחץ שם הוא יכול ללכת הביתה מהר מאוד.Shocking4U אמר:אולימפיאקוס פיטרו את המאמן שלהם.
אגב אם אני בכר אני לא בטוח ש2 המועדונים האלה כל כך אטרקטיביים כרגע. אולימפיאקוס החליפו העונה כבר 3 מאמנים ואינספור שחקנים. זה לא מועדונים יציבים.