• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם אני הוא, אני לגמרי שוקל התפטרות. למה לי להתבזות מקצועית בגלל הנהלה שלא רוצה להצליח?

Shocking4U אמר:
אם אני הוא, אני לגמרי שוקל התפטרות. למה לי להתבזות מקצועית בגלל הנהלה שלא רוצה להצליח?

למה זה תמיד הווייב? שבכר עושה לנו טובה שהוא פה והוא לא אחראי לשום דבר? באמת
כאילו בכר זה קודש הקודשים

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

למה זה תמיד הווייב? שבכר עושה לנו טובה שהוא פה והוא לא אחראי לשום דבר? באמת
כאילו בכר זה קודש הקודשים
כי ההתנהלות היא המשך ישיר לזאת של השנה שעברה ושל השנים הרעות. וכן בכר מאמן טופ שלא צריך להתחנן כדי לקבל רכש מינימלי.

גם לו יש חלק בזה שאין רכש עדיין, אשם לא פחות מאלברמן ויענקלה.

Hulk אמר:

החלק היחיד שיש לו בזה הוא שהוא הצליח למרות המחדלים ההזויים שלהם לעשות 6 מ-6 בפתיחת העונה, ואפשר להם להמשיך לגרור רגליים

חוסר מזל יש לו, אבל גם לו יש חלק קטן לעומת אלברמן והנהלה
בכל מקרה הגיע הזמן שיתן לשוראנוב לשחק מה יש לו כבר להפסיד

Judokan אמר:
Hulk אמר:

החלק היחיד שיש לו בזה הוא שהוא הצליח למרות המחדלים ההזויים שלהם לעשות 6 מ-6 בפתיחת העונה, ואפשר להם להמשיך לגרור רגליים
לדעתי הוא שם וטו על הרבה שחקנים שמציעים לו ותוקע כל אפשרות לחיזוק לא אומר שצריך להתפשר על איכות אבל לפעמים יש רצוי ויש מצוי

אני מצפה ממנו מחר לבוא לשרוף את הנהלה במסיבת עיתונאים אם לא הוא גם אחראי למחדלי הקיץ, הוא לקח את התפקיד בהכרות מעולה עם הנפשות הפועלות הוא הסכים לתנאים הוא גם נושא באחריות.
כמו שהוא יודע לצאת בקמפיין בינואר 23 בשביל שיביאו לו את סבע כולל הפעלה של כתבים, קניאס ועוזר המאמן ככה צריך לעשות גם עכשיו.

בכר יותר קרוב ללעשות עוד קמפיין פרסומות מאשר ללדפוק על שולחנות

SiaDaba אמר:

כמובן שעדיף פרסומות. ממתי עובד הופך שולחנות על בעל הבית? ועוד בעל בית שלא רוצה להתחרות?

Liberman אמר:
SiaDaba אמר:

כמובן שעדיף פרסומות. ממתי עובד הופך שולחנות על בעל הבית? ועוד בעל בית שלא רוצה להתחרות?

חכה, עוד שנייה יתלוננו שדיא סבע ועבדולאי סק לא הולכים להפוך שולחנות בדרישה לרכש.

מכבי חיפה זה המועדון היחיד שהאוהדים מצפים מהמאמן לריב עם ההנהלה כדי לקבל רכש. זה המצב של ההנהלה הלוזרית שלנו

אפחד לא אמר שזה שהמאמן צריך לעשות בלאגן זה תקין, אני פשוט אומר שאם הוא לא ידליק את הקהל על ההנהלה שום דבר לא יתקדם.
כולנו מכירים את הסחורה ומה הכי מפחיד אותה וצריך לשחק עלזה בשביל להשיג מה שאתה רוצה

Hulk אמר:
אפחד לא אמר שזה שהמאמן צריך לעשות בלאגן זה תקין, אני פשוט אומר שאם הוא לא ידליק את הקהל על ההנהלה שום דבר לא יתקדם.
כולנו מכירים את הסחורה ומה הכי מפחיד אותה וצריך לשחק עלזה בשביל להשיג מה שאתה רוצה
וזה נשמע לך הגיוני שהמאמן צריך להרעיל דרך כתבים נגד ההנהלה כדי לקבל רכש? ככה מועדון בריא אמור לעבוד?

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
וזה נשמע לך הגיוני שהמאמן צריך להרעיל דרך כתבים נגד ההנהלה כדי לקבל רכש? ככה מועדון בריא אמור לעבוד?
לא הגיוני, אבל זה גם לא המועדון הראשון בעולם שהמאמן מבקר את ההנהלה במסיבת עיתונאים כדי להפעיל לחץ.
כל עוד שחר בעלים זה מה יש ברק ידע אתזה שחתם אף אחד לא הכריח אותו, עם הכסף שהוא עשה הוא יכול גם עשור לשבת בבית.
מבחינתי אם הוא לקח את הגוב הוא ידע טוב מאוד מול מי הוא מתנהל והסכים לזה.

Liberman אמר:
Apoc אמר:
why u no flipping tables
@Liberman

חחחחחח אני מת זה. חשוב שהשולחן יהיה מעץ פורמייקה.

200.webp

יש לו סגל חסר וזיינו אותו חזק עם הזרים אין ספק אבל ניהול משחק מזעזע שלו, לא ברור למה הוא שורף ככה סתם שחקנים כמו חג'ג' ושוראנוב

מוציא מהסגל את המקסימום ומי שחושב אחרת חסר מושג

חזרה
למעלה