ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Greengo אמר:לדעתי אסור לפטר אותו וצריך לתת לו גם את העונה הבאה א ב ל חייב את צרפתי לידו!
אם אני זוכר נכון, גם בעונות הטובות שלו בבאר שבע היו לו עוזר דומיננטי, כמו מימר.
אני חושב שהצוות שיש לו השנה לא מספיק טוב או שפשוט לא מספיק אסרטיבי.
הוא חייב מישהו שיחיה את המשחק, כמו צרפתי שמשלים אותו בצורה מצוינת. כשבכר יורד לאמן בפועל, זה פשוט לא זה.
Greengo אמר:לדעתי אסור לפטר אותו וצריך לתת לו גם את העונה הבאה א ב ל חייב את צרפתי לידו!
אם אני זוכר נכון, גם בעונות הטובות שלו בבאר שבע היו לו עוזר דומיננטי, כמו מימר.
אני חושב שהצוות שיש לו השנה לא מספיק טוב או שפשוט לא מספיק אסרטיבי.
הוא חייב מישהו שיחיה את המשחק, כמו צרפתי שמשלים אותו בצורה מצוינת. כשבכר יורד לאמן בפועל, זה פשוט לא זה.
דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant אמר:עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
כל עוד הסגל פה יישאר בינוני, עם שומן עודף וחסר איכות אף מאמן לא יוציא מהסגל הזה שום דבר ונמשיך לשקוע.
מבין טענות לפטר את בכר, מבין טענות להמשיך אתו אבל לדעתי זה בכלל לא הסיפור פה
Hulk אמר:דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant אמר:עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
כל עוד הסגל פה יישאר בינוני, עם שומן עודף וחסר איכות אף מאמן לא יוציא מהסגל הזה שום דבר ונמשיך לשקוע.
אף אחד לא ישכנע אותי שיש בעיה של איכות, שהקבוצה הטובה בליגה עולה עם אלון תורג’מן בהרכב.
Kaka אמר:Hulk אמר:דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant אמר:עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
אף אחד לא ישכנע אותי שיש בעיה של איכות, שהקבוצה הטובה בליגה עולה עם אלון תורג’מן בהרכב.
ומצד שני היו הרבה שחקנים משמועתיים בקבוצה, ג׳וש, פלאניץ׳, נטע, אבו פאני, שרי, חזיזה בשיאו, אצילי וניקיטה.
בסגל של היום יש לנו רק את סבע שהוא מעל כולם ודין.
KevinDurant אמר:עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
ואני די בטוח שגם נהואל ואפילו סברינה היו נראים יותר טוב עם סונדגרן וקורנו מגנים ועם פיירו בחודKaka אמר:הוא לא קיבל צ׳ק פתוח, אבל הוא קיבל קרדיט גדול מדי בהבאה של נהואל. בכל השאר נתנו גם לו וגם לאלברמן לא מעט ברקסים. בכל מקרה יש לו פה אשמה על כולם, כולל הזקן שעומד בראש הקבוצה.
היה לך את השמות שציינת ומנגד היה להם בלם מצוין וקישור איכותי וכנפיים טובות מעליהם (נטע, פאני, חוסה, שרי, אצילי, חזיזה). גם לב''ש יש שמות פחות זוהרים אבל יש את המנהיגים הגדולים והרציניים בקישור.Hulk אמר:דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant אמר:עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
ההשוואה הזאת לא אומרת שום דבר, גם קבוצה מהליגה השנייה במשחק נתון יכולה להדיח קבוצה מהליגה הראשונה.חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
אם טבריה וסכנין יכולות לשחק כדורגל מול הפועל ב"ש הגדולה
אז מכבי חיפה עם הסגל שלה אמורה לפחות להצליח לעבור את החצי
מסכים אתך לגמרי.hezildo אמר:בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
בכר הוא לא מהמאמנים שיכולים להוציא מסגל בינוני יותר ממה שהוא שווה לכאורה.
הוא צריך להשאר אבל הוא חייב מעליו מנהל מקצועי שיבנה לו קבוצה חזקה (וזה לא אלברמן כמובן).