• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מצטער אבל ההכנה שלו הייתה מביכה

יכל לעשות כל-כך הרבה דברים אחרים אבל הוא שקוף וחסר רעיונות

צריכים לקבל החלטה.
אם הוא ממשיך לעונה הבאה, בתקווה שיהיה רכש נורמלי ולא בסוף הקיץ - שיודיעו שהוא ממשיך לא משנה מה יקרה בפלייאוף.
אם הכיוון זה לסיים - אז שלא יודיעו את זה ביוני, שיסגרו מאמן מעכשיו.

אישית אניבעד שאלברמן יעוף מפה, ושבכר ימשיך לעוד עונה בתקווה שהמחנכ אימון יהיה הפעם עם שחקנים שבאמת ישחקו פה גם בחודש ספטמבר.
עונה מזעזעת שלו, החלטות הזויות, הרכבים נוראיים, חוסר אימון בצורה מובהקת... אבל כל זה גם יכול להיות שנובע מזה שפשוט הארפים + המגנים שלנו + השוער, הם הכי חלשים בליגה

אוהב אותו מאוד, לדעתי הוא צריך לקבל קרדיט לפתוח את העונה הבאה אבל חייבים להודות שהקבוצה נראית כמו כלום וגם אני צופה פלייאוף בלהות שיבחן מאוד את הסבלנות של הקהל וההנהלה.

לדעתי אסור לפטר אותו וצריך לתת לו גם את העונה הבאה א ב ל חייב את צרפתי לידו!
אם אני זוכר נכון, גם בעונות הטובות שלו בבאר שבע היו לו עוזר דומיננטי, כמו מימר.
אני חושב שהצוות שיש לו השנה לא מספיק טוב או שפשוט לא מספיק אסרטיבי.
הוא חייב מישהו שיחיה את המשחק, כמו צרפתי שמשלים אותו בצורה מצוינת. כשבכר יורד לאמן בפועל, זה פשוט לא זה.

מבחינתי מאמן למכבי חיפה זה או בכר או זר (או אולי בעתיד ישראלי אחר אם יהיה מאמן ישראלי שיוכיח בשלות). שחר צריך ללכת לפניו...

Greengo אמר:
הוא חייב מישהו שיחיה את המשחק, כמו צרפתי שמשלים אותו בצורה מצוינת. כשבכר יורד לאמן בפועל, זה פשוט לא זה.

ואדם דיוויד כמובן

Greengo אמר:

צרפתי רק סידר קונוסים והביא יותר עצבים. אין קשר לצוות. הבעיה בבכר.

צרפתי זה לא מה שחסר, בבש הוא לקח אליפויות שהתחלפו לו כל חודשיים עוזרי מאמן.
אשם רק מי שנתן לו צ’ק פתוח, הוא מאמן אדיר אבל אחד מאנשי המקצוע הכי כושלים בכל מה שקשור לרכש.
ככה היה בבש ככה היה בכוכב עם תקציב מטורף וגם פה הוא הוציא הכי הרבה על דמי העברה בהיסטוריה של הליגה בחלון הקיץ ונכשל.
ברגע שהוא התחיל עם השטויות של סימיץ לא מהיר אז הוא לא מתאים לי(ואני מזכיר שהוא לקח אליפות עם הגנה מאבוקה סאן וארד) היה צריך לאפס אותו ולא לזרום איתו.
נהואל ב2.5 מיליון שאני זוכר איך כל הקיץ התווכחתי פה שזה שחקן של 700ֶ אלף יורו בלחץ ולא מבין מה הוא נתקע עליו, סברינה שהוא אשכרה שיחק מולו והכיר את השחקן.

עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.

כל עוד הסגל פה יישאר בינוני, עם שומן עודף וחסר איכות אף מאמן לא יוציא מהסגל הזה שום דבר ונמשיך לשקוע.

מבין טענות לפטר את בכר, מבין טענות להמשיך אתו אבל לדעתי זה בכלל לא הסיפור פה

KevinDurant אמר:

כל עוד הסגל פה יישאר בינוני, עם שומן עודף וחסר איכות אף מאמן לא יוציא מהסגל הזה שום דבר ונמשיך לשקוע.

דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.
אף אחד לא ישכנע אותי שיש בעיה של איכות, שהקבוצה הטובה בליגה עולה עם אלון תורג’מן בהרכב.

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.
אף אחד לא ישכנע אותי שיש בעיה של איכות, שהקבוצה הטובה בליגה עולה עם אלון תורג’מן בהרכב.

ומצד שני היו הרבה שחקנים משמועתיים בקבוצה, ג׳וש, פלאניץ׳, נטע, אבו פאני, שרי, חזיזה בשיאו, אצילי וניקיטה.
בסגל של היום יש לנו רק את סבע שהוא מעל כולם ודין.

Kaka אמר:
Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

ומצד שני היו הרבה שחקנים משמועתיים בקבוצה, ג׳וש, פלאניץ׳, נטע, אבו פאני, שרי, חזיזה בשיאו, אצילי וניקיטה.
בסגל של היום יש לנו רק את סבע שהוא מעל כולם ודין.

אבו פאני שחקן שהוא יצר החזיר אותו מחדרה כמו שעשה עם ג’אבר וגולדברג, הוא גם יכל לעשות אתזה העונה עם ירין לוי או קאסה למשל אבל נתנו לו צ’ק פתוח אז הוא הלך וקנה את אזולאי ב1.7 וזה בערך כל הסיפור של העונה שנותנים לו יותר מידי מנדט על הרכש הוא יגמור את הקבוצה כמו שעשה גם בכוכב.

הוא לא קיבל צ׳ק פתוח, אבל הוא קיבל קרדיט גדול מדי בהבאה של נהואל. בכל השאר נתנו גם לו וגם לאלברמן לא מעט ברקסים. בכל מקרה יש לו פה אשמה על כולם, כולל הזקן שעומד בראש הקבוצה.

KevinDurant אמר:

אם טבריה וסכנין יכולות לשחק כדורגל מול הפועל ב"ש הגדולה
אז מכבי חיפה עם הסגל שלה אמורה לפחות להצליח לעבור את החצי

Kaka אמר:
הוא לא קיבל צ׳ק פתוח, אבל הוא קיבל קרדיט גדול מדי בהבאה של נהואל. בכל השאר נתנו גם לו וגם לאלברמן לא מעט ברקסים. בכל מקרה יש לו פה אשמה על כולם, כולל הזקן שעומד בראש הקבוצה.
ואני די בטוח שגם נהואל ואפילו סברינה היו נראים יותר טוב עם סונדגרן וקורנו מגנים ועם פיירו בחוד

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

היה לך את השמות שציינת ומנגד היה להם בלם מצוין וקישור איכותי וכנפיים טובות מעליהם (נטע, פאני, חוסה, שרי, אצילי, חזיזה). גם לב''ש יש שמות פחות זוהרים אבל יש את המנהיגים הגדולים והרציניים בקישור.

עם כל הכבוד לכל ההרכב שלנו וה11 שאתה טוען והאיכות, יש שני שחקנים שאני לוקח מההרכב שעלה אתמול להרכבים של האליפות: אחד הבלמים ודיא סבע.

שוב אני אגיד, האיכות שלנו השנה זה פייק מוחלט. רפאלוב עוד רגע בגיל 39 והוא שחקן מאוד מוכשר אבל בגילו ובטח במשחקים הגדולים לא יכולים להוביל. חוץ מדיא סבע אין לך עוד יוצרים ודין דוד תלוי תלות מוחלטת ביוצרים שמאחוריו.

חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:

אם טבריה וסכנין יכולות לשחק כדורגל מול הפועל ב"ש הגדולה
אז מכבי חיפה עם הסגל שלה אמורה לפחות להצליח לעבור את החצי
ההשוואה הזאת לא אומרת שום דבר, גם קבוצה מהליגה השנייה במשחק נתון יכולה להדיח קבוצה מהליגה הראשונה.

באופן כללי, המשחק אתמול הזכיר לי את כל המשחקים שלנו נגד מכבי ת''א לפני האליפות, לא ניצחנו אותם כמעט 10 שנים ואף אחד לא הבין למה (בדיוק כמו הטיעון שלך עם טבריה וסכנין) אבל האמת היא די פשוטה: ב''ש, מכבי ת''א ובית''ר קבוצות שבאות לשחק כדורגל ולוחצות גבוה ומקשות ולמכבי חיפה הנוכחית אין שום דרך מקצועית להתמודד עם לחץ וכל קבוצה שתלחץ אותה גבוה תביך אותה בלי הפסקה.

אני בעצמי כתבתי פה הודעות לפני 5 שנים על הקושי שלנו להתמודד בלחץ עם מגנים כמו סאן ומאבוקה ועם חלוץ כמו רוקאביצה (ועוד אז היה לנו קישור הרבה הרבה יותר איכותי עם הכדור). אז היום יש לנו את סייף, אלימלך וחלוץ כמו דין דוד שלא מסוגל לנצח שום מאבק ובדיוק ככה זה נראה.

כדי לסכם את הדיון ואני חושב שכולם יסכימו עם זה.

כולנו מסכימים שבכר לא מתאים לאמן קבוצה אנדרדוג. בכר צריך לאמן קבוצה דומיננטית והוא מאמן שמביא אליפות שיש סגל של אליפות.

אם מכבי חיפה לא מסוגלת לייצר סגל של אליפות, היא צריכה להיפרד מברק בכר.

בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
בכר הוא לא מהמאמנים שיכולים להוציא מסגל בינוני יותר ממה שהוא שווה לכאורה.

הוא צריך להשאר אבל הוא חייב מעליו מנהל מקצועי שיבנה לו קבוצה חזקה (וזה לא אלברמן כמובן).

hezildo אמר:
בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
בכר הוא לא מהמאמנים שיכולים להוציא מסגל בינוני יותר ממה שהוא שווה לכאורה.

הוא צריך להשאר אבל הוא חייב מעליו מנהל מקצועי שיבנה לו קבוצה חזקה (וזה לא אלברמן כמובן).
מסכים אתך לגמרי.

זה לא מאמן בסגנון של רוני לוי שתשים לו שחקנים מהמתנ''ס והוא ישים אותם בפלייאוף העליון.

אם מכבי חיפה מחליטה להתברבר ולקדם צעירים, אין שום סיבה להחזיק את בכר

חזרה
למעלה