• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

עומר אצילי - יהיה או לא יהיה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

עומר אצילי - יהיה או לא יהיה

• כן

הצבעות: 16 51.6%
  • לא

הצבעות: 15 48.4%

• סך המצביעים
    31
כובע קש אמר:
יהיה. ואמרתי את זה מלפני חודש+
אני גם חושב שבסוף זה יסתדר, עניין המיסוי יהיה רלוונטי גם בשנה הבאה (גם אם פחות, אבל יהיה) ופה הוא מרוויח עתיד כלכלי וחוזה ארוך טווח בכסף טוב.

אני לא רואה אותו מקבל חוזה דומה במקום אחר וגם לא יודע כמה קבוצות ירצו אותו (יש לו שם רע בקפריסין, ביוון הוא לא ברמה של הגדולות והשאר לא משלמות הרבה ולא רואה קבוצות אפילו בבולגריה/סרביה משלמות סכומים כאלה או נכנסות להרפתקה הזו).

באמירויות הוא לא יישאר לדעתי, בסין ותאילנד יש שוק לא משהו ולא רואה שגם נוגעים בו בארה''ב אם הוא בכלל מעוניין בשווקים האלה.

כל הסיפור פה כרגע זה למקסם כסף מהערבים ומאתנו וגם בכר ואלברמן רמזו במסע''ת שזה תלוי בו והעבירו את הכדור אליו

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
יהיה. ואמרתי את זה מלפני חודש+
אני גם חושב שבסוף זה יסתדר, עניין המיסוי יהיה רלוונטי גם בשנה הבאה (גם אם פחות, אבל יהיה) ופה הוא מרוויח עתיד כלכלי וחוזה ארוך טווח בכסף טוב.

אני לא רואה אותו מקבל חוזה דומה במקום אחר וגם לא יודע כמה קבוצות ירצו אותו (יש לו שם רע בקפריסין, ביוון הוא לא ברמה של הגדולות והשאר לא משלמות הרבה ולא רואה קבוצות אפילו בבולגריה/סרביה משלמות סכומים כאלה או נכנסות להרפתקה הזו).

באמירויות הוא לא יישאר לדעתי, בסין ותאילנד יש שוק לא משהו ולא רואה שגם נוגעים בו בארה''ב אם הוא בכלל מעוניין בשווקים האלה.

כל הסיפור פה כרגע זה למקסם כסף מהערבים ומאתנו וגם בכר ואלברמן רמזו במסע''ת שזה תלוי בו והעבירו את הכדור אליו

מסכים עם כל מילה.
גם לאט לאט כל הכתבים מתחילים לטפטף כתבות שמדברות על חזרה שלו, אין לי ספק שיש משהו שהתחיל להתבשל שם מאחורי הקלעים

רפאלוב אמר:
יענקלה לא יעמוד בסכומים, יחזור אלינו בקיץ הבא
מה ההבדל בין לחזור הקיץ לבין קיץ הבא בעצם?

KevinDurant אמר:
רפאלוב אמר:

אין הבדל. כתבי הספורט בארץ חובבנים חסרי מושג ואנשים מצטטים אותם.
במקרה הטוב אצילי צריך להיות 3 שנים מחוץ לישראל (ובתכלס 4 שנות מס כי ניתוק תושבות זה לא מיידי ואני לא יודע מה יש לו בארץ בדיוק).

הכל תלוי באצילי אם הוא מסוגל לסחוב עוד כמה שנים מחוץ לישראל. בפועל, עדיף לו כנראה לחזור, לקבל מענק חתימה + חוזה ל4 עונות.

לאן יש לו כבר ללכת
רק אם נשמע פתאום על איזו סין או ארה"ב או משהו בסגנון
עד אז לאן יש לו ללכת, סרביה זה שטויות

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
רפאלוב אמר:

אין הבדל. כתבי הספורט בארץ חובבנים חסרי מושג ואנשים מצטטים אותם.
במקרה הטוב אצילי צריך להיות 3 שנים מחוץ לישראל (ובתכלס 4 שנות מס כי ניתוק תושבות זה לא מיידי ואני לא יודע מה יש לו בארץ בדיוק).

הכל תלוי באצילי אם הוא מסוגל לסחוב עוד כמה שנים מחוץ לישראל. בפועל, עדיף לו כנראה לחזור, לקבל מענק חתימה + חוזה ל4 עונות.
יכול להיות שיש הטבה כלשהי של אחוזים בודדים (שאת זה גם אפשר להשיג עם עורך דין טוב, אבל העוד שנה הזו זה לא משהו שובר שוויון).

זה אותו עומר אצילי שלא שרד שנה בגראנדה וברח אחרי חצי עונה נוראית בקפריסין באפועל ניקוסיה כן?

Apoc אמר:
לאן יש לו כבר ללכת
אני לא חושב שמשלמים היום סכומים אדירים בסין, זה לא מה שהיה שם פעם (אני גם לא יודע כמה ההתלהבות שלו ללכת לשם).

כנ''ל לגבי ארה''ב מבחינת ההתלהבות ולא יודע איזה משכורת הוא כבר יכול לקבל שם עם המוניטין שלו ובגילו.

אני חושב שההצעה הכלכלית הכי טובה וארוכת טווח תהיה לפה והוא בעיקר מנסה למקסם רווחים ולהגיד כמה קשה יהיה לחזור כדי למקסם אותנו ואת הערבים

Apoc אמר:
לאן יש לו כבר ללכת
בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
לאן יש לו כבר ללכת
בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.
איזה הצעה הוא יקבל מקפריסין אחרי שהוא הסריח שם את הדשא באפועל? ולהזכירך הוא הרוויח בחוזה שם 350 אלף יורו וזה הטופ של הטופ הקפריסאי כנראה.

ביוון מי יגע בו? אולימפיאקוס? אאק אתונה שהביאה לפני כמה ימים שחקן שנתן 15 גולים בליגה הבלגית ב3.6 מיליון יורו?

גם ביפן לדעתי לא יתלהבו לתת משכורת גבוהה וחוזה ארוך טווח לשחקן בן 30 עם רזומה נוראי מחוץ למדינה שלו ואני לא יודע כמה מתאים לו בכלל לעבור לגור שם, כנ''ל בסין שהורידו סכומים.

האופציה היחידה אולי זה ארה''ב ושוב, ממש לא בסכומים של האמירויות ואני לא יודע אם זה בכלל מדבר אליו

KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
לאן יש לו כבר ללכת
איזה הצעה הוא יקבל מקפריסין אחרי שהוא הסריח שם את הדשא באפועל? ולהזכירך הוא הרוויח בחוזה שם 350 אלף יורו וזה הטופ של הטופ הקפריסאי כנראה.

ביוון מי יגע בו? אולימפיאקוס? אאק אתונה שהביאה לפני כמה ימים שחקן שנתן 15 גולים בליגה הבלגית ב3.6 מיליון יורו?

גם ביפן לדעתי לא יתלהבו לתת משכורת גבוהה וחוזה ארוך טווח לשחקן בן 30 עם רזומה נוראי מחוץ למדינה שלו ואני לא יודע כמה מתאים לו בכלל לעבור לגור שם, כנ''ל בסין שהורידו סכומים.

האופציה היחידה אולי זה ארה''ב ושוב, ממש לא בסכומים של האמירויות ואני לא יודע אם זה בכלל מדבר אליו
עם הסוכן הנכון הכל אפשרי. אם למשל ילך לקפריסין מאמין שזה יהיה עם השלמת שכר מהאמירתיים והשיקול יהיה מטעמי מס למשוך עוד שנה בחול. ביוון כל קבוצה חוץ מאולימפיאקוס כנראה תשמח. אריס סלוניקי כזה למשל, פאוק למשל, פאו למשל.

בסוף זה משחק של סוכנים והקצבים חזקים בשווקים שציינתי ובקלות יכולים לסדר לו קבוצות שם.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
לאן יש לו כבר ללכת

סין סגור
ולקפריסין הוא לא יילך
אם נשמע על ארה"ב או יפן בחודש שיש לחלון שלהם אני אופתע אבל הכל יכול להיות

לא הגיע לאימון הפתיחה ולא יטוס למחנה אימונים של הערבים

KevinDurant אמר:
אני חושב שההצעה הכלכלית הכי טובה וארוכת טווח תהיה לפה והוא בעיקר מנסה למקסם רווחים ולהגיד כמה קשה יהיה לחזור כדי למקסם אותנו ואת הערבים

ככה גם אני קורא את זה

יענקל'ה של פעם היה דואג שיחוקקו בחקיקת בזק חוק שמותר על מס הכנסה לשחקני כדורגל בני 30+ שלא עברו שנתיים מאז שעזבו לאיחוד האמירויות והשם שלהם מתחיל בע'.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
לאן יש לו כבר ללכת

סין סגור
ולקפריסין הוא לא יילך
סין לא סגור הם הרגע הוציאו לשם את פאקינג גורפינקל אל תתפלא אם גם לאיוס יגיע לשם וגם אצילי יכול בקלות להעביר שם שנה. קפריסין/יוון וכו׳ זה עם השלמות שכר מהאמירויות.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

סין סגור
ולקפריסין הוא לא יילך
סין לא סגור הם הרגע הוציאו לשם את פאקינג גורפינקל אל תתפלא אם גם לאיוס יגיע לשם וגם אצילי יכול בקלות להעביר שם שנה. קפריסין/יוון וכו׳ זה עם השלמות שכר מהאמירויות.

אם הוא מקבל השלמת שכר מהאמירתיים, אז הוא כבר יקבל את אותה השלמה פה וירוויח יותר.
רף השכר בארץ הוא פי 2 על קפריסין וגם על לא מעט קבוצות רלבנטיות ביוון.

אם המועדון היה מוכן לחשוב יצירתית ולעבוד בכל מיני דרכים כמו לתת לאצילי מענקים נדחים שיפצו אותו על המס שישלם, הייתי מהמר שהוא יחזור. נראה לי שהוא מיצה את חווית חו"ל ולא יחפש עכשיו לשרוף שנה איפשהו במקום לחזור ולהיות מלך פה.

מצד שני, אני לא סומך על המועדון שלנו להפעיל חשיבה יצירתית - ככה שההימור שלי הוא שאצילי יידחף ללכת למקום אחר כי הפער הכלכלי פשוט יהיה משמעותי מדי

חזרה
למעלה