• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
למה לא מציגים אותו? למה אין פוסט וולקאם באק? ראיון איתו? מסר לקהל?

מה זה ההתנהלות הזאת. כאילו מתביישים במינוי שלו ככה זה מרגיש. כאילו הם מינו אותו בלית ברירה ולא בא להם אפילו לייחצן את זה.

למה לא עשו מסיבת עיתונאים בסיום הדרבי למשל עם ברק ואלברמן? כמו שעשו בשנה שעברה אחרי הפועל ירושלים?

לא אוהב את ההתנהלות

ידידי, אתה אחד הקוטרים הגדולים שראיתי. בטוח שכיף איתך במסיבות.

אין טעם למסיבות עיתונאים חגיגיות. המועדון צריך לעבוד, לא לדבר.
עזוב את זה שסיימנו עם טעם מר את העונה הזאת.
לא מחפש איזו הצהרה של ברק.

אין לי בעיה שהוא לא ידבר עד האימון הראשון.
אז כל אחד ומה שעושה לו את זה. לי באופן אישי לראות את ברק מדבר אל הקהל היה נותן קצת טעם מתוק בפה אחרי סיום עונה מזעזע ומחדיר בי אמונה לקראת העונה הבאה.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

מה זה ההתנהלות הזאת. כאילו מתביישים במינוי שלו ככה זה מרגיש. כאילו הם מינו אותו בלית ברירה ולא בא להם אפילו לייחצן את זה.

למה לא עשו מסיבת עיתונאים בסיום הדרבי למשל עם ברק ואלברמן? כמו שעשו בשנה שעברה אחרי הפועל ירושלים?

לא אוהב את ההתנהלות

ידידי, אתה אחד הקוטרים הגדולים שראיתי. בטוח שכיף איתך במסיבות.

אין טעם למסיבות עיתונאים חגיגיות. המועדון צריך לעבוד, לא לדבר.
עזוב את זה שסיימנו עם טעם מר את העונה הזאת.
לא מחפש איזו הצהרה של ברק.

אין לי בעיה שהוא לא ידבר עד האימון הראשון.
אז כל אחד ומה שעושה לו את זה. לי באופן אישי לראות את ברק מדבר אל הקהל היה נותן קצת טעם מתוק בפה אחרי סיום עונה מזעזע ומחדיר בי אמונה לקראת העונה הבאה.

עזוב נו.
גם אתה יודע שהוא צריך לעבוד, לא לדבר.
לא שהייתה לי בעיה שיוציאו איזה סרטון.
אבל לדעתי כולם שם עוד מלקקים את הפצעים של הדרבי.
בוא נראה.
אולי לצד וולקאם יבוא גם איזו הצהרה מוקלטת של ברק.
אני אומר שוב. כולם רצו גם בעונה שעברה שאלברמן ידבר, ואחרי זה שדגו ידבר.
מיצינו את הדיבורים.

Shocking4U אמר:

לא אוהב את ההתנהלות

זאת ההתנהלות של המועדון לאורך השנים.
גם בקדנציה הראשונה של בכר הוא דיבר רק באימון פתיחה וגם זה היה משהו קצר שעלה רק ברשתות של הקבוצה.
עם דגו עונה שעברה אותו דבר.

לא צריך לחפש בכוח איפה שאין

בגדול, שוקינג צודק. זה לא מפריע לי עד כדי כך אבל בואו תעשו קאט לעונה שהייתה. תציגו אותו אפילו בלי מסעת, איזה סינק טוב.

וייס מדווח בוואלה שהצוות המקצועי נסגר -
דני ענבר, גיא וייזינגר ועמיר נוסבאום מצטרפים לשחר וייזינגר, אורי הראל ואימת הירך האחורי דרור שמשון

רק מכבי אמר:
החוזה נכנס לתוקף ב-1 ביוני.

יבואו המצקצקים ויאמרו ״איך עוד לא עשו מסיבת עיתונאים״?

מתביישים במינוי של בכר? איך אפשר להתבייש במינוי של המאמן הישראלי הכי טוב בישראל…

עזבו אותכם שוקינג רוצה שבכר ידבר כבר מעכשיו כדי שהוא ימצא על מה לקטר כבר מעכשיו כי בטוח שהוא ימצא. בקיצור שוקינג מקטר שלא נותנים לו עוד חומר לקטר עליו

רק מכבי אמר:
מוקדש לשוקינג

https://twitter.com/mhfootballclub/status/1795790700442783825?t=D6DIsPc_rMK-Yjh5SBsZjQ&s=19

מיד תגיע התלונה שמחביאים את בכר מהקהל אז לא מראים את הפנים שלו

אחד האנשים שאחראיים מקצועית להכי הרבה רגעי אושר והצלחה במועדון.

שמח מאוד שהוא חוזר, לא חשבתי שזה יהיה כל כך מהר.

סומך עליו בעיניים עצומות בכל החלטה שיקבל, הוא הוכיח שהוא מקצועי וענייני ויודע מה הוא עושה בקדנציה שלו פה.

רק בהצלחה

לטעמי מבחינת מערך, ניהול סגל, העדפות מקצועיות נראה את העונה הקרובה כמו העונה הראשונה שלו ולא כמו האחרונה.

Adi81 אמר:
לטעמי מבחינת מערך, ניהול סגל, העדפות מקצועיות נראה את העונה הקרובה כמו העונה הראשונה שלו ולא כמו האחרונה.

שזה דבר מצויין כי הוא מגיע לקבוצה כמעט חדשה לגמרי ובלי העדפות מסוימות לגבי שחקנים (חוץ מאלה שהוא כבר מכיר) ומה שעבד בעונה האחרונה שהקבוצה רצה לבד על עיוור לא יעבוד שוב, תהליך חדש

כן הוא מגיע לקבוצה חדשה לגמרי אפשר לומר
העוגנים עזבו
ממי שיש כרגע עדיין לא יודעים מי יישאר ומי לא
בכל אופן יש להם המון עבודה

שיהיה בהצלחה
רק דבר אחד בעייתי לי עם המינוי הזה
שאם לא ברק בכר אז אני לא סומך על המערכת
וזה מכניס אותי למצב שמועדון שלם תלוי במאמן
אז נגיד שנקח עכשיו שנתיים אליפות
ברק יעזוב שוב ומה אז ?

GreenGlory אמר:
עזבו אותכם שוקינג רוצה שבכר ידבר כבר מעכשיו כדי שהוא ימצא על מה לקטר כבר מעכשיו כי בטוח שהוא ימצא. בקיצור שוקינג מקטר שלא נותנים לו עוד חומר לקטר עליו
בושה שממנים לפה מאמן שלא גמר עונה בקבוצה שלוקחת אליפות בטלפון

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
מוקדש לשוקינג

https://twitter.com/mhfootballclub/status/1795790700442783825?t=D6DIsPc_rMK-Yjh5SBsZjQ&s=19

אם אתה רוצה תלונה אז למה הם לא מסוגלים לסדר ציוד אודיו נורמלי ולהקליט אותו במקום מה שנשמע כמו הקלטת וואטסאפ

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
מוקדש לשוקינג

אם אתה רוצה תלונה אז למה הם לא מסוגלים לסדר ציוד אודיו נורמלי ולהקליט אותו במקום מה שנשמע כמו הקלטת וואטסאפ

תמיד אפשר לסמוך עליך סמאוהב סמאוהב

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
מוקדש לשוקינג

לא אתפלא אם יוסי פרץ ארי באמת עשה את זה

חזרה
למעלה