אם אני הוא, אני לגמרי שוקל התפטרות. למה לי להתבזות מקצועית בגלל הנהלה שלא רוצה להצליח?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אם אני הוא, אני לגמרי שוקל התפטרות. למה לי להתבזות מקצועית בגלל הנהלה שלא רוצה להצליח?
כי ההתנהלות היא המשך ישיר לזאת של השנה שעברה ושל השנים הרעות. וכן בכר מאמן טופ שלא צריך להתחנן כדי לקבל רכש מינימלי.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אם אני הוא, אני לגמרי שוקל התפטרות. למה לי להתבזות מקצועית בגלל הנהלה שלא רוצה להצליח?
למה זה תמיד הווייב? שבכר עושה לנו טובה שהוא פה והוא לא אחראי לשום דבר? באמת
כאילו בכר זה קודש הקודשים
Hulk אמר:גם לו יש חלק בזה שאין רכש עדיין, אשם לא פחות מאלברמן ויענקלה.
לדעתי הוא שם וטו על הרבה שחקנים שמציעים לו ותוקע כל אפשרות לחיזוק לא אומר שצריך להתפשר על איכות אבל לפעמים יש רצוי ויש מצויJudokan אמר:Hulk אמר:גם לו יש חלק בזה שאין רכש עדיין, אשם לא פחות מאלברמן ויענקלה.
החלק היחיד שיש לו בזה הוא שהוא הצליח למרות המחדלים ההזויים שלהם לעשות 6 מ-6 בפתיחת העונה, ואפשר להם להמשיך לגרור רגליים
Apoc אמר:why u no flipping tables
@Liberman
SiaDaba אמר:בכר יותר קרוב ללעשות עוד קמפיין פרסומות מאשר ללדפוק על שולחנות
Liberman אמר:SiaDaba אמר:בכר יותר קרוב ללעשות עוד קמפיין פרסומות מאשר ללדפוק על שולחנות
כמובן שעדיף פרסומות. ממתי עובד הופך שולחנות על בעל הבית? ועוד בעל בית שלא רוצה להתחרות?
וזה נשמע לך הגיוני שהמאמן צריך להרעיל דרך כתבים נגד ההנהלה כדי לקבל רכש? ככה מועדון בריא אמור לעבוד?Hulk אמר:אפחד לא אמר שזה שהמאמן צריך לעשות בלאגן זה תקין, אני פשוט אומר שאם הוא לא ידליק את הקהל על ההנהלה שום דבר לא יתקדם.
כולנו מכירים את הסחורה ומה הכי מפחיד אותה וצריך לשחק עלזה בשביל להשיג מה שאתה רוצה
לא הגיוני, אבל זה גם לא המועדון הראשון בעולם שהמאמן מבקר את ההנהלה במסיבת עיתונאים כדי להפעיל לחץ.Shocking4U אמר:וזה נשמע לך הגיוני שהמאמן צריך להרעיל דרך כתבים נגד ההנהלה כדי לקבל רכש? ככה מועדון בריא אמור לעבוד?Hulk אמר:אפחד לא אמר שזה שהמאמן צריך לעשות בלאגן זה תקין, אני פשוט אומר שאם הוא לא ידליק את הקהל על ההנהלה שום דבר לא יתקדם.
כולנו מכירים את הסחורה ומה הכי מפחיד אותה וצריך לשחק עלזה בשביל להשיג מה שאתה רוצה
Liberman אמר:Apoc אמר:why u no flipping tables
@Liberman
חחחחחח אני מת זה. חשוב שהשולחן יהיה מעץ פורמייקה.