• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
dyarok אמר:
KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
ניהול משחק מזעזע.
בחירת בועטים מזעזעת.
ניהול משחק מזעזע? כל חילוף היה במקום ונתן פירות, ההרכב היה טוב והיה היום בעיקר הרבה חוסר מזל.

הוא לא אשם שסירוטה עושה דריבל בתוך הרחבה ומאבד ושכיוף מקבל בין הרגליים מטווח 0 ושימיץ' מאבד כדור בצורה רכה מאוד שהוא לא בעמדה.

בעטנו היום 42 פעמים לשער והיריבה בעטה 4 פעמים למסגרת. קשה לי לבוא אליו בתלונות היום.

המחליפים נכנסו טוב, אבל רב הזמן זה היה 1 תמורת 1.
כשהם השוו ל 1-1 התמהמה עם החילופים.
כשקורנו נפצע חיכה עם החילוף של סייף, ואז גם סבע נפצע ובעצם שיחקנו עם 9 שחקנים.
בחירת הבועטים - איומה- אסור היה לתת לסבע לבעוט, ופיירו בפנדל זה יחס 1.05 להחטאה.
על הטעויות של הבלמים וה"שוער" - לתלוש שערות, לא עליו.
לגבי החילוף אני חושב שהסיפור שם היה שגם סבע נפצע והוא פחד להוציא את אחד מהם ואז שהשני יפצע ולהיתקע עם 10 שחקנים. רצו לחכות להפסקה ולהבין מי באמת יכול להמשיך ואני יכול להבין את השיקול, בטח שאתה בהארכה.

הפנדלים זה קצת יותר מורכב לטעמי אבל אני יכול להבין אותך.

אין לי תלונות לגביו היום, הכנה טובה. לגבי ההגנה, עם הבלם הכי טוב בארץ וסק עם הברגים מסודרים אני מאמין שיראה יותר טוב

יש לו חלק גדול בהדחה והרוב זה עליו. אנחנו לא צריכים להגיע למצב שאנחנו מגיעים עם קבוצה כזו להארכה ולפנדלים בכלל. הקאמבק שעשינו היום הוא נחמד והכל אבל סבאח זו קבוצת ליגה לאומית.

אשם עקרי אחד - יענקלה שחר
אשמים משניים - אלברמן ובכר

אגב, גם בחירת הבועטים היא עליו. הייתי נותן לסק ולשימיץ' לבעוט הרבה לפני פיירו. סבע בכלל לא היה כשיר (וגם לא הייתי נותן לבעוט לפני פיירו)

כנראה שבכר לא ראה את מכבי חיפה של דגו עונה שעברה בדיוק כמו שהיה דופק שנ"צים במשחקים של מכבי ת"א כשהיה אצלנו
אין לי הסבר אחר להתנהלות שלו

אפשר להאשים את יענקלה שלא משקיע או את אלברמן שקיץ שני ברציפות הוא על תקן דחליל בעונת מלפפונים אבל מבחינתי בכר האשם העיקרי בהדחה הזאת, בעיקר בגלל ההכנה הנוראית במשחק הראשון.
מה שמעודד אותי שנראה שבמשחק היום הוא למד מהטעויות והאמת היה לנו חוסר מזל נוראי, הגיע לנו לעלות.

לגבי הבועטים
לא ראיתי את המשחק כי לא היה לי זיין להתעצבן
אבל אני מוכן להתערב איתכם שלא משנה מי היה בועט מפסידים את הפנדלים
זה מכבי חיפה
אני זוכר כמות אינסופית שלנו מפסידים משחקים חשובים בפנדלים אבל מנצחים לא ממש

DelPiero אמר:
לגבי הבועטים
לא ראיתי את המשחק כי לא היה לי זיין להתעצבן
אבל אני מוכן להתערב איתכם שלא משנה מי היה בועט מפסידים את הפנדלים
זה מכבי חיפה
אני זוכר כמות אינסופית שלנו מפסידים משחקים חשובים בפנדלים אבל מנצחים לא ממש

איתך מאה אחוז
אין אותנו בפנדלים

עשה הכנה טובה למשחק מה שעוד יותר מרגיז לנוכח ההופעה הביזיונית בשבוע שעבר.
ההתמהמות בהארכה על החילוף של סבע/קורנו גרמה לנו לספוג שם שער מיותר.
הבחירות בועטים בפנדלים הייתה הזויה אבל זו מכבי חיפה אז לא חושב שהיה משנה עם הרשימה הייתה שונה

הבחירה בפיירו כבועט ועוד כבועט חמישי היא לא פחות מהזויה. גם לדעתי סבע לא היה צריך לבעוט ושניהם היה ברור שאם יבעטו גם יחמיצו.

חוץ מזה לדעתי הייתה הכנה מעולה למשחק מבחינת גישה.

למרות שנחלשנו מעונה שעברה, מרגיש הרבה יותר בטוח עם המאמן הזה מאשר הקודם

Apoc אמר:
למרות שנחלשנו מעונה שעברה, מרגיש הרבה יותר בטוח עם המאמן הזה מאשר הקודם

וואי לגמרי
כתבתי את זה גם בנושא משחק כבר בדקה 20

הקבוצה שלו מגיעה לפיקים קצת יותר מאוחר
טוב שלוקחים נקודות

מודה הייתי בכת דגו עד סוף העונה שעברה, אבל אין תחליף לביטחון שהוא נותן לי בתור אוהד, כבר במסיבת עיתונאים הראשונה ביוני שראיתי אותו עם הבגדי אימון חזרה לי התחושת ביטחון בתור אוהד.

greenguy אמר:
אחלה ברק. הכנות שלו והאנושיות זה נדיר.
כיף שהוא איתנו

בעיקר הכנות, בין המאמנים הישראלים היחידים שהם לא גנבי דעת

ברק הוא איש מקצוע אמיתי עם יושרה מקצועית שנדיר למצוא פה. הוא לא אומר את האמת בשביל לרצות אותנו, אלא כי הוא ביקורתי מאוד כלפי עצמו והקבוצה אבל גם יודע לאזן את זה עם פוזיטביות כשצריך.

זאת בגרות אישית, בנוסף למקצועית והוא משדר משהו שלא יעזור כלום, מתאים למכבי.

חזרה
למעלה